Η Τζούλια Ρόμπερτς ανεβάζει αμακιγιάριστη φωτό της και επαναστατεί κατά της βιομηχανίας ομορφιάς

Η Τζούλια Ρόμπερτς ανεβάζει αμακιγιάριστη φωτό της και επαναστατεί κατά της βιομηχανίας ομορφιάς Facebook Twitter
3

 

Η Τζούλια Ρόμπερτς ανεβάζει αμακιγιάριστη φωτό της και επαναστατεί κατά της βιομηχανίας ομορφιάς Facebook Twitter

25 χρόνια μετά το “Pretty Woman» η Τζούλια Ρόμπερτς αποφάσισε να αμφισβητήσει τα πρότυπα της «βιομηχανικής» ομορφιάς ποστάροντας στο Instagram μία φωτογραφία της στην οποία είναι εντελώς αμακιγιάριστη. Τη φωτογραφία αυτή, την οποία αναδημοσιεύει το aol.com, η διάσημη ηθοποιός τη συνοδεύει με ένα «μανιφέστο» κατά των αισθητικών επεμβάσεων και του μακιγιάζ αποκαλώντας την τελειότητα «ασθένεια ενός έθνους».

Γράφει η Ρόμπερτς κάτω από τη φωτογραφία της:

«Η τελειότητα είναι η ασθένεια ενός έθνους. Καλύπτουμε τα πρόσωπα μας με τόνους make up. Κάνουμε botox και πολλές φορές πεθαίνουμε από την πείνα για να αποκτήσουμε τις ιδανικές αναλογίες. Προσπαθούμε να φτιάξουμε κάτι, αλλά δεν μπορείς να διορθώσεις αυτό που δεν φαίνεται. Γιατί η ψυχή είναι αυτή που χρειάζεται χειρουργείο. Είναι καιρός να πάρουμε θέση. 

Πως περιμένεις να σε αγαπήσουν οι άλλοι αν δεν αγαπάς εσύ τον εαυτό σου; Πρέπει να αγαπάς τον εαυτό σου. Δεν έχει σημασία πως δείχνεις εξωτερικά, αυτό που είναι μέσα σου μετράει. Σήμερα, ανέβασα μια αμακιγιάριστη φωτογραφία μου. Ξέρω ότι έχω ρυτίδες στην επιδερμίδα μου, αλλά θέλω να κοιτάξετε πέρα από αυτές. Θέλω να αγκαλιάσετε το πραγματικό μου “εγώ”, και να αγκαλιάσετε αυτό που είστε, όπως ακριβώς είστε, και να αγαπήσετε τον εαυτό σας όπως είναι»

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νέο Terminal One στο JFK υπόσχεται να μετατρέψει το αεροδρόμιο σε «πολιτιστικό προορισμό»

Πολιτισμός / Η Νέα Υόρκη σχεδιάζει το πιο καλλιτεχνικό αεροδρόμιο στον κόσμο: Το νέο Terminal One στο JFK

Με την ολοκλήρωσή του το Terminal One φιλοδοξεί να λειτουργεί όχι μόνο ως πύλη εισόδου στη Νέα Υόρκη αλλά και ως πολιτιστικός προορισμός που αντανακλά την ενέργεια και τη δημιουργικότητα της πόλης που ποτέ δεν κοιμάται
LIFO NEWSROOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΝΘΙΜΟΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

Πολιτισμός / Γιώργος Λάνθιμος: Το New York Magazine κατέταξε τις 10 ταινίες του

Το αμερικανικό περιοδικό New York Magazine παρουσίασε τη δική του λίστα με τις δέκα καλύτερες ταινίες του Γιώργου Λάνθιμου, βάζοντας στην κορυφή το φιλμ που έκανε γνωστό τον Έλληνα σκηνοθέτη σε όλο τον κόσμο.
LIFO NEWSROOM
Κηδεία Διονύση Σαββόπουλου: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο δημιουργό

Πολιτισμός / Κηδεία Διονύση Σαββόπουλου: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο δημιουργό

Σήμερα, Σάββατο 25 Οκτωβρίου, η Αθήνα αποχαιρετά τον Διονύση Σαββόπουλο δημοσία δαπάνη στη Μητρόπολη Αθηνών. Παρών ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που θα εκφωνήσει επικήδειο, ενώ πλήθος κόσμου αναμένεται στο λαϊκό προσκύνημα από το πρωί
LIFO NEWSROOM