ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Επιμένει στην Τρόικα το Βερολίνο

Επιμένει στην Τρόικα το Βερολίνο Facebook Twitter
2

Επιμένει το Βερολίνο στην ύπαρξη της Τρόικας στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει λόγος να καταργηθεί ο εποπτικός ρόλος της και πως οι έλεγχοι της έχουν συμφωνηθεί νομίμως με την Ελλάδα στα πλαίσια του μνημονίου και οι συμφωνίες είναι δεσμευτικές.

Το ελληνικό πρόγραμμα λήγει στις 28 Φεβρουαρίου, υπάρχει χρόνος για ανταλλαγή απόψεων και για να ενημερωθεί κάθε πλευρά για τις απόψεις της άλλης, ανέφερε εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών.

Επίσης αναφέρεται ότι θα υπάρξουν ευκαιρίες συνάντησης της καγκελαρίου με τον Αλέξη Τσίπρα στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής στις 12 Φεβρουαρίου.  Πάντως σημειώνεται από τον εκπρόσωπο ότι δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πλάνο μέχρι στιγμής.

2

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Ευρωεκλογές 2024 / Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Η δεύτερη φάση της επικοινωνιακής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκίνησε σήμερα με ένα συγκινητικό βίντεο που τονίζει τη σημασία της ψήφου στις φετινές Ευρωεκλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Εγω γιατι εχω την εντυπωση οτι η Τροικα ειναι τελειωμενη υποθεση -δεδομενης και της αμερικανικης πιεσης- και οτι ολα τα αλλα περι ενστασεις Γερμανιας κτλ. ειναι για τα ματια του κοσμου. Να δειτε που στο τελος θα το πιστωθουν και οι Γερμανοι οτι εδιωξαν την Τροικα. Αλλα ετσι ειναι η διπλωματια!