Σύνοδος Κορυφής ΝΑΤΟ: Είμαστε ενωμένοι απέναντι στη Ρωσία

Σύνοδος Κορυφής ΝΑΤΟ: Είμαστε ενωμένοι απέναντι στη Ρωσία Facebook Twitter
O γενικός γραμματέας της Συμμαχίας Γενς Στόλντεμπεργκ.
3

Τα 28 κράτη μέλη του ΝΑΤΟ είναι "ενωμένα" απέναντι στη Ρωσία, δήλωσε σήμερα στη Βαρσοβία ο γενικός γραμματέας της Συμμαχίας Γενς Στόλντεμπεργκ, σημειώνοντας παράλληλα ότι η Μόσχα δεν αποτελεί ούτε "απειλή" ούτε "στρατηγικό εταίρο".


"Είμαστε ενωμένοι", τόνισε ο 57χρονος Νορβηγός κατά τη δεύτερη ημέρα της συνόδου του ΝΑΤΟ. "Ουδεμία άμεση απειλή βλέπουμε για σύμμαχο του ΝΑΤΟ. Ούτε η Ρωσία είναι στρατηγικός εταίρος", πρόσθεσε.


"Δεν έχουμε τη στρατηγική εταιρική σχέση που προσπαθήσαμε να αναπτύξουμε μετά τον Ψυχρό Πόλεμο, αλλά ούτε είμαστε σε μια κατάσταση Ψυχρού Πολέμου", υπογράμμισε ο Στόλτενμπεργκ, ο οποίος συνόψισε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, το αποτέλεσμα ενός άτυπου δείπνου χθες στο οποίο μετείχαν οι επικεφαλής των 28 κρατών μελών.


"Ισχυρή άμυνα και εποικοδομητικός διάλογος, αυτές είναι οι δεσμεύσεις πάνω στις οποίες στηρίζονται οι σχέσεις μας με τη Ρωσία", τόνισε ο γενικός γραμματέας της Συμμαχίας.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΙΔΝΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Διεθνή / Επίθεση στο Σίδνεϊ: Εξετάζονται δεσμοί των δραστών με το ISIS - Τι βρήκαν οι αστυνομικοί μέσα στο όχημά τους

Οι ερευνητές εκτιμούν πως οι δύο δράστες που είπαν ψέματα στην οικογένειά τους για το πού βρίσκονται, είχαν ορκιστεί πίστη στο Ισλαμικό Κράτος - Τι λένε γείτονές τους
THE LIFO TEAM
Λούβρο: Σε απεργία από σήμερα οι εργαζόμενοι του μουσείου

Διεθνή / Λούβρο: Σε απεργία από σήμερα οι εργαζόμενοι του μουσείου - «Έχουμε εξαντληθεί»

«Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που μας έχει απομείνει για να ακουστούμε. Τα προβλήματα συσσωρεύονται εδώ και χρόνια και η ληστεία τα έφερε όλα στην επιφάνεια», δήλωσε εργαζόμενος του μουσείου
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Γιατί αυτό είναι καρπαζιά για την Ελλάδα;Κι εσύ γιατί χαίρεσαι;Μήπως γιατί οι ιεροί δανειστές απαγορεύουν την αγορά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ από τη Ρωσία σε τριπλάσια τιμή απ'αυτή που δίνει η ιταλική εταιρία που θα την πάρει και που δεν θα έχουμε κανένα επιπλέον εμπορικό και στρατηγικό όφελος;Αν είχες μυαλό θα έπρεπε να σε λυπούν οι παρεμβάσεις αυτές σε καθαρά οικονομικά πλαίσια.