Παπαδημούλης: Συμφωνία θα υπάρξει

Παπαδημούλης: Συμφωνία θα υπάρξει Facebook Twitter
Φωτο: Menelaos Myrillas / SOOC
2

Θα υπάρξει συμφωνία, επαναλαμβάνει ο Δημήτρης Παπαδημούλης ο οποίος μιλώντας στον 9,84 είπε: «Από τη στιγμή που το συμφέρον και των δύο πλευρών είναι η συμφωνία, θα υπάρξει συμφωνία, διότι το κόστος τη μη συμφωνίας είναι πολύ μεγάλο όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για τους δανειστές... Αν τους ήταν τόσο εύκολο να πουν "σας πετάμε σαν την τρίχα από το ζυμάρι" θα το είχαν ήδη κάνει».

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε επίσης ότι «μία συμφωνία που θα φέρει και θα εισηγηθεί την υπερψήφισή της η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός, θα στηριχθεί από τους 162 βουλευτές που στηρίζουν την κυβέρνηση».

Όπως τόνισε, «αν δεν επιβεβαιωθεί η δεδηλωμένη πλειοψηφία των βουλευτών που στηρίζουν την κυβέρνηση και σε αυτή την ψηφοφορία, όπως καταλαβαίνετε ο πρωθυπουργός είναι υποχρεωμένος να πάρει πολιτικές πρωτοβουλίες».

Πιθανολόγησε ότι τότε ο Πρωθυπουργός θα πεί  "προχωράμε σε νέες εκλογές,..και δεν θα πάρει 36%, θα πάρει 45%».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Γιατί να μην συμφωνήσουν όλοι. Αφού παίρνει μία απόφαση η πολιτική γραμματεία, ή ΚΕ κτλ΄και όλα καλά. Ότι πει η πλειοψηφία. Δημοκρατικά. Αυτό δεν μας λένε τόσο καιρό; Ότι δεν υπάρχει πολυφωνία. Ότι η πολυφωνία υπάρχει εσωτερικά αλλά οι αποφάσεις εκτελούνται από όλους μετά από σύγκλιση των θεσμικών οργάνων.Ή μήπως όχι;