Συνελήφθη δάσκαλος για αποπλάνηση 10 μαθητριών

Συνελήφθη δάσκαλος για αποπλάνηση 10 μαθητριών Facebook Twitter
SOOC
2

51χρονος δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, δυνάμει σχετικού εντάλματος σύλληψης, έπειτα από δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, για αποπλάνηση ανηλίκων.

Προηγήθηκαν καταγγελίες ανήλικης μαθήτριας, σύμφωνα με τις οποίες, ο 51χρονος προέβη κατ’ επανάληψη σε ασελγείς και ακόλαστες πράξεις σε βάρος της ανήλικης, καθώς και σε βάρος εννέα ακόμη ανηλίκων μαθητριών (ηλικίας από 10 έως 13 ετών σήμερα).

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στο αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει πως δόθηκαν στον τραγουδιστή σημαντικά ποσά για οικιακή βοηθό, έξοδα διαβίωσης, φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο και για αγορές ρούχων αξίας περίπου 40.000 ευρώ
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Πρέπει οι καθηγητές, οι δάσκαλοι και οι νηπιαγωγοί να περνούν ειδικές ψυχολογικές εξετάσεις όταν εισάγονται στο εκπαιδευτικό σύστημα αλλά και στη συνέχεια της εργασιακής τους πορείας. Δεν είναι ο κάθε απόφοιτος Πανεπιστημίου κατάλληλος για να εμπλακεί με τα παιδιά.