FAZ: Ο Τσίπρας παρακαλεί για χρήματα τη Μέρκελ

FAZ: Ο Τσίπρας παρακαλεί για χρήματα τη Μέρκελ Facebook Twitter
SOOC
4

Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε την Κυριακή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ αναφέρονται σημερινά δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου με τη FAZ να γράφει ότι  «ο Τσίπρας παρακαλεί τη Μέρκελ για χρήματα από το τηλέφωνο» και θέτει το ερώτημα: «Έχουν ήδη τελειώσει τα χρήματα της Αθήνας;».

H Die Zeit επικαλείται σχόλιο διπλωμάτη που λέει ότι η κατάσταση στην Ελλάδα είναι δραματική και σημειώνει ότι δεν θεωρούνται πλέον ταμπού σκέψεις για ένα σχέδιο Β', το οποίο θα μπορούσε να περιλαμβάνει ακόμη και Grexit. Επίσης υποστηρίζει ότι  στην Αθήνα υπάρχουν σκέψεις για αντικατάστασή του Γιάνη Βαρουφάκη.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Κυριακή υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Αλέξη Τσίπρα με την Άνκελα Μέρκελ με κύκλους του Μαξίμου να χαρακτηρίζουν αυτή την συνομιλία "θετική".

 

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM
ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Πως τα φέρνει η ζωή, από το "μαντάμ Μέρκελ", το "go back κα. Μερκελ, go back κ. Σόιμπλε" να τρίβεται τώρα στη φούστα της και να παρακαλάει για συμφωνία και χρηματοδότηση. Θα μπορούσε να το πει κανείς και απειρία, αλλά ακριβέστερο είναι το ασχετοσύνη, αμορφωσιά και παντελής έλλειψη γνώσεων περί των διεθνών σχέσεων.
Τι απέγινε η αξιοπρέπεια;Τι απέγινε το "μας δίνουν λεφτά για τα δάνειά τους, δεν τα θέλουμε;" Φάγατε μπόλικο σανό, απολαύστε τους τώρα να παρακαλάνε για χρήματα τη μαντάμ Μέρκελ.