Δωρεάν σίτιση για τους Κύπριους φοιτητές

Δωρεάν σίτιση για τους Κύπριους φοιτητές Facebook Twitter
6

Δωρεάν σίτιση για όλους του Κύπριους φοιτητές στην Ελλάδα αποφάσισε το υπουργείο Παιδείας. Το ανακοίνωσε ο αρμόδιος υπουργός στη βουλή, απαντώντας σε προτροπή προς αυτή την ενέργεια από τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Νότη Μαριά.

 Ήδη πριν τον κ. Αρβανιτόπουλο, πρωτοβουλίες και αποφάσεις για σίτιση των Κύπριων φοιτητών είχαν λάβει οι διοικήσεις τριών Πανεπιστημίων με πρώτο το Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Ακολούθησαν τα Πανεπιστήμια Αιγαίου και Κρήτης.

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΔΙΑΝΕΟΣΙΣ ΑΘΗΝΑ ΕΝΟΙΚΙΟ

Ελλάδα / Η «ακτινογραφία» της στεγαστικής κρίσης στην Ελλάδα: «Πρωταθλητές» στην ΕΕ στο κόστος στέγασης

Η μελέτη της διαΝΕΟσις και του ΙΟΒΕ καταγράφει την εκτίναξη του κόστους κατοικίας, τη μείωση της ιδιοκατοίκησης και την αυξανόμενη πίεση σε ενοικιαστές και νέους
THE LIFO TEAM
ΦΙΔΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ελλάδα / Ναύπακτος: Οδηγός βρήκε φίδι 2 μέτρων μέσα στο αυτοκίνητό της - «Ήταν τεράστιο, τρόμαξα πολύ»

«Το αυτοκίνητο έβγαζε καπνούς, το σταμάτησα στην άκρη, άνοιξα το καπό και ξαφνικά είδα το φίδι, το οποίο μόλις με είδε άρχισε να στριφογυρίζει», περιγράφει η οδηγός
THE LIFO TEAM
ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Άγνωστη η αιτία και η προέλευσή της - Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής

Η τελευταία ενημέρωση για την οσμή που έγινε αισθητή από το Λαγονήσι μέχρι τη Δραπετσώνα και από τη Γλυφάδα μέχρι τη Νέα Σμύρνη, την Καλλιθέα και τον Άγιο Δημήτριο
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Ναι βέβαια.. Η Κύπρος με το 50% κούρεμα χρέους που έκανε στην Ελλάδα ζήμιωσε 4.5 δισεκατομμύρια ΜΟΝΟ!!! Τα οποία μετά κουρέυτικαν απο τις καταθέσεις των Κυπρίων.. Τί είναι η Κύπριοι για την Ελλάδα για να αξίζουν την βοηθειά της; Το ότι οι εστίες στην Θεσσαλονίκη ταίζουνε τους πάντες ΔΩΡΕΑΝ χωρίς απαραίτητη κάρτα δέν σε πειράζει, το ότι θα ταίζουνε τους Κύπριους σε πείραξε; Αλλά με την κρίση αξιών δεν ασχολείται κανείς! ΟΥΣΤ! ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ!
Και τι μας είναι οι κύπριοι και θα τους ταίζουμε τζάμπα? Τι ειναι... ΑΜΕΑ?! Εγω πάντως έναν κυπριο φτωχό ΔΕΝ έχω γνωρίσει! Οι περισσοτεροι τα κάνουν τα κουμάντα τους. Ολοι με τις μάρκες τους, τις λεζάντες τους, τα Λονδίνα τους... Για να μη θυμηθώ το οτι μπαίνουν στα ελληνικά πανεπιστημια με 10!!!
Έστω ότι είσαι φοιτητής στο εξωτερικό. Και το μηνιαίο εισόδημα των γονιών σου είναι πολύ ψηλό, ας πούμε 5000 ευρώ. Και κάθε μήνα σου στέλνουν 1000 ευρώ, με τα οποία περνάς βασιλικά. Μια μέρα που λες, έρχεται η Τρόικα στην Κύπρο, κλείνει η τράπεζα στην οποία είχαν τους λογαριασμούς τους οι γονείς σου, γίνεται στάση πληρωμών, κούρεμα καταθέσεων και περιορισμός συναλλάγματος εξωτερικού. Να μην παραλείψω να αναφέρω ότι δεν μπορείς να σηκώσεις τα λίγα χρήματα που έχουν απομείνει στο λογαριασμό σου, επειδή κολλάνε τα ΑΤΜ λόγω της κατάστασης στην Κύπρο. Αυτή τη στιγμή έχει σημασία αν είσαι ζάπλουτος ή φτωχός, ή είσαι απλά άλλο ένα 19χρονο παιδάκι που ζει μόνο του και δεν έχει λεφτά να πάει σουπερμαρκετ?
Δεν υπάρχουν άλλες κατηγορίες ανθρώπων που πεινάνε, ψέμμα, που πεθαίνουν απο ασιτεία ; Για αυτούς ποιός θα κάνει κάτι ; Αλλά επειδή δεν γράφει για αυτούς ούτε η LIFO ούτε καμμιά LIFO δε σας αγγίζει. Μεσημεριανα δελτία ειδήσεων οι απόψεις σας.
Ναι βέβαια.. Η Κύπρος με το 50% κούρεμα χρέους που έκανε στην Ελλάδα ζήμιωσε 4.5 δισεκατομμύρια ΜΟΝΟ!!! Τα οποία μετά κουρέυτικαν απο τις καταθέσεις των Κυπρίων.. Τί είναι η Κύπριοι για την Ελλάδα για να αξίζουν την βοηθειά της; Το ότι οι εστίες στην Θεσσαλονίκη ταίζουνε τους πάντες ΔΩΡΕΑΝ χωρίς απαραίτητη κάρτα δέν σε πειράζει, το ότι θα ταίζουνε τους Κύπριους σε πείραξε; Αλλά με την κρίση αξιών δεν ασχολείται κανείς! ΟΥΣΤ! ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ!