Πάγκαλος: Ψήφισα Ν.Δ. στις ευρωεκλογές

Πάγκαλος: Ψήφισα Ν.Δ. στις ευρωεκλογές Facebook Twitter
2

Στην αποκάλυψη ότι στις ευρωεκλογές ψήφισε Ν.Δ. για να μη βγει ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στο Βήμα Fm.

 «Ψήφισα Ν.Δ. στις περασμένες εκλογές, στις ευρωεκλογές. Βεβαίως! Με δυσκολία, αλλά πήγε το χέρι μου, διότι ήθελα οπωσδήποτε να αποφύγω αυτό που δεν απέφυγα τελικά, δηλαδή την πρωτοπορία του ΣΥΡΙΖΑ. Ψήφισα αρνητικά, όπως και πολύς κόσμος ή πολύς κόσμος που ψήφιζε αρνητικά ΠΑΣΟΚ, για να μην έρθει η δεξιά. Κι εγώ, αυτή τη φορά, ψήφισα δεξιά για να μην έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε μεταξύ άλλων.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Κάτι απ’τον Σαμαρά(ερτ),κάτι απ’τον Μπαλτάκο(χυσή αυγή)κατιτίς παραπάνω απ’τον Αδωνι που θα πάρει τα λεφτά και θα φύγει,και το καθιερωμένο μηνιάτικο μποναμά απ’τον θεόδωρο,να ο ΣΥΡΙΖΑ εξι μονάδες μπροστά στην επόμενη δημοσκόπηση.Αμα δε πάρουν πρέφα τι γίνεται και τον βουλώσουν οι Συριζαίοι,τους βλέπω με καμιά δεκαριά μονάδες μπροστά στις εκλογές.