Παποτό! Τι είναι αυτό και πού θα το πιεις/γλείψεις

Παποτό! Τι είναι αυτό και πού θα το πιεις/γλείψεις Facebook Twitter
1

 

Παποτό! Τι είναι αυτό και πού θα το πιεις/γλείψεις Facebook Twitter

Το Παποτό είναι το πιο εθιστικό νέο της φετινής καλοκαιρινής περιόδου.

 

Τι είναι;

 

Παγωμένο ποτό σε ξυλάκι που παρασκευάζεται από αγνά υλικά και σερβίρεται μόνο στην ταράτσα με την ομορφότερη θέα της Αθήνας.

 

Στην ταράτσα του BIOS. Φράουλα, μάνγκο, ανανάς, μπανάνα, πέφτουν στο μπλέντερ και αναμειγνύονται με μία δόση αλκοόλ (βότκα, τζιν, ρούμι).

 

Η πρόσμιξη συντελείται σε ακραία χαμηλές θερμοκρασίες και λίγο αργότερα, τα δύο συστατικά γίνονται ένα. Το παποτό σερβίρεται σε ποτήρι με παγάκια για να διατηρεί τη δροσιστική του φύση όσο εσείς θα το απολαμβάνετε με θέα τον Παρθενώνα.

 

Παποτό! Τι είναι αυτό και πού θα το πιεις/γλείψεις Facebook Twitter

 

Το φετινό καλοκαιρινό σας απεριτίφ παίρνει πλέον άλλη διάσταση. Μία διάσταση πιο παιχνιδιάρικη, πιο χρωματιστή, πιο απολαυστική.

 

Απολαύστε την αγαπημένη σας παποτοεμπειρία στην ταράτσα του BIOS και μοιραστείτε την στο Instagram με hashtag: #papoto !

www.papoto.bios.gr

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα μυστήρια της κουζίνας του λιμανιού

Γεύση / Mε τα«δώρα» του λιμανιού θα μαγειρέψεις τα ωραιότερα φαγητά

Κάβουρες από τα βαθιά νερά, φλογάτες σκορπίνες, μαγιάτικα στον φούρνο και άλλα ψάρια που δεν φτάνουν στον πάγκο του ιχθυοπώλη. Η βόλτα στο λιμάνι είναι πηγή έμπνευσης για τους σπιτικούς μάγειρες.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Γλυκιά Σύρος: Ζαχαροπλάστες, συνταγές και μνήμες από το παρελθόν της Ερμούπολης

Γεύση / Γλυκιά Σύρος: Παραδοσιακά ζαχαροπλαστεία και συνταγές από την Ερμούπολη

Αμυγδαλωτά, χαλβαδόπιτες, νουγκατίνες, σφολιάτσες και πολλά ακόμη παραδοσιακά γλυκά, μαζί με μια ιστορία 200 χρόνων, αναδεικνύουν την Ερμούπολη σε βασίλισσα της ζαχαροπλαστικής.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Η Ταβέρνα «Πλάτων» στο Βούπερταλ

Γεύση / «Kάθε φορά που μυρίζω ούζο, θυμάμαι την ταβέρνα Πλάτων στο Βούπερταλ»

Ο Παύλος και η Ελένη, μετανάστες στη Γερμανία, δημιούργησαν μια αυθεντική ελληνική ταβέρνα, που εδώ και τρεις δεκαετίες σερβίρει απλά αλλά πεντανόστιμα πιάτα και είναι διάσημη για τον λεπτοκομμένο χειροποίητο γύρο της.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η αγκινάρα

Γεύση / «Ο καλύτερος μεζές είναι η κεφαλή της άγριας αγκινάρας»

Χοιρινό με αγκιναρόφυλλα κοκκινιστά στη Σητεία, κεφαλές αγκινάρας γεμιστές με ρύζι στην Κάσο και αγκινάρες-μουσακά στην Άνδρο: η αγκινάρα δίνει τόσο πολλά τη στιγμή που διεκδικεί μόνο το ελάχιστο.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Aspasia: Πώς η Σταυριανή Ζερβακάκου έστησε ένα εστιατόριο-προορισμό

Γεύση / Aspasia: Ένα εστιατόριο που ανταμείβει κάθε στροφή του δρόμου προς τη Μάνη

Στο απόγειο της φήμης της, η Σταυριανή Ζερβακάκου αποφάσισε να επιστρέψει σε έναν τραχύ τόπο και να στήσει ένα εστιατόριο-προορισμό σε έναν μικρό ορεινό οικισμό, αξιοποιώντας στην κουζίνα της όσα άγρια της δίνει το μέρος.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Η άνοιξη και το καλοκαίρι της ρίγανης

Γεύση / H ρίγανη που δίνει γεύση στα καλοκαίρια μας

Είναι το πιο δημοφιλές μυριστικό της Aνατολικής Μεσογείου και δίνει ιδέες για μερικά από τα πιο αντιπροσωπευτικά καλοκαιρινά εδέσματα, όπως η ριγανάδα, ο ντάκος, η χωριάτικη σαλάτα και οι ριγανάτες σαρδέλες.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ

σχόλια

1 σχόλια