Θέμα ηγεσίας στη Ν.Δ. από την Ντόρα

Θέμα ηγεσίας στη Ν.Δ. από την Ντόρα Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
3

Για πρόβλημα ιδεολογίας στη Ν.Δ. έκανε λόγο η Ντόρα Μπακογιάννη, ανοίγοντας θέμα ηγεσίας στο κόμμα εν όψει της συνεδρίασης της Κ.Ο. που ορίστηκε για τις 5 Μαρτίου, μετά την αρχική αναβολή της λόγω των εξελίξεων.


«Ό,τι έχω να πω, θα το πω στην ΚΟ», σημείωσε η κ. Μπακογιάννη μιλώντας στον Σκάι και αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την ηγεσία.

Σημείωσε πάντως ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει «κανέναν προσωπικό στόχο», και πως το μόνο που επιδιώκει είναι να «ξανασυνέλθει η παράταξη» και να βρει τον σωστό πολιτικό προσανατολισμό.

Όπως τόνισε όμως η παράταξη έχει πρόβλημα ιδεολογίας, στρατηγικής, πολιτικής και λειτουργίας, που θα πρέπει να λυθεί με «καθαρή εσωκομματική κουβέντα» και χωρίς να υπάρχουν «προσωπικές στρατηγικές».


Επισήμανε πως η Ελλάδα χρειάζεται μια «υγιή και ισχυρή» κεντροδεξιά θέση που δεν έχει αυτή τη στιγμή η ΝΔ.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Απλά τραγικοί: ο ένας (πρώην πρωθυπουργός) έχει γαντζωθεί στην καρέκλα της προεδρίας αντί να φύγει το ίδιο βράδυ των εκλογών, οι άλλοι (οι διάφοροι δελφίνοι) να κάνουν ''αντάρτικο'' χωρίς να μιλάνε ευθέως για το τι επιθυμούν.