Σάλος με το βιντεοκλίπ του Snoop Dogg- Ο Τραμπ ζητά φυλακή

Σάλος με το βιντεοκλίπ του Snoop Dogg- Ο Τραμπ ζητά φυλακή Facebook Twitter
2

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ πρότεινε εμμέσως πλην σαφώς ο Snoop Dogg να συλληφθεί και να πάει στη φυλακή, μετά το βιντεοκλίπ που εμφανίζει τον ίδιο κλόουν και τον γνωστό ράπερ να τον πυροβολεί. 

«Μπορείτε να φανταστείτε την κατακραυγή αν ο Snoop Dogg, με την αποτυχημένη καριέρα του και τα σχετικά, είχε σημαδέψει και πυροβολήσει με το όπλο τον Πρόεδρο Ομπάμα; Φυλακή!», έγραψε σε μήνυμά του στο Twitter, αναφερθείς στο στιγμιότυπο που ο Snoop Dogg υποτίθεται πως πυροβολεί με ένα ψεύτικο όπλο έναν «κλόουν» Τραμπ.

Νωρίτερα, ο Μάικλ Κοέν, προσωπικός δικηγόρος του Αμερικανού Προέδρου, είχε δηλώσει στο TMZ, πως «έπαθε σοκ» με συγκεκριμένο βίντεο του τραγουδιού «Lavender» του μουσικού συγκροτήματος BadBadNotGood, στο οποίο ο διάσημος ράπερ σημαδεύει με ένα ψεύτικο πιστόλι έναν κλόουν που διακωμωδεί τον Ντόναλντ Τραμπ. Ο Κοέν είχε σχολιάσει πως Snoop Dogg θα έπρεπε να απολογηθεί στον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά ο Πρόεδρος δεν είχε προβεί ακόμη τότε σε κάποια επίσημη δήλωση.

«Είναι εντελώς απαράδεκτο. Ο Snoop οφείλει στον Πρόεδρο μια συγγνώμη. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα αστείο σε μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον ενός προέδρου και έχω πάθει σοκ ειλικρινά, γιατί πίστευα πως είναι πολύ καλύτερος από όλο αυτό«, σχολίασε ο Κοέν.Επιπλέον, έσπευσε να διευκρινίσει πως θα ένιωθε ακριβώς το ίδιο αν το βίντεο αφορούσε τον Μπαράκ Ομπάμα όταν ήταν εκείνος Πρόεδρος των ΗΠΑ. «Σίγουρα δεν θα το δεχόμουν ούτε αν έδειχνε τον Πρόεδρο Ομπάμα. Οπωσδήποτε δεν το δέχομαι ούτε για τον Πρόεδρο Τραμπ και για να είμαστε δίκαιοι, δεν είναι καν αστείο, ούτε καλλιτεχνικό», πρόσθεσε.

Ο Μάικλ Κοέν λέει πως ο Snoop Dogg και οι υπόλοιποι θα έπρεπε «να μάθουν πως οφείλουν να σέβονται την εξουσία του Προέδρου». «Απλώς και μόνο επειδή θέλεις να κρύβεσαι πίσω από το προσωπείο της τέχνης ή της καλλιτεχνικής ελευθερίας του λόγου δεν σημαίνει πως είσαι και σωστός. Ο Snoop το γνωρίζει αυτό και στην προκειμένη περίπτωση έφτασε πολύ κοντά στα όρια», λέει. 

Ο Ρεπουμπλικανός Γερουσιαστής Μάρκο Ρούμπιο, που κατέβηκε εναντίον του Τραμπ, στις εσωκομματικές εκλογές, επίσης καταδίκασε το βίντεο. «Ο Snoop δεν θα έπρεπε να το κάνει. Σε αυτή τη χώρα έχουμε περιστατικά δολοφονίας προέδρων, οπότε ο,τιδήποτε σχετικό είναι κάτι που πρέπει να το προσέχουμε. Πιστεύω πως ο κόσμος μπορεί να διαφωνεί με τις πολιτικές, αλλά πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τέτοια πράγματα, επειδή αν το δει αυτό ο λάθος άνθρωπος και πάρει λάθος ιδέα, τότε θα υπάρξει πρόβλημα...», είπε ο Ρούμπιο στο TMZ. 

Από την πλευρά του ο Snoop Dogg επέμεινε πως δεν είχε κατά νου οποιαδήποτε αντιπαράθεση κάνοντας το βίντεο. «Όταν βγάζω κάτι, ποτέ δεν περιμένω ή ψάχνω για αντιδράσεις. Το βγάζω απλώς επειδή νιώθω πως κάτι έλειπε. Κάθε φορά που ρίχνω κάτι, προσπαθώ να καλύψω ένα κενό. Νιώθω πως υπάρχει πολύς κόσμος που φτιάχνει ωραίους δίσκους, διασκεδάζει, αλλά κανείς δεν αντιμετωπίζει το πραγματικό πρόβλημα με αυτόν τον γαμ@@νο κλόουν ως Πρόεδρο, και τις μ@@ίες που αντιμετωπίζουμε εκεί έξω, οπότε ήθελα να κάνω λίγο μια παύση στους δίσκους για παρτάρισμα και να φτιάξω έναν με διαφορετικό ύφος», ανέφερε μιλώντας στο Billboard. 

