Πώς δρούσε η "Καμόρα" των ναρκωτικών στα Α. Λιόσια-Είχαν μέχρι και ειδικό ασανσέρ για να βάζουν στο σαλόνι τους τα πολυτελή ι.χ.

Πώς δρούσε η "Καμόρα" των ναρκωτικών στα Α. Λιόσια-Είχαν μέχρι και ειδικό ασανσέρ για να βάζουν στο σαλόνι τους τα πολυτελή ι.χ. Facebook Twitter
1

Πολυτελή βίο με βίλες-φρούρια και πανάκριβα αυτοκίνητα ζούσαν τα μέλη της σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά στη Δυτική Αττική και εξαρθρώθηκε από την αστυνομία την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους, είχαν στήσει οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργίας στα πρότυπα της ιταλικής μαφίας με τους μεγαλύτερους να δίνουν τις εντολές και τους μικρότερους να τις εκτελούν.

Ως «βαποράκια» χρησιμοποιούσαν ανήλικες αλλοδαπές και ημεδαπές προκειμένου να περνούν απαρατήρητες οι κινήσεις τους, ενώ με μαφιόζικες μεθόδους είχαν επιβάλει σιγή ιχθύος στη γειτονιά τους.

Γύρω από τα υπερπολυτελή σπίτια τους συνωστίζονταν χρήστες για να αγοράσουν ναρκωτικά ενώ εξωτερικά των σπιτιών είχαν εγκαταστήσει κάμερες για να ελέγχουν τυχόν κινήσεις αστυνομικών. Αυτό όμως δεν ήταν το μόνο μέτρο προφύλαξης, αφού είχαν «χτίσει» ολόκληρο δίκτυο προστασίας με τσιλιαδόρους που βρίσκονταν όχι μόνο στα μπαλκόνια και στις ταράτσες αλλά και σε γύρω δρόμους.

Πώς δρούσε η "Καμόρα" των ναρκωτικών στα Α. Λιόσια-Είχαν μέχρι και ειδικό ασανσέρ για να βάζουν στο σαλόνι τους τα πολυτελή ι.χ. Facebook Twitter

Έκπληκτοι έμειναν οι αστυνομικοί από τη διαπίστωση ότι τα μέλη της μαφίας έβαζαν τα υπερπολυτελή αυτοκίνητά τους  κόστους ακόμη και 60 χιλιάδων ευρώ μέσα στο σαλόνι τους με ειδικό ασανσέρ που είχαν κατασκευάσει, χρησιμοποιώντας το σαλόνι ως γκαράζ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, υπήρχε ένας τσιλιαδόρος ανά 300 μέτρα, ώστε με ένα σήμα του να αποφεύγονται έγκαιρα οι όποιες αστυνομικές επεμβάσεις. Στις κατ' οίκον έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι έκρυβαν τα ναρκωτικά σε κρύπτες στα πατώματα και στους τοίχους. Ενδεικτικό της δυσκολίας εξακρίβωσης της δράσης τους είναι το γεγονός ότι αστυνομικοί χρειάστηκαν να υποδυθούν για μέρες τους οικοδόμους, προκειμένου αφενός να καταφέρουν να πλησιάσουν τους χώρους δράσης τους και αφετέρου να μπορέσουν να αποκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία για την εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών από τους ίδιους και τα σπίτια τους.

Συνολικά οι αρχές συνέλαβαν 18 μέλη της «Καμόρα» εκ των οποίων οι 15 είναι ηλικίας από 20 έως 61 ετών και οι τρεις ανήλικοι. Συγκατηγορούμενοι των συλληφθέντων είναι ακόμα επτά άτομα τα οποία αναζητούνται, ενώ στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους περιλαμβάνονται άλλοι 20, όλοι τους χρήστες ναρκωτικών ουσιών.

Πηγή: Εθνος

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Έχω μια ιδέα για να εκλείψουν οι έμποροι ναρκωτικών: μην τους κυνηγάτε, μην τους βάζετε φυλακή! Κάντε τους απλά νόμιμους και ταράξτε τους στους φόρους και τις εισφορές όπως κάνετε στους υπόλοιπους επαγγελματίες...