Ανήλικες μαθήτριες πρόσφεραν σεξ με αντάλλαγμα smartphones

Ανήλικες μαθήτριες πρόσφεραν σεξ με αντάλλαγμα smartphones Facebook Twitter
56

Ανήλικες μαθήτριες προσέφεραν σεξ σε συμμαθητές τους σε ιδιωτικό σχολείο στο Μιλάνο, με αντάλλαγμα smartphones και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας.

Την αποκάλυψη έκανε ο καθηγητής Λούκα Μπερνάρντο, ο οποίος είναι διευθυντής της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Φατεμπενεφρατέλι του Μιλάνο.

Οι επαφές των μαθητών με τις συμμαθήτριες τους ηλικίας 14-16 ετών γινόταν στις τουαλέτες του σχολείου και στη συνέχεια εξαργυρωνόταν με τεχνολογικά δώρα.

Μάλιστα τις συγκεκριμένες μαθήτριες τις αποκαλούν «κορίτσια του ντους», επειδή, όπως λένε, κάνουν σεξ με την ευκολία που κάνουν ντους.

«Έχουμε εντοπίσει οκτώ κορίτσια προς το παρόν, ωστόσο γνωρίζουμε ότι το φαινόμενο είναι πιο διευρυμένο», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Μπερνάρντο στην εφημερίδα «Il Corriere della Sera».

Συμπλήρωσε δε πως τα επτά από τα οκτώ κορίτσια που έχουν εντοπιστεί προέρχονται από «καλές οικογένειες» από την καρδιά του Μιλάνου.

56

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ

Διεθνή / Υπάρχουν απόγονοι του Τζέφρι Έπσταϊν; - «Πέθανε αλλά το γενετικό του υλικό μπορεί να επέζησε»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των New York Times, ο Τζέφρι Έπσταϊν είχε καταθέσει το σπέρμα του σε τράπεζα σπέρματος αρκετά χρόνια πριν τον θάνατό του - Ποιοι ήταν οι όροι του συμβολαίου που είχε υπογράψει
THE LIFO TEAM