Ένας διαφορετικός υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές της Τσεχίας

Ένας διαφορετικός υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές της Τσεχίας Facebook Twitter
4

Ο συνθέτης της όπερας και ζωγράφος, Vladimir Franz, είναι ένας διαφορετικός υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές της Τσεχίας, καθώς η εμφάνισή του δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση εκείνη που έχει ένας πολιτικός.

Γεμάτος τατουάζ σε όλο του το σώμα, από το πρόσωπο μέχρι τις πατούσες, ο ξεχωριστός υποψήφιος καταλαμβάνει την τρίτη θέση στις δημοσκοπήσεις.

Όπως αναφέρει η Guardian, σε τηλεοπτικό ντιμπέιτ τον αποκάλεσαν «εξωτικό πλάσμα από την Παπούα Νέα Γουινέα», αλλά οι νεαροί κυρίως θαυμαστές του και υποστηρικτές του είναι αρκετοί, καθώς δηλώνουν αγανακτισμένοι από τους διεφθαρμένους πολιτικούς που είναι όλο υποσχέσεις.

Ο Franz δεν έχει πολιτική εμπειρία και χρήματα για να οργανώσει μία δυνατή πολιτική καμπάνια, αλλά χάρη στην προσφορά εθελοντών και στις δωρεές, ο 53χρονος υποψήφιος κατάφερε να κατέβει τελικά στις εκλογές.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι συγκεντρώνει 11% των συνολικών ψήφων στον πρώτο γύρο των εκλογών που θα γίνει την Παρασκευή και το Σάββατο, ποσοστό που δεν επιτρέπει την πρόκρισή του στο δεύτερο γύρο.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Κοκτέιλ μολότοφ» κλιματικών συνθηκών τροφοδοτεί καταστροφικές πυρκαγιές στη Νότια Ευρώπη

Περιβάλλον / «Κοκτέιλ μολότοφ» καύσωνα και ξηρασίας τροφοδοτεί καταστροφικές πυρκαγιές στη Νότια Ευρώπη

Γαλλία και Ισπανία στο επίκεντρο του καύσωνα, ενώ οι επιστήμονες προειδοποιούν πως η «ακραία και παρατεταμένη ζέστη» έχει ξηράνει τη βλάστηση, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για την εξάπλωση των πυρκαγιών 
LIFO NEWSROOM
«Ξέρουμε πού καταλήγει...παγκόσμιος πόλεμος»: Οι U2 παίρνουν θέση για την κατάσταση στη Γάζα

Διεθνή / «Ξέρουμε πού καταλήγει...παγκόσμιος πόλεμος»: Οι U2 παίρνουν θέση για την κατάσταση στη Γάζα

Τα μέλη του συγκροτήματος εξέδωσαν προσωπικές δηλώσεις καταδικάζοντας τις «διαβολικές» ενέργειες της Χαμάς, καθώς και τον Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος, όπως είπαν, αξίζει «την κατηγορηματική και απερίφραστη καταδίκη μας»
LIFO NEWSROOM
Το «deal» Τραμπ - Nvidia για τις πωλήσεις μικροτσιπ στην Κίνα: Το κράτος θα παίρνει το 15% των εσόδων

Διεθνή / Το «deal» Τραμπ - Nvidia για τις πωλήσεις μικροτσιπ στην Κίνα: Το κράτος θα παίρνει το 15% των εσόδων

Ο Αμερικανός πρόεδρος παζάρεψε την άδεια πώλησης της τεχνολογίας στην Κίνα, με τις τεχνολογικές εταιρείες Nvidia και AMD να συμφωνούν να αποδίδουν το 15% των πωλήσεών τους στο κράτος
LIFO NEWSROOM
Οι ΗΠΑ θέλουν να «προγραμματίσουν» μια συνάντηση Τραμπ-Ζελένσκι-Πούτιν

Διεθνή / Οι ΗΠΑ θέλουν να «προγραμματίσουν» μια συνάντηση Τραμπ-Ζελένσκι-Πούτιν

Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος, Τζέι Ντι Βανς εξήγησε ότι ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια ήταν η άρνηση του Πούτιν να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Ζελένσκι, αλλά ο Τραμπ κατάφερε να αλλάξει αυτή τη στάση
LIFO NEWSROOM
Κίνα: Νέοι και άνεργοι πληρώνουν για να προσποιούνται πως δουλεύουν

Διεθνή / Κίνα: Η νέα τάση θέλει τους άνεργους να πληρώνουν για να προσποιούνται πως δουλεύουν

«Λόγω της οικονομικής μετάβασης και της ασυμφωνίας μεταξύ εκπαίδευσης και αγοράς εργασίας, οι νέοι χρειάζονται τέτοιους χώρους για να σκεφτούν τα επόμενα βήματά τους ή για να κάνουν διάφορες μικρές δουλειές ως μεταβατικό στάδιο»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια