«Η χειρότερη που έχω δει ποτέ μου, η προετοιμασία της Βραζιλίας για τους Ολυμπιακούς»

«Η χειρότερη που έχω δει ποτέ μου, η προετοιμασία της Βραζιλίας για τους Ολυμπιακούς» Facebook Twitter
8

Ως τη χειρότερη που έχει δει ποτέ του, χαρακτήρισε την προετοιμασία της Βραζιλίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, ο αντιπρόεδρος της ΔΟΕ Τζον Κόουτς.

 «Υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις στα έργα υποδομής και δεν έχω ξαναδεί τέτοια προχειρότητα. Είναι η χειρότερη πορεία προετοιμασίας έργων που έχω δει όλα αυτά τα χρόνια της εμπειρίας μου στην Ολυμπιακή Επιτροπή», τόνισε σχετικά σε φόρουμ στη Μελβούρνη ο κ. Κόουτς.

«Δεν υπάρχει σκέψη για να ανατεθούν οι αγώνες σε άλλη πόλη, αλλά η οργανωτική επιτροπή του Ρίο πρέπει να αλλάξει πάρα πολλά για να προλάβει τις ημερομηνίες και να διεξαχθούν με τον καλύτερο τρόπο οι αγώνες», συμπλήρωσε επίσης.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΤΑΛΙΑ ΜΙΛΑΝΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Αθλητισμός / Χειμερινοί Παραολυμπιακοί Αγώνες 2026: Τελετή έναρξης με απουσίες λόγω πολέμου στο Ιράν και «επιστροφής» της Ρωσίας

Μέσα στους «πολέμους και τα αρνητικά πράγματα στον κόσμο, εξακολουθούμε να χρειαζόμαστε την ένταξη. Αυτό είναι που προσπαθούμε να προστατεύσουμε σε αυτούς τους Αγώνες», δήλωσε πρόεδρος της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής
THE LIFO TEAM