Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί στην καραμπόλα της Εγνατίας

Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί στην καραμπόλα της Εγνατίας Facebook Twitter
9
Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί στην καραμπόλα της Εγνατίας Facebook Twitter

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, σύμφωνα με τον διοικητή Κεντρικής Μακεδονίας του Πυροσβεστικού Σώματος, Χρύσανθο Αθανασόπουλο, στην καραμπόλα 40 ΙΧ αυτοκινήτων και νταλίκας, η οποία σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:30 το πρωί στην Εγνατία Οδό κοντά στον κόσμο της Βέροιας στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Αθανασόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο σημείο της δυστυχήματος, με δηλώσεις του στο ΑΠΕ–ΜΠΕ έκανε λόγο για «φοβερή καραμπόλα και για μάζες αυτοκινήτων», ενώ σημείωσε πως ενεπλάκησαν περισσότερα από 35 αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων και τρεις νταλίκες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο οδηγός της νταλίκας που προκάλεσε την καραμπόλα, είναι ρουμανικής καταγωγής και συνελήφθη νωρίτερα.

Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί στην καραμπόλα της Εγνατίας Facebook Twitter

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αμέσως οχήματα της αστυνομίας και της πυροσβεστικής και εκτός από τους τέσσερις νεκρούς, εντόπισαν πέντε τραυματίες, τους οποίους παρέλαβαν τα ασθενοφόρα, ενώ υπάρχουν και άλλοι τραυματίες, που μεταφέρθηκαν με ιδιωτικά αυτοκίνητα σε νοσοκομεία της Βέροιας και της Θεσσαλονίκης.

Ο διοικητής της πυροσβεστικής αναφέρθηκε επίσης σε δύο καμένα ολοσχερώς αυτοκίνητα, ένα ΙΧ και μία νταλίκα. Στο ΙΧ εντοπίστηκε άτομο απανθρακωμένο.

Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί στην καραμπόλα της Εγνατίας Facebook Twitter

H κυκλοφορία από Κοζάνη προς Θεσσαλονίκη και αντίστροφα διεξάγεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κοζάνης και Θεσσαλονίκης.

9

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπίτι «στη σκιά» της Ακρόπολης πωλείται για 9.5 εκατομμύρια ευρώ

Ελλάδα / Σπίτι «στη σκιά» της Ακρόπολης πωλείται για 9.5 εκατομμύρια ευρώ

Η τοποθεσία του προσφέρει άμεση πρόσβαση στο σημαντικότερο μνημείο της χώρας, ενώ ταυτόχρονα παραμένει προφυλαγμένο από την έντονη τουριστική κίνηση, δημιουργώντας ένα απρόσμενα ήσυχο περιβάλλον
LIFO NEWSROOM
ΡΟΔΟΣ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ

Ελλάδα / Ρόδος: Με χειροβομβίδα του 1967 σκοτώθηκε ο 19χρονος, σύμφωνα με εμπειρογνώμονα της οικογένειας

Ο εμπειρογνώμονας της οικογένειας μίλησε για το συμβάν στη Ρόδο με τον νεκρό 19χρονο - Ξεκαθάρισε πως οι κανονισμοί του ΝΑΤΟ απαιτούν αυστηρές συνθήκες φύλαξης για τις χειροβομβίδες
LIFO NEWSROOM