Το ΑΠΕ- ΜΠΕ άλλαξε το «θολώνει» σε «μαυρίζει» στην επίμαχη συνέντευξη Πολάκη

Το ΑΠΕ- ΜΠΕ άλλαξε το «θολώνει» σε «μαυρίζει» στην επίμαχη συνέντευξη Πολάκη Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

Έντονες είναι οι αντιδράσεις για την πολύκροτη συνέντευξη του αναπληρωτή Υγείας, Παύλου Πολάκη σχετικά με τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική και όπως όλα δείχνουν το ΑΠΕ-ΜΠΕ προχώρησε στην αλλαγή του ρήματος «θολώνει» στη φράση «ο αριθμός των θυμάτων θολώνει την εικόνα».

  

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης, στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, είπε τη φράση «ο αριθμός των θυμάτων θολώνει την εικόνα», με την αντιπολίτευση να σχολιάζει πως πρέπει να αποπεμφθεί.

Το ΑΠΕ- ΜΠΕ άλλαξε το «θολώνει» σε «μαυρίζει» στην επίμαχη συνέντευξη Πολάκη Facebook Twitter

Συγκεκριμένα χωρίς να υπάρξει καμία επίσημη διόρθωση από την πλευρά του Πρακτορείου στην συνέντευξη που δημοσίευσε ο υπουργός στην σελίδα του στο Facebook με σχετικό link το οποίο παραπέμπει στην συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η λέξη «θολώνει» έχει αντικατασταθεί από την λέξη «μαυρίζει».

Επίσης, όταν κάποιος μη συνδρομητής ανοίξει τη συνέντευξη διαπιστώνει πως ο κ. Πολάκης φέρεται να έχει δηλώσει «ο αριθμός των θυμάτων "μαυρίζει" την εικόνα». Βέβαια, στις ώρες δημοσίευσης φαίνεται η αρχική ώρα και η ώρα της ανανέωσης του περιεχομένου του κειμένου.

TV & Media
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
«Βοθροκαναλα», μόνο μην το μάθει μόνο ο λεβέντης υπουργός και στεναχωρηθεί. Ξέρετε τι αδυναμία έχει στην σωστή και αντικειμενική πληροφορηση.
Σκηνές απο την τελευταία σοβιετική Μπανανία της Ευρώπης , το παν είναι να μη θιχτεί η εικόνα του κόμματος και η υποτίμηση της νοημοσύνης του κοινού ξεπερνά κάθε όριο.