Πυρκαγιά δίπλα από το προστατευόμενο δάσος της Στροφυλιάς

Πυρκαγιά δίπλα από το προστατευόμενο δάσος της Στροφυλιάς Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
1

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 5.30 το απόγευμα στην περιοχή Κουνουπέλι, δίπλα από το προστατευόμενο δάσος της Στροφυλιάς, στα όρια των νομών Ηλείας και Αχαΐας.


Σύμφωνα με το ΑΠΕ, στην περιοχή επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα επτά ατόμων, καθώς και εθελοντές πυροσβέστες, ενώ έχει ζητηθεί η ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων από γειτονικές περιοχές.


Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσκολεύουν το έργο των πυροσβεστών, που προσπαθούν να κρατήσουν την φωτιά μακριά από την προστατευόμενη περιοχή της Στροφυλιάς. Η φωτιά προκάλεσε ανησυχία στους λουόμενους, οι οποίοι άρχισαν να φεύγουν από την παραλιακή ζώνη.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρότες: Παραμένουν για τρίτη εβδομάδα στα μπλόκα - Συνεχίζεται η ένταση για τα μέτρα στο πετρέλαιο

Ελλάδα / Αγρότες: Παραμένουν για τρίτη εβδομάδα στα μπλόκα - Συνεχίζεται η ένταση για τα μέτρα στο πετρέλαιο

Εν αναμονή της αυριανής πανελλαδικής σύσκεψης όπου θα συζητηθούν οι τελευταίες κυβερνητικές εξαγγελίες και θα ληφθούν αποφάσεις για την πορεία των κινητοποιήσεων
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια