Λαβρόφ: Η δολοφονία του πρέσβη δεν θα σταματήσει την πορεία εξομάλυνσης των ρωσοτουρκικών σχέσεων

Λαβρόφ: Η δολοφονία του πρέσβη δεν θα σταματήσει την πορεία εξομάλυνσης των ρωσοτουρκικών σχέσεων Facebook Twitter
EPA/PAVEL GOLOVKIN
2

Οι εμπνευστές αυτής της δολοφονίας δεν θα καταφέρουν να σταματήσουν την πορεία εξομάλυνσης των ρωσοτουρκικών σχέσεων, τονίζει ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, ο οποίος χτες αργά τη νύκτα ευχαρίστησε τους εκατοντάδες Μοσχοβίτες που παρά το κρύο και το περασμένο της ώρας έσπευσαν να καταθέσουν λουλούδια μπροστά από το κτίριο του ΥΠΕΞ, στην πλατεία Σμολιενσκ, στη μνήμη του δολοφονημένου πρέσβη.

Η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ Μαρία Ζαχάροβα ανακοίνωσε ότι ο πρέσβης Κάρλοφ είχε επαφές με τους Σύρους αντικαθεστωτικούς και «αυτό προδίδει στην τραγωδία εντελώς νέα διάσταση»

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπριζίτ Μακρόν: «Οι ψευδείς ισχυρισμοί έβλαψαν την ποιότητα ζωής της» κατέθεσε η κόρη της

Διεθνή / Μπριζίτ Μακρόν: «Οι ψευδείς ισχυρισμοί βλάπτουν την ποιότητα ζωής της» κατέθεσε η κόρη της

Η Τιφαίν Οζιέρ μίλησε στη δίκη για τον σεξιστικό εκφοβισμό εναντίον της πρώτης κυρίας της Γαλλίας - «Δεν περνά μέρα ή εβδομάδα χωρίς κάποιος να μην της μιλήσει γι’ αυτό»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Λαβρόφ: Η δολοφονία του πρέσβη δεν θα σταματήσει την πορεία εξομάλυνσης των ρωσοτουρκικών σχέσεων Πηγή: www.lifo.grΌχι βέβαια, άδικα τον σκοτώσατε;