ΟΑΣΑ και ΕΛΑΣ αποφάσισαν συνεργασία για την ασφάλεια σε μετρό και λεωφορεία

ΟΑΣΑ και ΕΛΑΣ αποφάσισαν συνεργασία για την ασφάλεια σε μετρό και λεωφορεία Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
1

Θέματα που αφορούν την ασφαλέστερη μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μεταξύ της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία εκπροσωπήθηκε από ομάδα ανωτάτων αξιωματικών, και του ΟΑΣΑ, που εκπροσωπήθηκε από το διευθύνοντα σύμβουλο του οργανισμού, Ιωάννη Σκουμπούρη, μαζί με διευθυντικά στελέχη του Οργανισμού.


Πιο συγκεκριμένα, στα θέματα που συζητήθηκαν, τέθηκαν η βελτίωση επιτήρησης των λεωφορειολωρίδων, η καλύτερη επιτήρηση σημείων του οδικού δικτύου λόγω παράνομης στάθμευσης και το ζήτημα της ασφάλειας των λεωφορειακών γραμμών και των σταθμών του Μετρό.

Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΑ, Ιωάννης Σκουμπούρης, η συνεργασία θα συνεχιστεί με νέα συνάντηση που θα γίνει σύντομα, κατά την οποία θα εξειδικευτούν συγκεκριμένα μέτρα, ώστε να αρχίσει άμεσα η εφαρμογή τους. Στη συνεργασία περιλαμβάνεται η δημιουργία κοινής Συντονιστικής Ομάδας, η οποία θα συνεδριάζει σε μηνιαία βάση.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι δείχνει νέα έρευνα για την Ελλάδα: οι άνδρες εμφανίζονται πολύ πιο αρνητικοί από τις γυναίκες απέναντι στην ομοφυλοφιλία

Ελλάδα / Τι δείχνει νέα έρευνα για την Ελλάδα: οι άνδρες εμφανίζονται πολύ πιο αρνητικοί από τις γυναίκες απέναντι στην ομοφυλοφιλία

Οι νόμοι μπορεί να αλλάζουν, αλλά οι κοινωνικές στάσεις όχι πάντα με τον ίδιο ρυθμό. Μια νέα έρευνα του Pew Research Center δείχνει ότι στην Ελλάδα το 40% των ανδρών θεωρεί την ομοφυλοφιλία ηθικά απαράδεκτη, έναντι 20% των γυναικών.
THE LIFO TEAM
ΕΟΔΥ ΝΕΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ελλάδα / ΕΟΔΥ: Ορίστηκε νέο Επιστημονικό Συμβούλιο - Πρόεδρος ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος

Ένα επεισόδιο ανάμεσα στον μέχρι πρόσφατα πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Χρήστο Χατζηχριστοδούλου, και μια υπάλληλο του Οργανισμού, φαίνεται ότι βρίσκεται πίσω από την παραίτηση του Συμβουλίου
THE LIFO TEAM