Ανεβαίνει κι άλλο ο Φάρατζ στη Βρετανία

Ανεβαίνει κι άλλο ο Φάρατζ στη Βρετανία Facebook Twitter
2

Συγκατοίκηση στην κορυφή για Εργατικούς και Τόρις δείχνει νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα The Mail on Sunday ενώ ανησυχητική είναι η άνοδος του ξενοφοβικού κόμματος UKIP του Νάιτζελ Φάρατζ, το οποίο κέρδισε πριν λίγες ημέρες την πρώτη του έδρα στο κοινοβούλιο, και σύμφωνα με τη δημοσκόπηση συγκεντρώνει ποσοστό 25%.


Οι Φιλελεύθεροι –Δημοκράτες, που συμμετέχουν στον κυβερνητικό συνασπισμό, κερδίζουν το 8% στην πρόθεση ψήφου. Τη δημοσκόπηση διενήργησε το ινστιτούτο Survation την Παρασκευή σε δείγμα 1.003 ανθρώπων.

Πάντως άλλη δημοσκόπηση δίνει διαφορετικά αποτελέσματα. Τη δημοσίευσε η εφημερίδα The Observer και δίνει στους Εργατικούς 35%, στους Συντηρητικούς 28%, το UKIP 17% και τους Φιλελεύθερους-Δημοκράτες 9%.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά το Madleen έρχεται το Handala - «Αυτή η αποστολή είναι αφιερωμένη στα παιδιά της Γάζας»

Διεθνή / Μετά το Madleen έρχεται το Handala - «Αυτή η αποστολή είναι αφιερωμένη στα παιδιά της Γάζας»

«Δεν είμαστε κυβερνήσεις. Είμαστε άνθρωποι που δρουν εκεί που οι θεσμοί έχουν αποτύχει. Δεν θα υποχωρήσουμε», αναφέρεται στην ανακοίνωση του διεθνή συνασπισμού Freedom Flotilla Coalition
LIFO NEWSROOM
Γάζα: «Σκοτώναμε αμάχους αυθαίρετα, ανάλογα με τον διοικητή» λέει ισραηλινός στρατιώτης

Διεθνή / Γάζα: «Σκοτώναμε αμάχους αυθαίρετα, ανάλογα με τον διοικητή» λέει ισραηλινός στρατιώτης

«Είναι σαν την Άγρια Δύση. Κάποιοι διοικητές μπορούν πραγματικά να αποφασίσουν να διαπράξουν εγκλήματα πολέμου και κακές πράξεις χωρίς να αντιμετωπίσουν συνέπειες»
LIFO NEWSROOM
Νέα γεωπολιτική αναμέτρηση στον νότιο Ατλαντικό: Ο μυστικός στρατιωτικός διάλογος Βρετανίας - Αργεντινής

Διεθνή / Νέο γεωπολιτικό μέτωπο στον Νότιο Ατλαντικό: ΗΠΑ, Βρετανία και Αργεντινή απέναντι σε Κίνα και Ρωσία

Οι ΗΠΑ ανησυχούν για την αυξανόμενη επιρροή της Κίνας και της Ρωσίας στον Νότιο Ατλαντικό. Η Βρετανία και η Αργεντινή επανεκκινούν αμυντικές συνομιλίες, ενώ ο πρόεδρος Μιλέι επιδιώκει στρατιωτικό εκσυγχρονισμό. Δείτε τις γεωστρατηγικές εξελίξεις
LIFO NEWSROOM