Γερμανία: Έρευνα για 14χρονο που έριξε πλαστικές σφαίρες κατά του βασιλιά της Ταϊλάνδης

Γερμανία: Έρευνα για 14χρονο που έριξε πλαστικές σφαίρες κατά του βασιλιά της Ταϊλάνδης Facebook Twitter
1

Οι γερμανικές εισαγγελικές αρχές ανακοίνωσαν ότι διεξάγουν έρευνα γύρω από έναν 14χρονο που θεωρείται ύποπτος ότι εξαπέλυσε πλαστικές σφαίρες από ένα ψεύτικο όπλο κατά του βασιλιά της Ταϊλάνδης, ο οποίος έκανε ποδήλατο κοντά στο Μόναχο. Το περιστατικό έγινε μέσα στον Ιούνιο, ενώ ο βασιλιάς δεν τραυματίστηκε.

 

Ο 14χρονος μαζί με έναν 13χρονο (ο οποίος δεν μπορεί ν' ανακριθεί εξαιτίας της ηλικίας του) θεωρούνται ύποπτοι ότι πυροβόλησαν από τον κήπο ή από το παράθυρο ενός σπιτιού κατά ομάδας ποδηλατών στους οποίους συμμετείχε ο βασιλιάς, που επισκέπτεται τακτικά την Βαυαρία.

 

Οι εισαγγελικές αρχές πιστεύουν ότι οι πλαστικές σφαίρες εξαπολύθηκαν από ψεύτικο πιστόλι ή αεροβόλο, ενώ το παλάτι στην Μπανγκόκ, με το οποίο επικοινώνησε το Reuters, δήλωσε άγνοια για το περιστατικό.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΡΙΝΤΡΙΧ ΜΕΡΤΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Διεθνή / Χιλιάδες ευρώ για χτένισμα, μακιγιάζ και φωτογράφους δαπανά ο Φρίντριχ Μερτς

Όλα τα υπουργεία στη Γερμανία έχουν δαπανήσει 58.738 ευρώ για μακιγιέρ και κομμωτές - Η απάντηση του πρωθυπουργικού γραφείου του Φρίντριχ Μερτς στην ακροδεξιά «Εναλλακτική για τη Γερμανία»
LIFO NEWSROOM
ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑΤΟ

Διεθνή / Η Ευρώπη ετοιμάζεται για ένα από τα πιο περίπλοκα σχέδια στρατιωτικής μετακίνησης στην ιστορία της

Η Ευρώπη επιχειρεί να διορθώσει μια κρίσιμη αδυναμία: τη μεταφορά στρατευμάτων και βαρέος εξοπλισμού από τα δυτικά λιμάνια στα ανατολικά σύνορα του ΝΑΤΟ
LIFO NEWSROOM
Στον Λευκό Οίκο ο Κριστιάνο Ρονάλντο την ημέρα της κρίσιμης συνάντησης Τραμπ – Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν

Διεθνή / Στον Λευκό Οίκο ο Κριστιάνο Ρονάλντο την ημέρα της κρίσιμης συνάντησης Τραμπ – Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν

Η παρουσία του συνδέεται με μια σημαντική διπλωματική στιγμή, καθώς ο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν επιστρέφει στις ΗΠΑ για πρώτη φορά μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι
LIFO NEWSROOM