Κατρούγκαλος: Έχουμε εξασφαλίσει τη ρευστότητα της χώρας

Κατρούγκαλος: Έχουμε εξασφαλίσει τη ρευστότητα της χώρας Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
1

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα επιστρέψει στις μνημονιακές πολιτικές, διαβεβαίωσε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Δεν υπάρχει περίπτωση εμείς να γυρίσουμε πίσω σε μνημονιακές πολιτικές. Αυτό σημαίνει σκληρή διαπραγμάτευση. Έχουμε πει ότι δεν επιθυμούμε τη ρήξη, αλλά δεν θέλουμε και την υποταγή. Αυτή τη στιγμή, έχουμε εξασφαλίσει τη ρευστότητα της χώρας», είπε, μεταξύ άλλων.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΛΑΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / «Θέλει να γυρίσει τη χώρα δεκαετίες πίσω - Είναι αμετανόητος» η πρώτη αντίδραση της κυβέρνησης για το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα

«Τα αποκαλυπτήρια του ιδιωτικού κόμματος Τσίπρα με το όνομα ΕΛΑΣ, πιστοποίησαν πόσο παλιό είναι αυτό που πολυδιαφημίζεται εδώ και μήνες ως ‘νέο'» τονίζει το ΠΑΣΟΚ
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Το πρόβλημα είναι ότι κάποιες συμφωνίες καλώς ή κακώς έχουν ήδη υπογραφεί από προηγούμενες κυβερνήσεις. Και αν εμείς τώρα δεν τις δεχόμαστε αυτό δεν είναι ακριβώς διαπραγμάτευση αλλά αθέτηση υποχρεώσεων. Έτσι τουλάχιστον το βλέπουν οι Ευρωπαίοι, οι οποίοι δεν ενδιαφέρονται ποιος κυβερνά την Ελλάδα αλλά μόνο αν η Ελλάδα τηρεί τα συμφωνηθέντα.