Παποτό! Τι είναι αυτό και πού θα το πιεις/γλείψεις

Παποτό! Τι είναι αυτό και πού θα το πιεις/γλείψεις Facebook Twitter
1

 

Παποτό! Τι είναι αυτό και πού θα το πιεις/γλείψεις Facebook Twitter

Το Παποτό είναι το πιο εθιστικό νέο της φετινής καλοκαιρινής περιόδου.

 

Τι είναι;

 

Παγωμένο ποτό σε ξυλάκι που παρασκευάζεται από αγνά υλικά και σερβίρεται μόνο στην ταράτσα με την ομορφότερη θέα της Αθήνας.

 

Στην ταράτσα του BIOS. Φράουλα, μάνγκο, ανανάς, μπανάνα, πέφτουν στο μπλέντερ και αναμειγνύονται με μία δόση αλκοόλ (βότκα, τζιν, ρούμι).

 

Η πρόσμιξη συντελείται σε ακραία χαμηλές θερμοκρασίες και λίγο αργότερα, τα δύο συστατικά γίνονται ένα. Το παποτό σερβίρεται σε ποτήρι με παγάκια για να διατηρεί τη δροσιστική του φύση όσο εσείς θα το απολαμβάνετε με θέα τον Παρθενώνα.

 

Παποτό! Τι είναι αυτό και πού θα το πιεις/γλείψεις Facebook Twitter

 

Το φετινό καλοκαιρινό σας απεριτίφ παίρνει πλέον άλλη διάσταση. Μία διάσταση πιο παιχνιδιάρικη, πιο χρωματιστή, πιο απολαυστική.

 

Απολαύστε την αγαπημένη σας παποτοεμπειρία στην ταράτσα του BIOS και μοιραστείτε την στο Instagram με hashtag: #papoto !

www.papoto.bios.gr

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον «Σήφη» ξέρουν από καλή κρητική κουζίνα

Γεύση / Στον «Σήφη» για γαμοπίλαφο και αυγά με στάκα και απάκι

Εδώ και σχεδόν πέντε δεκαετίες, μια οικογενειακή ταβέρνα στον Άγιο Δημήτριο, με την κυρά-Φωφώ σταθερά στο τιμόνι, σερβίρει φαγητά και μεζέδες όπως ακριβώς θα τους έβρισκες σε ένα αυθεντικό κρητικό καφενείο.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Χριστουγεννιάτικος κορμός, μια γλυκιά ιστορία που συνεχίζεται στα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της πόλης

Γεύση / Χριστουγεννιάτικος κορμός, ένα σοκολατένιο έπος. Εδώ οι καλύτεροι

Ξεκίνησε ως ένα ρολό παντεσπάνι με αφράτη σοκολάτα γκανάς και ζάχαρη άχνη, σύμβολο της καλοτυχίας. Πλέον κάθε ζαχαροπλάστης κάνει μια δική του παραλλαγή, μετατρέποντάς το σε γλυκό έργο τέχνης.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
«Το Αμύνταιο είναι το El Dorado της ελληνικής αμπελουργίας»

Το κρασί με απλά λόγια / «Το Αμύνταιο είναι το El Dorado της ελληνικής αμπελουργίας»

Σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης η εμβληματική προσωπικότητα του ελληνικού κρασιού, ο Άγγελος Ιατρίδης, εξηγεί ότι πήγε στο Αμύνταιο πριν από τριάντα χρόνια επειδή είδε ότι θα άντεχε στην κλιματική αλλαγή και μιλάει για τη μεγάλη ανάπτυξη του Κτήματος Άλφα από τα 4.000 στρέμματα στα 14.000.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
Η εποχή του Ευχέλαιου της μεσογειακής διατροφής ή Τα μυστήρια της εποχής της ελιάς

Γεύση / Ελιές με χταπόδι: Στο Αιγαίο τις φτιάχνουν απλά, όπως τις μαντινάδες

Κολυμπάτες, ελίδια, κλαστάδες, σταφιδολιές, ψαρολιές, κουροπολιές, νερατζολιές: όπως και να την πεις, η ελιά παραμένει ένα μικρό σύμβολο του μεσογειακού πολιτισμού. Mε το χταπόδι πώς ταιριάζει;
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Ποιος μισεί τα μακαρόνια με κιμά;

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Ρεμί / Ποιος μισεί τα μακαρόνια με κιμά;

Ο κύριος Ρεμί πιστεύει πως όταν δοκιμάζεις κάτι που είχες καιρό στο μυαλό σου, συχνά απογοητεύεσαι. Εκτός κι αν πρόκειται για ένα ζυγούρι με χυλοπίτες που θα μπορούσε να τρώει και αποκλεισμένος με χιονοθύελλα σε βουνό, και να μην τον νοιάζει.
ΡΕΜΙ

σχόλια

1 σχόλια