Δείτε το επίμαχο βιντεοκλίπ:

 
Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναπατρίστηκε από τη Χιλή πολύτιμο θραύσμα από αρχαϊκό ναό της Ακρόπολης

Πολιτισμός / Επαναπατρίστηκε από τη Χιλή πολύτιμο θραύσμα από αρχαϊκό ναό της Ακρόπολης

Το μαρμάρινο θραύσμα βρισκόταν στην κατοχή Χιλιανού πολίτη και σύμφωνα με τον ίδιο, η  οικογένειά του το κατείχε από τη δεκαετία του 1930, με την πληροφορία ότι προέρχεται από την Ακρόπολη
LIFO NEWSROOM
Έιμι Σέραλντ: Η διάσημη ζωγράφος καταγγέλλει λογοκρισία και ακυρώνει μεγάλη έκθεση στο Smithsonian

Πολιτισμός / Έιμι Σέραλντ: Η διάσημη ζωγράφος καταγγέλλει λογοκρισία και ακυρώνει μεγάλη έκθεση στο Smithsonian

Η Αφροαμερικανή εικαστικός επικαλείται λογοκρισία σχετικά με έναν από τους πίνακές της, εμπνευσμένο από τρανς καλλιτέχνιδα - «Σε μια εποχή που τα τρανς άτομα δέχονται επιθέσεις, φιμώνονται και κινδυνεύουν στις ΗΠΑ, η σιωπή δεν είναι επιλογή»
LIFO NEWSROOM
Όζι Όζμπορν: «Δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος» - Οι αδελφές του αποκαλύπτουν για την τελευταία τους συνάντηση

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: «Δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος» - Οι αδελφές του αποκαλύπτουν για την τελευταία τους συνάντηση

«Στο τελευταίο του μήνυμα μου έγραψε ότι θα ξαναρχόταν στο Μπέρμιγχαμ» - Αποκάλυψαν πως η τελευταία τους συνάντηση ήταν στην αποχαιρετιστήρια συναυλία των Black Sabbath
LIFO NEWSROOM
Όζι Όσμπορν: Το αντίο του Έλληνα κιθαρίστα που ήταν στο πλευρό του για 7 χρόνια - «Άλλαξες τη ζωή μου για πάντα»

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: Το αντίο του Έλληνα κιθαρίστα που ήταν στο πλευρό του για 7 χρόνια - «Άλλαξες τη ζωή μου για πάντα»

«Ως κιθαρίστας, ήταν η ύψιστη τιμή της καριέρας μου να ηχογραφήσω ένα άλμπουμ και να περιοδεύσω μαζί σου σε όλο τον κόσμο για 7 χρόνια» έγραψε ο Gus G
LIFO NEWSROOM
Marvel, διαζύγια και πρώτα ραντεβού από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Marvel, διαζύγια και πρώτα ραντεβού από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Fantastic Four: First Steps», το συζυγικό δράμα της Αλίκης Δανέζη-Κνούτσεν και το νέο crowdpleaser του δημιουργού των «Τέλειων Ξένων» είναι μερικές από τις ταινίες που κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα, με τις επανεκδόσεις να κλέβουν την παράσταση.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Όζι Όζμπορν: Οι Black Sabbath, ο Έλτον Τζον και ο Ροντ Στιούαρτ αποχαιρετούν τον «Πρίγκιπα του Σκότους»

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: Οι Black Sabbath, ο Έλτον Τζον και ο Ροντ Στιούαρτ αποχαιρετούν τον «Πρίγκιπα του Σκότους»

Ο κόσμος της μουσικής απέτισε φόρο τιμής στον θρυλικό Όζι Όζμπορν που πέθανε σε ηλικία 76 ετών, λίγες εβδομάδες μετά την αποχαιρετιστήρια συναυλία στο Μπέρμιγχαμ
LIFO NEWSROOM
«Θα αποσυρθώ μόνο όταν καρφώσουν το καπάκι στο κουτί μου» - Ο Όζι έφυγε, το μεγαλύτερο κεφάλαιο της metal κλείνει

Πολιτισμός / «Θα αποσυρθώ όταν καρφώσουν το καπάκι στο φέρετρό μου» - Ο Όζι έφυγε, το μεγαλύτερο κεφάλαιο της metal κλείνει

«Δεν έχετε ιδέα πώς αισθάνομαι, σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου» - Έτσι αποχαιρέτησε το κοινό του 17 ημέρες πριν πεθάνει
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΡΛΗ