«Η χειρότερη που έχω δει ποτέ μου, η προετοιμασία της Βραζιλίας για τους Ολυμπιακούς»

«Η χειρότερη που έχω δει ποτέ μου, η προετοιμασία της Βραζιλίας για τους Ολυμπιακούς» Facebook Twitter
8

Ως τη χειρότερη που έχει δει ποτέ του, χαρακτήρισε την προετοιμασία της Βραζιλίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, ο αντιπρόεδρος της ΔΟΕ Τζον Κόουτς.

 «Υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις στα έργα υποδομής και δεν έχω ξαναδεί τέτοια προχειρότητα. Είναι η χειρότερη πορεία προετοιμασίας έργων που έχω δει όλα αυτά τα χρόνια της εμπειρίας μου στην Ολυμπιακή Επιτροπή», τόνισε σχετικά σε φόρουμ στη Μελβούρνη ο κ. Κόουτς.

«Δεν υπάρχει σκέψη για να ανατεθούν οι αγώνες σε άλλη πόλη, αλλά η οργανωτική επιτροπή του Ρίο πρέπει να αλλάξει πάρα πολλά για να προλάβει τις ημερομηνίες και να διεξαχθούν με τον καλύτερο τρόπο οι αγώνες», συμπλήρωσε επίσης.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ

Αθλητισμός / Μαραθώνιος Βοστώνης: «Ήμουν έτοιμος να συρθώ» - Η στιγμή που δρομείς σταματούν για να βοηθήσουν συναθλητή τους

Δρομέας που κατέρρευσε λίγα μέτρα πριν από τον τερματισμό του μαραθωνίου της Βοστώνης σώθηκε χάρη στην αυτοθυσία δύο συναθλητών του, οι οποίοι εγκατέλειψαν την προσωπική τους επίδοση για να τον στηρίξουν μέχρι τη γραμμή του τερματισμού
THE LIFO TEAM