Οι Anonymous στρέφονται κατά του Ντόναλντ Τράμπ

Facebook Twitter
2

Με ένα tweet σε έναν από τους επίσημους λογαριασμούς τους προ λίγων ωρών, οι Anonymous στρέφονται κατά του Ντόναλντ Τράμπ με αφορμή τις δηλώσεις του σχετικά με την απαγόρευση εισόδου των μουσουλμάνων στις ΗΠΑ.

 

Στο βίντεο που έχουν συμπεριλάβει στο εν λόγω tweet, οι γνωστοί χακτιβιστές επικρίνουν τις δηλώσεις Τράμπ, με το γνωστό ύφος και αισθητική, αναφέροντας ότι μια τέτοια στάση δίνει αφορμές στους τζιχαντιστές της ISIS να εντείνουν την προπαγάνδα τους για τον προσηλυτισμό απογοητευμένων μουσουλμάνων απ' όλο τον κόσμο.

 

Ήδη οι γνωστοί χακτιβιστές διατείνονται ότι στα πλαίσια της επιχείρησης #OpTrump, έθεσαν εκτός λειτουργίας το σάιτ του Trump Tower της Νέας Υόρκης που αποτελεί την καρδιά των επιχειρήσεων του Ντόναλντ Τραμπ, αν και αυτή τη στιγμή εμφανίζεται κανονικά online. Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα Παρακευή, είναι η ημέρα που οι Anonymous προέτρεψαν το κοινό του internet να κάνει μαζικό trolling στην ISIS, ποστάροντας σατιρικές φωτογραφίες των μελών της οργάνωσης ΙΚ.

Τech & Science
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

TikTok: Η ιδιοκτήτρια εταιρεία ByteDance υπέγραψε συμφωνίες για να αποφύγει την απαγόρευση στις ΗΠΑ

Τech & Science / TikTok: Η ιδιοκτήτρια εταιρεία ByteDance υπέγραψε συμφωνίες για να αποφύγει την απαγόρευση στις ΗΠΑ

Σε υπόμνημα, το TikTok ανέφερε ότι η συμφωνία θα επιτρέψει σε «πάνω από 170 εκατομμύρια Αμερικανούς να συνεχίσουν να ανακαλύπτουν έναν κόσμο ατελείωτων δυνατοτήτων ως μέρος μιας ζωτικής παγκόσμιας κοινότητας»
THE LIFO TEAM
Ενυδάτωση: Αρκούν τα οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα κατά τους χειμερινούς μήνες;

Τech & Science / Ενυδάτωση: Αρκούν τα οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα κατά τους χειμερινούς μήνες;

Οι ειδικοί υγείας προειδοποιούν ότι η αφυδάτωση συχνά περνά απαρατήρητη τον χειμώνα, αυξάνοντας τον κίνδυνο κόπωσης, πνευματικής θολούρας και πιο σοβαρών προβλημάτων στα νεφρά
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Τραμπ και τραμπουκισμος. Εχουμε κι εμεις πολλους σαν και του λογου του,που τσουβαλιαζουν ολους τους Μουσουλμανους και μιλανε για ανωτεροτητα πολιτισμου της Δυσης και παραπανω αξια της ζωης των Δυτικων! Και δεν αναφερομαι μονο στην ΧΑ. Ο Τραμπ με αυτες τις απαραδεκτες δηλωσεις το μονο που κανει ειναι να βαλει την χωρα του παραπανω σε κινδυνο κυριως....απο μεσα!