Μειμαράκης: Είμαι αυτός που είμαι εδώ και 30 χρόνια

Μειμαράκης: Είμαι αυτός που είμαι εδώ και 30 χρόνια Facebook Twitter
SOOC
11

Κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού μετά τις εκλογές  πρότεινε εκ νέου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra.

Παράλληλα κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα κάνοντας λόγο για αθέτηση υποσχέσεων ενώ υπερασπίστηκε τη διακυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, υποστηρίζοντας ότι όσα πέτυχε χάθηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι πολίτες μας κρίνουν. Ο κ. Τσίπρας είπε ότι δεν συνεργάζεται και ότι θα είναι πρωθυπουργός για οκτώ χρόνια. Ας τον κρίνει ο κόσμος. Εγώ έχω δώσει δείγματα σύνθεσης όταν ήμουν πρόεδρος της Βουλής, ο κ. Τσίπρας δεν δέχεται ούτε να με δει. Αν φτιάξουμε ένα μίνιμουμ πρόγραμμα λογικής και συμφωνήσουμε, τότε μπορούμε να συνεργαστούμε. Πρέπει να γίνουν οι μεταρρυθμίσεις που έχει ψηφίσει, πρέπει να πετύχουμε μικρότερο ποσοστό ύφεσης. Αυτά είναι σημεία που μπορούμε να συμφωνήσουμε»,είπε μεταξύ άλλων.

Επίσης τόνισεως η κατάσταση στην οικονομία είναι χειρότερη από τον Ιανουάριο και τόνισε ότι αν είχε κλείσει τότε η αξιολόγηση, τώρα θα μπορούσε η χώρα να βγει στις αγορές.

«Σήμερα οι πολίτες έχουν να συγκρίνουν ανάμεσα στο ροζ συννεφάκι που τους υποσχέθηκε ο κ. Τσίπρας πριν τις εκλογές και αυτά που έκανε τους επτά μήνες. Είπε ότι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ και τώρα πάει να μας πάρει και τα κλειδιά από τα σπίτια, είπε ότι θα δώσει 13η σύνταξη και τώρα θα κάνει μειώσεις», ανέφερε ο πρόεδρος της Ν.Δ.

Ερωτηθείς για το κατά πόσο ένα κόμμα της αριστεράς μπορεί να συνεργαστεί με ένα της δεξιάς ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απάντησε: «Με τον Καμμένο γιατί συνεργάζεται; Για να του κάνει την βρώμικη δουλειά», αναφερόμενος στην χθεσινή επίθεση του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. για την υπόθεση των υποβρυχίων.

Απαντώντας σε ερώτηση για το «λαϊκό» του ύφος είπε μεταξύ άλλων: «Είμαι αυτός που είμαι εδώ και 30 χρόνια, που βρίσκομαι στα κοινά, όποιος με γουστάρει ας με ψηφίσει. Δεν κρύφτηκα ποτέ, δεν είμαι δήθεν, δεν είμαι κομ ιλ φο, είμαι άνθρωπος που δουλεύει και έχω ένσημα. Ψώνιο δεν είμαι και δεν νομίζω ότι όλη η Ελλάδα ασχολείται με το τί θα κάνω αν χάσω τις εκλογές».

Σήμερα σε συνέντευξη του στον Αντ1 ο κ. Μειμαράκης σημείωσε ότι «Δεν είναι κόλπο τακτικής η συνεννόηση. Θα πρέπει να συνεννοηθούμε. Η Ελλάδα θα καταντήσει ερείπιο στην Ευρώπη, εάν δε συνεργαστούμε όλες οι πολιτικές δυνάμεις. Οι εκλογές, που εκβιάστηκαν από το ΣΥΡΙΖΑ το Δεκέμβριο, ανέκοψαν την πορεία της χώρας".


Είπε επίσης ότι η κυβέρνηση Νέα Δημοκρατίας - ΠΑΣΟΚ έφερε και κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «μας φέσωσε 90 δισεκατομμύρια».

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ FINANCIAL TIMES

Πολιτική / Μητσοτάκης στους Financial Times για «διόδια» στο Ορμούζ: Είναι καθαρός εκβιασμός, δεν γίνεται να το δεχτούμε

«Πιστεύω ότι είναι υποχρέωσή μας ως Ευρώπη να προετοιμαστούμε για μια αρνητική εξέλιξη» είπε, αναφερόμενος στις οικονομικές επιπτώσεις του πολέμου στο Ιράν
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΑΣΥ ΜΜΜ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Νέοι συρμοί, νέα λεωφορεία και προσλήψεις στις συγκοινωνίες

Στην εκδήλωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών τέθηκαν, μεταξύ άλλων, η ανανέωση του στόλου λεωφορείων, ο εκσυγχρονισμός των συρμών Μετρό και Ηλεκτρικού και η ενίσχυση του συγκοινωνιακού έργου με πυκνότερα δρομολόγια
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ

Πολιτική / Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ψηφίστηκε η άρση της ασυλίας της

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ζήτησε εξαρχής να μην συζητηθεί η υπόθεση στην Ολομέλεια της Βουλής , υποστηρίζοντας ότι στόχος είναι να περιοριστεί η δημόσια παρέμβασή της και να ανακοπεί η κριτική της απέναντι στην κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ

Πολιτική / Κεραμέως: Στα βαρέα και ανθυγιεινά νοσηλευτές, διασώστες και οδηγοί ασθενοφόρων - Τι ανέφερε για συντάξεις χηρείας

Η υπουργός Εργασίας προανήγγειλε μια σημαντική ρύθμιση για τους υγειονομικούς αλλά και νομοσχέδιο για την ισότητα των αμοιβών μεταξύ γυναικών και ανδρών που κατέχουν την ίδια εργασιακή θέση
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: «Του είπα αυτό είναι τρίτο μνημόνιο και μου είπε "μη λες τέτοιες λέξεις"»

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας για την κρίσιμη περίοδο του 2015, περιγράφει μεταξύ άλλων μια σκηνή με τον Αλέξη Τσίπρα και τον τότε αρχηγό των Podemos, σχολιάζοντας τα «σπαστά αγγλικά» του πρώην πρωθυπουργού
THE LIFO TEAM
ΓΑΖΑ GLOBAL SUMUD FLOTILLA

Πολιτική / «Global Sumud Flotilla»: Διάβημα του ΥΠΕΞ στο Ισραήλ για τους Έλληνες πολίτες που συμμετέχουν στον στολίσκο

Στην ανακοίνωση του υπουργείου επισημαίνεται πως η ελληνική πρεσβεία στο Τελ Αβίβ βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα να παράσχει κάθε δυνατή προξενική συνδρομή
THE LIFO TEAM
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Πολάκης: «Φληναφήματα τα όσα ακούγονται περί μη συμμετοχής μου σε Πολιτική Γραμματεία και Κεντρική Επιτροπή»

Ο Παύλος Πολάκης έκανε νέα ανάρτηση σχετικά με τα όσα έχουν διαρρεύσει για μη συμμετοχή του σε Πολιτική Γραμματεία και Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ
THE LIFO TEAM