Το stay at home στα καλύτερά του με την τεχνολογία της HUAWEI

Το stay at home στα καλύτερά του με την τεχνολογία της HUAWEI Facebook Twitter
0



Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ έχει αλλάξει την καθημερινότητά μας, τόσο στον τρόπο που δουλεύουμε, μια και μας έφερε σε επαφή με πολλές τεχνολογίες και υπηρεσίες που πριν περνούσαν απαρατήρητες, όσο και στο σπίτι. Το σπίτι έχει αλλάξει, κάθε του γωνιά εξυπηρετεί και κάτι διαφορετικό. Το σαλόνι πλέον έχει μετατραπεί σε γυμναστήριο, σε αίθουσα ψυχαγωγίας, σε γραφείο ή ό,τι άλλο μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες κάποιου. Πάλι καλά που η τεχνολογία μάς βοηθά να κάνουμε τα πράγματα πιο εύκολα και πιο απλά...


Ας πάρουμε, λοιπόν, ένα υποθετικό σενάριο, που δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα. Ξυπνάς το πρωί, βάζεις τον καφέ να γίνεται, τσεκάρεις στα γρήγορα το P40 Pro για να δεις αν έχει γίνει κάτι φοβερό στα social media ή στον κόσμο και στέλνεις μήνυμα «6» για να πας για ένα χαλαρό πρωινό τρεξιματάκι.

Το HUAWEI WATCH GT 2 Pro, σαν καλός προπονητής που είναι, φροντίζει να σε καθοδηγεί σε όλη τη διάρκεια του τρεξίματος, ενώ δεν σταματά να καταγράφει τις επιδόσεις και τα βιομετρικά σου, όπως οι καρδιακοί παλμοί και η ποσότητα οξυγόνου στο αίμα.


Γυρνάς σπίτι, κάνεις μπάνιο, βάζεις καφεδάκι και θες ν' ακούσεις το αγαπημένο σου podcast ή τις αγαπημένες σου μουσικές, χωρίς να σε ενοχλεί τί-πο-τα. Βάζεις τα FreeBuds Pro, που θα φροντίσουν να σε «απομονώσουν» με το φανταστικό noise canceling που έχουν, για να μπορέσεις να απολαύσεις αυτό ΠΟΥ θες να ακούσεις, κυριολεκτικά με την ησυχία σου.


Εκεί, λοιπόν, που ακούς τη μουσικούλα σου, το HUAWEI WATCH GT 2 Pro σε φέρνει σε επαφή με την πραγματικότητα και σου υπενθυμίζει ότι σε 10 λεπτά έχεις το επόμενο call. Ετοιμάζεσαι και ετοιμάζεις και το σαλόνι για να φαίνεται οk το background. Αν δεις ότι δεν προλαβαίνεις, μην ξεχνάς ότι πλέον όλες οι υπηρεσίες τηλεδιασκέψεων, όπως το Zoom, έχουν virtual backgrounds. Οπότε, μη σκας και πολύ.


Ανοίγεις το MateBook X Pro, που πλέον, με τις δυνατότητες που διαθέτει (Intel core i7 επεξεργαστής και 16GB RAM), έχει αντικαταστήσει και με το παραπάνω τον όποιο σταθερό υπολογιστή μπορεί να είχες στο γραφείο σου. Όλα γίνονται γρήγορα και ομαλά, πια, χωρίς κολλήματα και καθυστερήσεις, ενώ το multitasking, με τόση δύναμη που σου προσφέρει, το έχεις πάει σε άλλο level – ξεχνάς να κλείσεις παράθυρα και εφαρμογές.


Το call ξεκινάει. Ανοίγεις την κάμερα που βρίσκεται στο πληκτρολόγιο του MateBook X Pro. Ξεκινάς να μιλάς με τα FreeBuds Pro, που έχουν συνδεθεί αυτόματα στο laptop σου. Ο ήχος και πάλι πεντακάθαρος, τόσο όταν ακούς τους συνομιλητές σου όσο και όταν μιλάς, αφού διαθέτουν ένα σύστημα τριών μικροφώνων που μπορούν να καταγράφουν μόνο τη φωνή σου και όχι τους υπόλοιπους θορύβους που μπορεί να έχεις στο σπίτι.


