Ξεπούλησαν οι τηλεοράσεις λόγω Μουντιάλ

Ξεπούλησαν οι τηλεοράσεις λόγω Μουντιάλ Facebook Twitter
3

Περίπου 180 χιλιάδες τηλεοράσεις πουλήθηκαν σε λιγότερο από ένα μήνα, λόγω του μουντιάλ ενώ όλο το χρόνο πωλούνται στη χώρα μας 550 χιλιάδες τηλεοράσεις.

Σύμφωνα με το Έθνος, εκτιμάται ότι αυτό οφείλεται και στην οικονομική ύφεση που κάνει πλέον τους οπαδούς να μαζεύονται  στα σπίτια τους για να δουν τα ματς.

Στελέχη της αλυσίδας «Κωτσόβολος», κάνουν λόγο στην εφημερίδα για αύξηση των πωλήσεων σε όλη την αγορά, όχι μόνο από τα καταστήματά της, κατά 20 με 25%.

Σύμφωνα με τα στοιχεία στις τηλεοράσεις που πουλήθηκαν λόγω Μουντιάλ, το 15% είναι με οθόνες 46 ιντσών και πάνω.

Μάλιστα, αναμένεται νέα αύξηση των πωλήσεων αν η εθνική καταφέρει να προκριθεί και στους οκτώ της διοργάνωσης.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

MyStreet: Η εφαρμογή που «αγκάλιασαν» οι πολίτες, αλλά «σκοντάφτει» σε κάποιους Δήμους

Ελλάδα / MyStreet: Η εφαρμογή που «αγκάλιασαν» οι πολίτες, αλλά «σκοντάφτει» σε κάποιους Δήμους

Μεγάλες πόλεις εμφανίζουν μηδενικές ή πολύ λίγες καταχωρήσεις, ενώ ορισμένοι δήμοι έχουν εισαγάγει δεδομένα, αλλά δεν έχουν προχωρήσει στη δημοσιοποίησή τους, αφήνοντας μέρος από τις πληροφορίες μη διαθέσιμο στους πολίτες
LIFO NEWSROOM