60 τραυματίες από επίθεση πιράνχας στην Αργεντινή

60 τραυματίες από επίθεση πιράνχας στην Αργεντινή Facebook Twitter
2
60 τραυματίες από επίθεση πιράνχας στην Αργεντινή Facebook Twitter

Συνέβη στο Ρίο Παρανά κοντά στην παραπόταμια περιοχή του ποταμού Παρανά της πόλη Ροσάριο.

Το κοπάδι των palometas που είναι ένα είδος της οικογενείας των πιράνχας, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν περισσότερα από 60 άτομα τα οποία απολάμβαναν το μπάνιο τους στον ποταμό. 

Οι πρώτες πληροφορίες των τοπικών μέσων κάνουν λόγο για πάνω από 60 τραυματίες αλλά ευτυχώς σε όχι πολύ σοβαρή κατάσταση. Η επίθεση έγινε ξαφνικά και προκάλεσε πανικό. Ανάμεσα στα θύματα και ένα μικρό παιδί το οποίο έχασε το δάχτυλό του ενώ υπήρξαν και πολλοί που υπέστησαν κατάγματα στην προσπάθεια τους να απομακρυνθούν από το νερό. Γιατρός που βρέθηκε μαζί με σωστικά συνεργεία ανέφερε πως οι λουόμενοι που έβγαιναν από το νερό είχαν δεχθεί πρωτοφανούς αγριότητας επίθεση από τα ψάρια και σε πολλούς έλλειπαν μικρά κομμάτια σάρκας.

Οι αρχές κάνουν λόγο για σπάνιο περιστατικό και το ταυτίζουν με τις υψηλές θερμοκρασίες που στην περιοχή άγγιξαν τους 38  βαθμούς, κάτι που κάνει τα πιράνχας να κινούνται επιθετικά στο ποτάμι.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλιάς Κάρολος: «Βαθιά ανήσυχος για τις καταγγελίες» - Η πρώτη δημόσια δήλωση για Άντριου και Έπσταϊν

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: «Βαθιά ανήσυχος για τις καταγγελίες» - Η πρώτη δημόσια δήλωση για Άντριου και Έπσταϊν

Οι βρετανικές Αρχές εξετάζουν καταγγελία σύμφωνα με την οποία ο πρίγκιπας Άντριου φέρεται να μοιράστηκε εμπιστευτικές πληροφορίες με τον Τζέφρι Έπσταϊν
THE LIFO TEAM
ΚΟΥΒΑ ΗΠΑ ΤΡΑΜΠ ΚΑΥΣΙΜΑ

Διεθνή / Κούβα: Προειδοποιεί ότι δεν θα διαθέτει για έναν μήνα καύσιμα αεροσκαφών - Πόσο μπορεί να αντέξει η χώρα;

Η εξάντληση των καυσίμων αεροσκαφών από τη Δευτέρα πιθανόν θα προκαλέσει προβλήματα στις αεροπορικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται εκεί
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΡΙΒΑ