ΝΔ: Απαράδεκτη η μεταφορά αρμοδιοτήτων από την ΕΥΠ στον Ν. Παππά

ΝΔ: Απαράδεκτη η μεταφορά αρμοδιοτήτων από την ΕΥΠ στον Ν. Παππά Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
1

«Απαράδεκτη η μεταφορά αρμοδιοτήτων από την ΕΥΠ στον κ. Παππά», σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία. Όπως ανέφερε σε χθεσινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Καθημερινή», στο νεοσύστατο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής πρόκειται να μεταφερθεί η Εθνική Αρχή Αντιμετώπισης Ηλεκτρονικών Eπιθέσεων (CERT), που μέχρι πρότινος υπαγόταν στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ).

«Ο υπουργός που επεδίωξε να ελέγξει το τηλεοπτικό τοπίο με αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις και κατονομάστηκε ως χρηματοδότης σάιτ που υπηρετούσε την κομματική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ, πάει να πάρει στα χέρια του τμήμα των μυστικών υπηρεσιών της χώρας. Όχι ως πολιτικός προϊστάμενος, αλλά ως άμεσος διαχειριστής τους», τονίζει η ΝΔ, δηλώνοντας «την απόλυτη αντίθεσή της στην επιχειρούμενη μεθόδευση της κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου - Παππά, που προσθέτει μια ακόμα σκιά στο πώς λειτουργεί αυτή η κυβέρνηση».

«Οι υπηρεσίες ασφάλειας της χώρας πρέπει να παραμείνουν στην ΕΥΠ, η οποία οφείλει να έχει αυστηρά υπηρεσιακή λειτουργία. Το υπουργείο που δημιουργήθηκε για χάρη του κ. Παππά, θα έπρεπε να ασχολείται με την κοινωνία της πληροφορίας και τις προκλήσεις του μέλλοντος και όχι να αποτελέσει εργαλείο για κάθε λογής μεθοδεύσεις», καταλήγει η ανακοίνωση.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Εμανουέλ Μακρόν: Η Ελλάδα είναι ένα υπόδειγμα, ένα μοντέλο οικονομικής προόδου

Ο Γάλλος πρόεδρος, μιλώντας στο Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της Ελλάδας σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο μετά την κρίση που διήλθε, καθώς και ότι η Γαλλία ήταν πάντα στο πλευρό της
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Πολιτική / Παπασταύρου από Δελφούς: Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα στην προστασία των θαλασσών

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, δήλωσε πως «πριν τελειώσει το έτος» η χώρα μας θα έχει τα δύο θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΛΦΟΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Δελφούς: «Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί»

«Εάν το μπλόκο στα Στενά του Ορμούζ συνεχιστεί, είναι θέμα χρόνου να έχουμε σημαντικές διαταραχές στον εφοδιασμό του πετρελαίου και προϊόντων», σημείωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM