Πολτοποίησαν ζωντανό σκύλο μέσα σε απορριμματοφόρο!

Πολτοποίησαν ζωντανό σκύλο μέσα σε απορριμματοφόρο! Facebook Twitter
3

Η είδηση έρχεται από το Καστρίτσι της Πάτρας όπου υπάλληλοι της καθαριότητας του Δήμου Πατρέων φέρονται να εκτέλεσαν εν ψυχρώ σκύλο που είχε μπει μέσα σε κάδο.

Ο Αχαϊκός Σύλλογος Μέριμνας των Ζώων κατήγγειλε ότι οι υπάλληλοι είχαν δει ότι υπήρχε σκύλος μέσα στον κάδο και παρόλα αυτά τον έβαλαν στο μηχάνημα που πολτοποιεί τα σκουπίδια. Η ιστοσελίδα the best κάνει λόγο για αυτόπτες μάρτυρες, παιδιά γειτονικού σχολείου και οι γονείς τους, οι οποίοι φώναξαν στους υπαλλήλους ότι υπήρχε μέσα ζώο αυτοί όμως δεν σταμάτησαν.

Ο Δήμαρχος της Πάτρας Γιάννης Δημαράς διέταξε τη διενέργεια ΕΔΕ.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κακοκαιρία: Ανεμοστρόβιλος στην Αλεξανδρούπολη έβγαλε βάρκες στη στεριά - Ριπές ανέμου έως 154,5 χλμ./ώρα

Ελλάδα / Κακοκαιρία: Ανεμοστρόβιλος στην Αλεξανδρούπολη έβγαλε βάρκες στη στεριά - Ριπές ανέμου έως 154,5 χλμ./ώρα

Μεγάλες ζημιές στην πόλη - Έπεσαν δέντρα, ξηλώθηκαν τέντες και πλαστικά διαχωριστικά καταστημάτων, αναποδογύρισαν κάδοι απορριμμάτων, τραπέζια και καρέκλες
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Το κακό είναι ότι ούτε φυλακή θα πάνε ούτε τίποτα. Και μακάρι να ήταν το μόνο περιστατικό άλλα καθημερινά συμβαίνουν έκτροπα με αδέσποτα ζώα που δεν γίνονται καν γνωστά. Και θα συνεχίζει το φαινόμενο μέχρι να τιμωρηθεί κάποιος όπως του αρμόζει.
Από τη μια τα πάθη, κι απ' την άλλη η λογική. Απ' τη μια θέλω να τους δω πρωταγωνιστές σε ταινία Saw, κι απ' την άλλη, η λογική λέει απλά φυλακή, γιατί δεν είμαστε ταλιμπάν, αλλά υπέρ του δικαϊκού πολιτισμού.