Βρέθηκαν 420 χιλιάδες ευρώ σε λογαριασμό εφοριακού

Βρέθηκαν 420 χιλιάδες ευρώ σε λογαριασμό εφοριακού Facebook Twitter
2

Πρόστιμο  113.656,47 ευρώ επιβλήθηκε σε συνταξιούχο πλέον προϊσταμένη ελεγκτικού τμήματος εφορίας, στο λογαριασμό της οποίας βρέθηκαν 419.538,97 ευρώ, τα οποία δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει από εμφανείς πηγές.

Το ποσό αυτό η προϊσταμένη των ελέγχων της εφορίας φαίνεται να το συγκεντρώνει μέσα σε 9 χρόνια, από το 1995 ως το 2004.

Η εφοριακός είχε ατομικούς, καθώς και με συγγενικά της πρόσωπα κοινούς λογαριασμούς (με τη μητέρα της, τις αδελφές της, κλπ) σε πέντε τράπεζες, με καταθέσεις σε διάφορα νομίσματα (ευρώ, δολάρια, ελβετικά φράγκα, κλπ).

Καθώς δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει την προέλευση του ποσού, εκδόθηκε καταλογιστική πράξη από το Ανώτατο Δημοσιονομικό Δικαστήριο ενώ η εφοριακός κρίθηκε αθώα από το Τριμελές Εφετείο Αθηνών για το αδίκημα της υποβολής ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες του έτους 2004. Για τις δηλώσεις των ετών 2001 - 2002 έπαυσε η ποινική δίωξη σε βάρος της, λόγω παραγραφής.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM
Αφιέρωμα Assocıated Press στην Τήνο: Ένα ελληνικό νησί έχει 1.000 ιδιωτικά παρεκκλήσια

Ελλάδα / Αφιέρωμα Assocıated Press στην Τήνο: Ένα ελληνικό νησί έχει 1.000 ιδιωτικά παρεκκλήσια

Η Τήνος φιλοξενεί πάνω από 1.000 οικογενειακά παρεκκλήσια που περνούν από γενιά σε γενιά - Μια ζωντανή παράδοση πίστης, πολιτισμού και κοινοτικής συνοχής που συνεχίζει να εμπνέει, παρά τη σύγχρονη απομάκρυνση από τη θρησκεία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια