Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την Ryanair - Απαράδεκτες και προσβλητικές οι δηλώσεις λέει η FEDHATTA

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την Ryanair - Απαράδεκτες και προσβλητικές οι δηλώσεις λέει η FEDHATTA Facebook Twitter
6

Το "σίριαλ" που προκάλεσε την περασμένη Κυριακή η Ryanair με τις ανακοινώσεις της για την διακοπή πτήσεων προς Ελληνικούς προορισμούς, συνεχίζεται. Μετά την απάντηση της Υπουργού Έλενας Κουντουρά, απαράδεκτες και προσβλητικές, χαρακτηρίζει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων FEDHATTA, Λύσανδρος Τσιλίδης, σε παρέμβαση του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, τις δηλώσεις του Εμπορικού Διευθυντή της Ryanair Ντέϊβιντ Ο' Μπράιεν.


Ο κ. Τσιλίδης καλεί τα στελέχη της αεροπορικής εταιρίας, να είναι πιο σοβαροί στις δηλώσεις τους, επισημαίνοντας ότι η Rynair από την Ελλάδα έχει μόνο να κερδίσει.


Σε ανακοίνωση μάλιστα που εξέδωσε χθες η ομοσπονδία, τονίζεται ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν θα πρέπει να δέχεται καμία χώρα και αγορά στον κόσμο από οποιαδήποτε αεροπορική εταιρεία της οποίας μοναδικός σκοπός είναι να εξασφαλίσει ίδια οφέλη για ευνοϊκότερο και μόνο για την ίδια, ανταγωνιστικό περιβάλλον".


Ο κ. Τσιλίδης στην ανακοίνωση χαρακτηρίζει ως "απαράδεκτη και αναξιοπρεπή την αναφορά του εκπροσώπου της εταιρείας και το χαρακτηρισμό του στο πρόσωπο της ελληνίδας Υπουργού Τουρισμού αλλά και τις κατηγορίες του προς τους Υπουργούς Τουρισμού των προηγούμενων 2 ετών". Παράλληλα, σημειώνει ότι "μας είναι πολύ δύσκολο να δεχτούμε ότι ο οποιοσδήποτε Εμπορικός Διευθυντής εταιρείας, δεν θα σέβεται τους θεσμούς, δεν θα είναι ευγενής, αλλά προσβλητικός και ειρωνικός".


"Το πιο εξοργιστικό, είναι η αντισυνταγματική αναφορά στα δικαιώματα των εργαζομένων και τον τρόπο που θα διεκδικούν τα αιτήματά τους, ακόμα δε περισσότερο η αναφορά της εκχώρησης του ελέγχου του εναέριου χώρου σε γειτονικές χώρες. Το μόνο που δεν ζήτησε ακόμα είναι η εταιρεία να κυβερνά τη χώρα και να καθορίζει, ανάλογα με τα συμφέροντά της, πως θα νομοθετεί", καταλήγει ο κ. Τσιλίδης στην ανακοίνωση.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΒΟΥΛΗ ΤΣΙΠΡΑΣ NOVARTIS

Ελλάδα / Δίκη προστατευόμενων μαρτύρων Novartis: «Είχα αποφασίσει να δείρω τον Τσίπρα» κατέθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, κατά την εξέταση του από την υπεράσπιση, είπε ότι θεωρεί τον πρώην πρωθυπουργό υπεύθυνο για «όσα ψεύδη είχαν πει οι τότε προστατευόμενοι μάρτυρες»
LIFO NEWSROOM
Έκρηξη βόμβας στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 42χρονος αφού εντοπίστηκε αποτύπωμά του στο διαμέρισμα

Ελλάδα / Έκρηξη βόμβας στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 42χρονος αφού εντοπίστηκε αποτύπωμά του στο διαμέρισμα

Το δακτυλικό του αποτύπωμα εντοπίστηκε στο διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης στα Λαδάδικα, όπου εκτιμούν οι αρχές πως κατασκευάστηκε ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός.
LIFO NEWSROOM
The Upfront Initiative 2025- Live: Λεπτό προς λεπτό το συνέδριο για ισότητα, συμπερίληψη και διαφορετικότητα

Ελλάδα / The Upfront Initiative 2025- Live: Λεπτό προς λεπτό το συνέδριο για ισότητα, συμπερίληψη και διαφορετικότητα

Περισσότερες από 50 προσωπικότητες από την πολιτική, τον πολιτισμό, τα media και την κοινωνία των πολιτών συμμετέχουν στο φετινό The Upfront Initiative, που επιστρέφει για 4η χρονιά στο Ωδείο Αθηνών
LIFO NEWSROOM