Το call τελειώνει μετά από δύο ωρίτσες. Το HUAWEI WATCH GT 2 Pro σε ενημερώνει ότι πρέπει να κουνηθείς, γιατί είσαι πολλή ώρα ακίνητος. Βάζεις και πάλι μουσική και σηκώνεσαι να κάνεις μερικές διατάσεις και να περπατήσεις λίγο στο σαλόνι.


Ξανακάθεσαι για να συνεχίσεις τη δουλειά σου, τσεκάροντας παράλληλα συνταγές για το τι θα μαγειρέψεις το βράδυ. Φυσικά, ρίχνεις και μια ματιά σε Instagram, WhatsΑpp, Viber και Messenger μέσα από το laptop, για να δεις τι παίζει στον έξω κόσμο και να μιλήσεις με τους φίλους. To Huawei Share, άλλωστε, σου επιτρέπει να έχεις το κινητό σου μέσα στην οθόνη του laptop σου. Οπότε, όποια πληροφορία ή εφαρμογή έχεις στο P40 Pro, την έχεις απευθείας και εκεί.


Τελειώνεις τη δουλειά και πλέον ήρθε η ώρα να καταπλήξεις το Instagram με τα επικά stories που θα ανεβάσεις από τη συνταγή που θα ετοιμάσεις. Έχεις ανοιχτό το MatePad Pro για να βλέπεις το βίντεο της συνταγής στο YouΤube και παράλληλα να σημειώνεις όλα σου τα βήματα αλλά και τα υλικά που χρησιμοποιείς και σου τελειώνουν. Στο άλλο χέρι έχεις το P40 Pro να τραβάει επικές φωτογραφίες με τo τετραπλό σύστημα καμερών που έχει στο πίσω μέρος του, πάντα με την υπογραφή της Leica. Φωτογραφίες έτοιμες να τις ποστάρεις και να τραβήξουν τα βλέμματα. Το Food Photography στο σπίτι έχει πάει αλλού.


Το φαγητό είναι έτοιμο. Έχεις βγάλει τις «απαραίτητες» φωτογραφίες, μόλις έχεις κάνει την παραγγελία σου στο σούπερ μάρκετ μέσα από την εφαρμογή του e-food στο P40 Pro και βάζεις στην εκπληκτική οθόνη του MatePad Pro να δεις την αγαπημένη σου σειρά για να χαλαρώσεις στο κρεβάτι λίγο πριν κοιμηθείς.


Σε παίρνει ο ύπνος και το HUAWEI WATCH GT 2 Pro πιάνει και πάλι δουλειά. Αυτήν τη φορά παρακολουθεί και καταγράφει τον ύπνο σου, για να ξέρεις ακριβώς πώς κοιμάσαι και τι ώρα πρέπει, ιδανικά, να ξυπνήσεις.


Κάπως έτσι, λοιπόν, είναι μια τυπική μέρα στο σπίτι. Η τεχνολογία είναι εδώ για να μας βοηθήσει τόσο στη δουλειά όσο και στην καθημερινότητα. Τα προϊόντα της HUAWEI είναι απλώς τα εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να πας τη δουλειά και την ψυχαγωγία σου στο επόμενο επίπεδο. Ο τρόπος που θα τα χρησιμοποιήσει ο καθένας διαφέρει, πάντα ανάλογα με τις ανάγκες του. Οι δυνατότητες, όμως, είναι τόσο πολλές, που σίγουρα θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurostat για προσδόκιμο ζωής: Οι γυναίκες ζουν κατά πεντέμισι χρόνια περισότερο από τους άνδρες

Τech & Science / Eurostat για προσδόκιμο ζωής: Οι γυναίκες ζουν πεντέμισι χρόνια περισότερο από τους άνδρες

Οι περιοχές της Ελλάδας με το υψηλότερο προσδόκιμο ζωής - Σε ποιες περιοχές ζουν οι μακροβιότεροι Ευρωπαίοι και πού στην Ευρώπη καταγράφεται το χαμηλότερο προσδόκιμο
NEWSROOM