«Σοκαρισμένος» από την δολοφονία του ρώσου πρεσβευτή δηλώνει ο Γκιουλέν

«Σοκαρισμένος» από την δολοφονία του ρώσου πρεσβευτή δηλώνει ο Γκιουλέν Facebook Twitter
1

Ο Φετουλάχ Γκιουλέν «είναι σοκαρισμένος και βαθιά θλιμμένος» από την δολοφονία του πρεσβευτή της Ρωσίας στην τουρκική πρωτεύουσα.

 

«Καταδικάζω με τον εντονότερο τρόπο αυτήν την αποκρουστική τρομοκρατική πράξη», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο αυτοεξόριστος στις ΗΠΑ ιεροκήρυκας.

 

«Καμία τρομοκρατική πράξη δεν μπορεί να δικαιολογηθεί, όποιοι και αν είναι οι δράστες και τα κίνητρά τους», αναφέρει.

 

«Ο τουρκικός λαός και ο κόσμος περιμένουν από την κυβέρνηση μία έρευνα για τις συνθήκες αυτού του γεγονότος, την αναγνώριση αυτών που οδήγησαν τον δράστη και την διαβεβαίωση ότι έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα ώστε μία τέτοια επίθεση να μη επαναληφθεί στο μέλλον», προσθέτει ο Φετουλάχ Γκιουλέν.

 

Ο δήμαρχος της Αγκυρας Μελίχ Γκετσέκ έγραψε χθες τον λογαριασμό του στο Twitter ότι ο δράστης είναι πιθανόν να συνδέεται με τον Φετουλάχ Γκιουλέν. Η υπόθεση αυτή δεν έχει διατυπωθεί από την τουρκική κυβέρνηση.

 
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ο πρώην αρχηγός του Ουφίτσι ορκίζεται να σώσει τη Φλωρεντία εάν εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Φλωρεντία: Ο πρώην διευθυντής της γκαλερί Ουφίτσι ορκίζεται να διώξει τα μπέργκερ από τους δρόμους αν εκλεγεί δήμαρχος

Υποστηριζόμενος από το κόμμα της Μελόνι, ο Έικε Σμιντ λέει ότι η καταστολή του εγκλήματος και του υπερτουρισμού θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της Φλωρεντίας
NEWSROOM
Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

LiFO politics / Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

Πενήντα χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και είκοσι από την ένταξη στην Ε.Ε., σχεδόν μισό εκατομμύριο Κύπριοι θα ψηφίσουν για τις ευρωεκλογές. Ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που τους απασχολούν, εκτός από την τουρκική εισβολή και κατοχή; Και ποια είναι η εξέλιξη της πρωτοβουλίας αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα; Η Βασιλική Σιούτη μιλά με τον δημοσιογράφο Κώστα Βενιζέλο από τη Λευκωσία.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