Aν είναι αλήθεια το κείμενο του Morrissey το οποίο δημοσιεύει το fan club του στην Ισλανδία, τότε ο πρώην ηγέτης των Smiths ακύρωσε τη συναυλία του στο Ρέκιαβικ επειδή το μέρος που θα τον φιλοξενούσε αρνήθηκε να καταργήσει το κρέας από το μενού του.
«Αγαπώ την Ισλανδία και ήθελα εδώ και καιρό να επιστρέψω, έγραψε ο 55χρονος στη σελίδα του fan club «True to you» σημειώνοντας “θα αφήσω το Harpa Concert Hall στους αιμοβόρους κανίβαλους που τρώνε σάρκες».
Κάτι ανάλογο είχε κάνει και το 2013, όταν απαίτησε στο πλαίσιο εμφάνισης του στο Staples Center στο Λος Άντζελες «να τρώνε οι θαυμαστές του “100% χορτοφαγικό φαγητό» ενώ είχε ζητήσει να κλείσει και το κατάστημα των Mc Donalds που βρισκόταν στο χώρο.
Πολιτισμός /
Ο Morrissey ακύρωσε συναυλία γιατί έτρωγαν κρέας
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Αλλάζει ο καιρός: Έρχεται αστάθεια που επηρεάζει και την Αττική
Κέιτ Μίντλετον - Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αποκαλύφθηκε το ενοίκιο που πληρώνουν για το «παντοτινό τους σπίτι»
Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: «Του είπα αυτό είναι τρίτο μνημόνιο και μου είπε "μη λες τέτοιες λέξεις"»
Άραχθος: Δύο 13χρονα αγόρια εγκλωβίστηκαν στο ποτάμι
Ο Έλον Μασκ χάνει τη δίκη εναντίον της OpenAI: Η επιτροπή των ενόρκων αποφάνθηκε υπέρ του Σαμ Άλτμαν