O Justin Bieber κάνει εμφάνιση με πληθωρική γούνα και εξοργίζει φιλόζωους και Peta

O Justin Bieber κάνει εμφάνιση με πληθωρική γούνα και εξοργίζει φιλόζωους και Peta Facebook Twitter
1
O Justin Bieber κάνει εμφάνιση με πληθωρική γούνα και εξοργίζει φιλόζωους και Peta Facebook Twitter

Tα πρώτα δημοσιεύματα από την εμφάνιση του Justin Bieber σχολίαζαν όπως ήταν φυσικό το στιλιστικό κομμάτι και τον ανεξήγητο λόγο που ο διάσημος σταρ επέλεξε να βάλει γούνα στο Λος Άντζελες, σε μια βραδιά που κανείς δεν φορούσε κάτι πιο βαρύ από ένα ψιλό τζάκετ.

Ωστόσο πέρα από το στιλιστικό μέρος, η ογκώδης γούνα είναι κάτι που ο Bieber θα έπρεπε να αναμένει πως θα προκαλέσει και άλλες αντιδράσεις.

Φιλόζωοι και οργανώσεις εξοργίστηκαν με τη γούνα και γέμισαν μηνύματα τα social media. Το ΤΜΖ μετέδωσε μάλιστα πως όταν ένας φωτογράφος ρώτησε τον τραγουδιστή αν είναι αληθινή η γούνα που φορά, εκείνος απάντησε με περηφάνια πως φυσικά και είναι...

O Justin Bieber κάνει εμφάνιση με πληθωρική γούνα και εξοργίζει φιλόζωους και Peta Facebook Twitter

Η οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων κατακεραυνώνει τον τραγουδιστή και χρησιμοποιεί αρκετά σκληρές εκφράσεις σύμφωνα με βρετανικά μέσα. «Ο Τζάστιν Μπίμπερ έπιασε πάλι πάτο με την εμφάνιση «άνθρωπος των σπηλαίων». Κογιότ και άλλα ζώα παγιδεύονται για κάτι γελοία παλτό σαν αυτό και τρέμουν ολόκληρα μέχρι τη στιγμή που θα εμφανιστεί ένας κυνηγός για να τα πυροβολήσει ή να το ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου, αφήνοντας πολύ συχνά ορφανά και αβοήθητα τα μωρά τους» σχολιάζει η οργάνωση.

«Είναι πάντα σοκαριστικό να βλέπεις κάποιον με τόσο μεγάλη περιουσία και φήμη να μην δείχνει κανέναν οίκτο για τα ζώα που το μόνο που θέλουν στην τελική είναι να τα αφήσουμε στην ησυχία τους να ζήσουν με τις οικογένειές τους» καταλήγει η οργάνωση.

Από το «στρατόπεδο» του Bieber δεν υπήρξε ανταπόκριση για σχόλιο πάνω στην επίθεση της Peta.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια