«Ξύλο» για μια θέση λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη

«Ξύλο» για μια θέση λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
φωτό αρχείου/ SOOC
1

Επεισόδιο μεταξύ δύο επιβατών με άγριο «ξύλο» για μια θέση, σημειώθηκε σήμερα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ στην Θεσσαλονίκη. 

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη περίπου στις 12:00, σε λεωφορείο της γραμμής 72, όσο κινούνταν κοντά στην Περαία.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας επιβάτης έκανε παρατήρηση σε άλλον, που καθόταν, διότι δεν σηκώθηκε για να καθίσει ένας ηλικιωμένος άνδρας.

Αυτό ήταν αρκετό για να λογοφέρουν, με τον δεύτερο επιβάτη να επιτίθεται στον πρώτο, χτυπώντας και τραυματίζοντάς τον με αλυσίδα στο κεφάλι.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε άμεσα, ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο δράστης τράπηκε σε φυγή και αναζητείται από τις αρχές.

Πηγή: thestival.gr 

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΤΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Ελλάδα / Κάμερες στην Αττική: Τα πρώτα αποτελέσματα, σε ποιους δρόμους υπάρχουν - Πάνω από 1.000 παραβάσεις σε 4 ημέρες

Η πιλοτική εγκατάσταση καμερών, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας, ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα σε οκτώ σημεία υψηλής επικινδυνότητας στην Αττική
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια