Σοκαριστικές αναφορές για την εκτέλεση του θείου Γιανγκ της Β.Κορέας

Σοκαριστικές αναφορές για την εκτέλεση του θείου Γιανγκ της Β.Κορέας Facebook Twitter
9

Η εκτέλεση του Γιανγκ Σονγκ Τάεκ άφησε δυσαρεστημένη την Κίνα η οποία φαίνεται πως μέσω ρεπορτάζ της εφημερίδας Wen Wei Po αποκαλύπτει μακάβριες αλλά ανεπιβεβαίωτες ακόμη πτυχές, του τρόπου με τον οποίο ο Κιμ Γιονγκ Ουν επέλεξε να επιβάλει τη θανατική ποινή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το οποίο αναδημοσιεύουν σήμερα πολλά ξένα μέσα, ο θείος μαζί με τους άλλους πέντε αξιωματούχους, περιορίστηκαν γυμνοί σε κλουβί εντός του οποίου αφέθηκαν ελεύθερα 120 πεινασμένα σκυλιά. Τα σκυλιά τους κατασπάραξαν ζωντανούς αφού προηγουμένως είχαν παραμείνει νηστικά για τρεις ημέρες, με τον ηγέτη και 300 ακόμη στενούς συνεργάτες και αξιωματούχους του, να παρακολουθούν το θέαμα. Η μακάβρια τελετουργική εκτέλεση είχε διάρκεια πάνω από μία ώρα και η ονομασία της είναι "quan jue" που σημαίνει εκτέλεση από σκύλους.

Αν και το ρεπορτάζ πρωτοεμφανίστηκε στις 24 Δεκεμβρίου, μόλις  χθες άρχισε να αναμεταδίδεται από άλλα μέσα πλην της εφημερίδας αλλά και του Ασιατικού straitstimes.com . Σύμφωνα με τα σχόλια των συντακτών ενδέχεται αν είναι απλά κινεζική προπαγάνδα που επιδιώκει πλήγμα στον ηγέτη, για τον φερόμενο ως πιστό σύμμαχο της, θείο Γιανγκ που έχασε.

9

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Είμαστε παρόντες αλλά απόντες»: Η Κέιτ Μίντλετον προειδοποίεί για την επίδραση των κινητών στην οικογένεια

Διεθνή / «Είμαστε παρόντες αλλά απόντες»: Η Κέιτ Μίντλετον προειδοποιεί για την επίδραση των κινητών στην οικογένεια

«Ενώ οι ψηφιακές συσκευές υπόσχονται να μας κρατούν συνδεδεμένους, στην πραγματικότητα συχνά κάνουν το αντίθετο», έγραψε η Πριγκίπισσα της Ουαλίας σε άρθρο που συνέγραψε με καθηγητή του Χάρβαρντ
LIFO NEWSROOM
Μετά τον πόλεμο, οι νάρκες εμποδίζουν την ανοικοδόμηση στη Συρία

Διεθνή / Μετά τον πόλεμο, οι νάρκες εμποδίζουν την ανοικοδόμηση στη Συρία

Η επιστροφή εκτοπισμένων στη Συρία φέρνει νέες τραγωδίες: εγκαταλελειμμένα εκρηκτικά σκοτώνουν παιδιά και ενήλικες στο Mrei’iyeh, καθιστώντας την εκκαθάριση νάρκων άμεση προτεραιότητα για την ανοικοδόμηση
LIFO NEWSROOM
Κίνδυνος για ζεστό νερό στην Ευρώπη: Το μέταλλο «άφνιο» και οι νέοι κανονισμοί στην ΕΕ

Διεθνή / Κίνδυνος για ζεστό νερό στην Ευρώπη: Το μέταλλο «άφνιο» και οι νέοι κανονισμοί στην ΕΕ

Η έλλειψη έγκρισης του χάφνιου και ζιρκονίου στους κανονισμούς ΕΕ απειλεί το 90% των θερμοσιφώνων και τα νοικοκυριά κινδυνεύουν με αυξημένα κόστη και περιορισμένη πρόσβαση σε ζεστό νερό από το 2027
LIFO NEWSROOM