Ο ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Μόντι, πριν αναχωρήσει για μια σύντομη ευρωπαϊκή περιοδεία στο Παρίσι, το Ελσίνκι και τη Μαδρίτη, τόνισε ότι η Ιταλία και η υπόλοιπη Ευρώπη, που πλήττονται από την κρίση, πλησιάζουν «στο τέλος του τούνελ».
«Εμείς, όπως και η υπόλοιπη Ευρώπη, πλησιάζουμε στο τέλος του τούνελ» της κρίσης, το οποίο «αρχίζει να φωτίζεται», δήλωσε ο Μόντι στον ιταλικό ραδιοσταθμό RAI 1, χαρακτηρίζοντας «πολύ σημαντικές» τις αποφάσεις που έλαβαν οι ευρωπαίοι ηγέτες στα τέλη Ιουνίου για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους.
Σύμφωνα με τον ιταλό πρωθυπουργό, «το κλειδί για την έξοδο από την κρίση είναι η εφαρμογή, χωρίς καθυστέρηση, των αποφάσεων που ελήφθησαν στις Βρυξέλλες».
Διεθνή /
Πλησιάζουμε «στο τέλος του τούνελ»
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Η πρώτη αντίδραση του πασίγνωστου τραγουδιστή μετά τις καταγγελίες για ασέλγεια
Μιχάλης Κατρίνης: «Ο μικρός μου γιος οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί»
Μετρό: Εκτός λειτουργίας το «Χολαργός- Δουκίσσης Πλακεντίας- Αεροδρόμιο»
Μετρό: Ποιοι σταθμοί κλείνουν νωρίτερα απόψε
ΑΔΕΔΥ - 24ωρη απεργία: Ποιοι συμμετέχουν - Τι ισχύει για ΜΜΜ και σχολεία
σχόλια