Δεσμεύονται με εισαγγελική εντολή όλοι οι λογαριασμοί και οι θυρίδες του Στ. Ψυχάρη

Δεσμεύονται με εισαγγελική εντολή όλοι οι λογαριασμοί και οι θυρίδες του Στ. Ψυχάρη Facebook Twitter
4

Δεσμεύονται με εντολή του οικονομικού εισαγγελέα όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί και θυρίδες του Σταύρου Ψυχάρη, ο οποίος ερευνάται για ενδεχόμενη φοροδιαφυγή.


Με εντολή του εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται για φοροδιαφυγή Ελλήνων μεγαλοκαταθετών, τελούν πλέον υπό δέσμευση όλοι οι προσωπικοί τραπεζικοί λογαριασμοί του εκδότη και επικεφαλής του ΔΟΛ.


Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, από την έρευνα που διενεργείται με βάση στοιχεία απ' όλες τις ελληνικές τράπεζες φέρεται να εντοπίζεται για τον κ. Ψυχάρη απόκλιση από τα δηλωθέντα εισοδήματα άνω των 10 εκατ. ευρώ.


Η υπόθεση έχει ανατεθεί στο ΚΕΦΟΜΕΠ (Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου), ενώπιον του οποίου έχει κληθεί ήδη ο κ. Ψυχάρης, προκειμένου να αποδείξει την προέλευση των συγκεκριμένων ποσών.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόδος: 38χρονη διέκοψε τη θεραπεία φυματίωσης της κόρης της και αναζητείται από τις αρχές

Ελλάδα / Ρόδος: 38χρονη διέκοψε τη θεραπεία φυματίωσης της κόρης της και αναζητείται από τις αρχές

Η 4χρονη έχει διακόψει τη φαρμακευτική της αγωγή, γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία της, αλλά και για τη δημόσια υγεία, λόγω της μεταδοτικότητας της νόσου
LIFO NEWSROOM
First Intake: Σε λειτουργία η νέα ψηφιακή πλατφόρμα για ραντεβού σε δομές ψυχικής υγείας

Ελλάδα / First Intake: Σε λειτουργία η νέα ψηφιακή πλατφόρμα για ραντεβού σε δομές ψυχικής υγείας

Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν και η ψηφιοποίηση του πρώτου αιτήματος έχει στόχο την βελτίωση της προσβασιμότητας και της αποτελεσματικότητας στην παροχή φροντίδας ψυχικής υγείας
LIFO NEWSROOM