Αθώος ο Απόστολος Γκλέτσος για το ξήλωμα στις μπάρες της εθνικής οδού

Αθώος ο Απόστολος Γκλέτσος για το ξήλωμα στις μπάρες της εθνικής οδού Facebook Twitter
5

Αθωώθηκε ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος για το περίφημο ξήλωμα στις μπάρες της εθνικής οδού που είχε πραγματοποιήσει τον Ιανουάριο του 2011.

Με την κίνησή του αυτή ήθελε οι πολίτες του δήμου να έχουν πρόσβαση στον παράδρομο οι δημότες της περιοχής χωρίς να αναγκάζονται να πληρώνουν διόδια.

Μαζί με τον Γκλέτσο αθωώθηκαν και άλλοι 9 κατηγορούμενοι. Πριν την έναρξη της δίκης είχε δηλώσει: "Κανείς δεν αισθάνεται ευχάριστα στο "σκαμνί"... Έκανα το καθήκον μου απέναντι στους δημότες μου.... Δεν είναι δυνατόν να πληρώνεις διόδια για να πας να ποτίσεις το χωράφι σου. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη".

Τώρα πια έχει κατασκευαστεί παρακαμπτήριος δρόμος και οι πολίτες του δήμου μπορούν να μετακινούνται χωρίς να πληρώνουν διόδια.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΓΕΦΥΡΑ ΒΑΛΤΙΜΟΡΗ

Διεθνή / Βαλτιμόρη: Διώξεις στην εταιρεία του πλοίου για την κατάρρευση της γέφυρας

Οι εισαγγελικές αρχές υποστηρίζουν ότι η εταιρεία απέκρυψε κρίσιμες πληροφορίες από τους ερευνητές και δεν ενημέρωσε επαρκώς την αμερικανική ακτοφυλακή για τεχνικά προβλήματα και κινδύνους ασφαλείας στο πλοίο
THE LIFO TEAM
ΜΟΤΖΤΑΜΠΑ ΧΑΜΕΝΕΪ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ιράν: Ο ανώτατος ηγέτης του είναι άφαντος, τη στιγμή που οι διαπραγματευτές τον χρειάζονται περισσότερο

Η απουσία του σύμφωνα με δημοσίευμα της WSJ επηρεάζει τις εσωτερικές ισορροπίες στην Τεχεράνη, καθώς η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία εμφανίζεται διχασμένη ως προς τη στάση στις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΑΡΜΕΝΙΑ ΝΙΚΟΛ ΠΑΣΙΝΙΑΝ ΝΑΓΚΟΡΝΟ ΚΑΡΑΜΠΑΧ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ

Διεθνή / Ο Νικόλ Πασινιάν δήλωσε πως το Ναγκόρνο Καραμπάχ δεν ανήκε στην Αρμενία

Σε μια απρόσμενη παραδοχή, ο Αρμένιος πρωθυπουργός δήλωσε ότι το Ναγκόρνο Καραμπάχ δεν αποτελούσε έδαφος της Αρμενίας και ότι η προσπάθεια για την κατάκτησή του ήταν «ένα μοιραίο λάθος»
THE LIFO TEAM