Οι Simpsons σατιρίζουν το Google Glass

Οι Simpsons σατιρίζουν το Google Glass Facebook Twitter
3

Οι Simpsons, στο 11ο επεισόδιο της 25ης σεζόν τους, με τίτλο "Specs and the City", καταπιάνονται με το φουτουριστικό gadget της Google, το Google Glass που, για τις ανάγκες της σειράς, μετονομάζεται σε Oogle Goggles. 

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή, 26/1, το μακροβιότερο sitcom της αμερικάνικης τηλεόρασης, έδωσε τη δική του καυστική ματιά, σε μια πληθώρα παραδειγμάτων χρήσης του gadget της Google, επικεντρώνοντας στην αποκοπή του χρήστη από την πραγματικότητα, τις ανθρώπινες σχέσεις και την παρακολούθηση των ζωών των κατοίκων του Springfield από τον πανούργο ιδιοκτήτη του Πυρηνικού Εργοστασίου, Κου Μπέρνς.

Στα πλαίσια της σάτιρας, οι δημιουργοί των Simpson, καυτηριάζουν τη χρήση του Google Glass, στο σεξ, την καθημερινότητα, και στο κατά πόσο ένα gadget που φέρνει κοντύτερα από ποτέ την τεχνολογία στους ανθρώπους, μπορεί να βελτιώσει τις μεταξύ τους σχέσεις.

Δείτε το trailer:

Τech & Science
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

TikTok: Η ιδιοκτήτρια εταιρεία ByteDance υπέγραψε συμφωνίες για να αποφύγει την απαγόρευση στις ΗΠΑ

Τech & Science / TikTok: Η ιδιοκτήτρια εταιρεία ByteDance υπέγραψε συμφωνίες για να αποφύγει την απαγόρευση στις ΗΠΑ

Σε υπόμνημα, το TikTok ανέφερε ότι η συμφωνία θα επιτρέψει σε «πάνω από 170 εκατομμύρια Αμερικανούς να συνεχίσουν να ανακαλύπτουν έναν κόσμο ατελείωτων δυνατοτήτων ως μέρος μιας ζωτικής παγκόσμιας κοινότητας»
THE LIFO TEAM
Ενυδάτωση: Αρκούν τα οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα κατά τους χειμερινούς μήνες;

Τech & Science / Ενυδάτωση: Αρκούν τα οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα κατά τους χειμερινούς μήνες;

Οι ειδικοί υγείας προειδοποιούν ότι η αφυδάτωση συχνά περνά απαρατήρητη τον χειμώνα, αυξάνοντας τον κίνδυνο κόπωσης, πνευματικής θολούρας και πιο σοβαρών προβλημάτων στα νεφρά
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια