Ραντεβού του Ψινάκη με τον Κικίλια

Ραντεβού του Ψινάκη με τον Κικίλια Facebook Twitter
3

Συνάντηση με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια είχε ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες, κατά τις πρώτες ημέρες της ανάληψης των καθηκόντων του δημάρχου στο Μαραθώνα κατήγγειλε ατασθαλίες στα οικονομικά του δήμου.

Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Ψινάκης συζήτησε με τον υπουργό τα προβλήματα της περιοχής και φαίνεται ότι έμεινε ευχαριστημένος από τις απαντήσεις και τις διαβεβαιώσεις που πήρε. «Ο Μαραθώνας και ο ίδιος θα κοιμούνται ήσυχοι», είπε ο κ. Κικίλιας, με τον Ηλία Ψινάκη απάντησε: «Ησυχία, τάξη και ασφάλεια».

Ευχαριστώντας τον υπουργό ο Ηλίας Ψινάκης ανέβασε στον λογαριασμό του στο Τwitter μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε «Τα σπάει ο υπουργός».

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΛΑΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / «Θέλει να γυρίσει τη χώρα δεκαετίες πίσω - Είναι αμετανόητος» η πρώτη αντίδραση της κυβέρνησης για το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα

«Τα αποκαλυπτήρια του ιδιωτικού κόμματος Τσίπρα με το όνομα ΕΛΑΣ, πιστοποίησαν πόσο παλιό είναι αυτό που πολυδιαφημίζεται εδώ και μήνες ως ‘νέο'» τονίζει το ΠΑΣΟΚ
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια