Ο Γκλέτσος διέκοψε τον αγιασμό σε σχολείο της Στυλίδας

Ο Γκλέτσος διέκοψε τον αγιασμό σε σχολείο της Στυλίδας Facebook Twitter
23

Επεισοδιακός ήταν ο σημερινός αγιασμός στο Γυμνάσιο και Λύκειο Στυλίδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και το ρεπορτάζ του stilida.com, αφορμή στάθηκε η στιγμή που ο ιερέας της ενορίας έψελνε το τροπάριο της Υψώσεως του Σταυρού. Ο Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος διέκοψε τον ιερέα και του ζήτησε να αντικαταστήσει τη λέξη "βασιλεύσι" με τη λέξη "ευσεβέσι".

Το επίμαχο σημείο ανέφερε:"Σῶσον, Κύριε, τὸν λαόν σου καὶ εὐλόγησον τὴν κληρονομίαν σου νίκας τοῖς βασιλεῦσι ...." και ο ιερέας συνέχισε μη αντικαθιστώντας την επίμαχη λέξη, με αποτέλεσμα ο Δήμαρχος να αποχωρήσει αιφνιδιαστικά από τον αγιασμό πριν αυτός ολοκληρωθεί.

 

Μετά την ολοκλήρωση του αγιασμού ο Απ.Γκλέτσος επέστρεψε όπου ακολούθησε η παρακάτω σκηνή που κατεγράφη από το stilida.com.

 

*Διαβάστε επίσης: Τα κατορθώματα Ψινάκη και Γκλέτσου / Από τον Άρη Δημοκίδη

 

 

 

23

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΧΑΙΡΙ

Ελλάδα / Δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά: «Θέλω δικαιοσύνη για το παιδί μου» λέει ο πατέρας του

«Να δούμε αν υπάρχει κάποια όντως σκοπούμενη σωματική βλάβη και αν τελικά ο θύτης όπως ισχυρίζεται ο ίδιος είναι το θύμα» υποστηρίζει ο ιατροδικαστής, Δημήτρης Γαλεντέρης
THE LIFO TEAM