Γλέζος: Δύο δείκτες λένε ότι θα έχουμε μεγάλη νίκη

Γλέζος: Δύο δείκτες λένε ότι θα έχουμε μεγάλη νίκη Facebook Twitter
5

Την βεβαιότητα του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει την απόλυτη πλειοψηφία στην επόμενη Βουλή εκφράζει ο Μανώλης Γλέζος σε συνέντευξη του στην Ελευθεροτυπία, λέγοντας πάντως ότι ακόμη κι έτσι το κόμμα του θα αναζητήσει ευρύτερες συνεργασίες ακόμη και με Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, αν μετανιώσουν για τα μνημόνια.

 «Θα κερδίσουμε τις ευρωεκλογές και θα κάνουμε κυβέρνηση της λαϊκής κυριαρχίας», λέει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι έχει τους δικούς του σίγουρους δείκτες: Την «προθυμία των πολιτικών μας αντιπάλων να συμμετάσχουν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ» καθώς και την προθυμία πολιτών να δηλώσουν εκλογικοί αντιπρόσωποι στα εκλογικά τμήματα, όπως αναφέρει.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για παραίτηση Καραναστάση: Διαμαντή, όσο κι αν με πονάει που φεύγεις, σε ευχαριστώ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε συγγνώμη από τον Διαμαντή Καραναστάση «που δεν κατάφερα να καθαρίσω ακόμη αυτό το τόσο βρόμικο τοπίο, που σε κάνει να ασφυκτιάς και να φεύγεις»
LIFO NEWSROOM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ EUROGROUP ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πολιτική / Financial Times: Υποψήφιος για την προεδρία του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Η αποχώρηση του Πασκάλ Ντόναχιου από τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Ιρλανδίας και κατ΄ επέκταση από το «τιμόνι» της Ευρωομάδας, εκκινεί τη διαδικασία επιλογής του επόμενου προέδρου, με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα επικρατέστερα ονόματα των διαδόχων του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, επέμεινε στις καταγγελίες της ότι ο Λαζαρίδης επιτέθηκε στον μάρτυρα και ζήτησε την απομάκρυνσή του από τη ΝΔ
LIFO NEWSROOM
«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Θα συνεργαστουνε ακομα και με Πασοκ και ΝΔ αν μετανιωσουν για τα μνημονια; Καταρχην τι θα πει μετανιωνω? Κανω κωλοτουμπα απ'την αναποδη; Δηλαδη θα πανε με αυτους που εχουν εγκληματισει κατα του ελληνικου λαου αν γυρισουν αυτοι κατοπιν εορτης και πουν οτι μετανιωσαν; Μια χαρα τις κανει κι ο Συριζα τις κωλοτουμπες του για να κυβερνησει.
Κοιτα να δεις! Και μετα κατακρινουμε τον μη επαγγελματισμο των δημοσκοπησεων οι οποιες επιμενουν να μη βγαζουν αυτα που θελει ο Συριζα.Περιμενω οσονουπω να δω τα σχολια εκεινων των σοβαροφανων σχολιογραφων που με καθε νεα δημοσκοπηση επαναλαμβανουν ως παπαγαλοι το ποσο μη εγκυρες ειναι οι δημοσκοπησεις. Ιδου, λοιπον, η αληθεια, απο το σοφο παππουλη Μανωλη, πως μας ειχε διαφυγει ως τωρα?