LIVE!

Συνελλήφθη ο guru των antivirus John McAfee

Συνελλήφθη ο guru των antivirus John McAfee Facebook Twitter
3

Ο Μακάφι έφθασε τη Δευτέρα στη Γουατεμάλα, για να ζητήσει άσυλο, καθώς θεωρεί ότι είναι θύμα «πολιτικής δίωξης» στο Μπελίζ όπου ζει μόνιμα από το 2009. Πρόσφατα οι αρχές του Μπελίζ, τον αναζητούσαν για να καταθέσει σε σχέση με την δολοφονία του γείτονα και συμπατριώτη του Γκρέγκορι Φάουλ.

Η αστυνομία αναζητούσε τον Μακάφι για να καταθέσει στην έρευνα για τη δολοφονία του Γκρέγκορι Φάουλ, που βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στο νησί Αμπεργκρίς Κάγιε, ανοικτά του Μπελίζ, στη θάλασσα της Καραϊβικής.

Στο σπίτι του 52χρονου Αμερικανού και γείτονα του Μακάφι στο νησί δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης, αλλά το τηλέφωνο και ο φορητής υπολογιστής του είχαν εξαφανιστεί. Ο Μακάφι είχε δηλώσει στο αμερικανικό περιοδικό Wired ότι ανησυχούσε γιατί οι δολοφόνοι του Φάουλ τον αναζητούσαν.

Στο video μιλάει ο ίδιος μια μέρα πριν τη σύλληψή του στη δημοσιογράφο του Reuters Sarah Charlton και εξηγεί τους λόγους που προσπαθούν να τον ενοχοποιήσουν.

3

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ενέδρα Τραμπ στον πρόεδρο της Νότιας Αφρικής: Νέο «σόου» μπροστά στις κάμερες

Διεθνή / Η ενέδρα Τραμπ στον πρόεδρο της Νότιας Αφρικής: Νέο «σόου» μπροστά στις κάμερες

Ο Τραμπ έκανε ακόμη και προβολή βίντεο στον φιλοξενούμενό του, μιλώντας με αβάσιμους ισχυρισμούς περί δολοφονιών των λευκών στην Αφρική, ενώ δεν απέκλεισε «γενοκτονία» εις βάρος τους
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ προβάλλει βίντεο στον πρόεδρο της Νότιας Αφρικής υποστηρίζοντας ισχυρισμούς για «γενοκτονία λευκών» 

Διεθνή / Ο Τραμπ προβάλλει βίντεο στον πρόεδρο της Νότιας Αφρικής υποστηρίζοντας ισχυρισμούς για «γενοκτονία λευκών» 

Ο πρόεδρος Ραμαφόσα, επιχειρώντας να ρίξει τους τόνους, επεσήμανε ότι η Νότια Αφρική είναι μια δημοκρατία όπου η ελευθερία έκφρασης είναι κατοχυρωμένη
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια