Οι meatlovers έχουν τη δική τους θέση στο καθημερινό delivery

Οι meatlovers έχουν τη δική τους θέση στο καθημερινό delivery Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Ένα από τα θέματα της παραμονής στο σπίτι είναι το καθημερινό μαγείρεμα. Και παρ' ότι 2-3 φαγητά βγαίνουν εύκολα και καταναλώνονται ευχάριστα, έρχονται εκείνες οι στιγμές που θέλεις αυτό το ιδιαίτερο, το ξεχωριστό, εκείνο που θα ετοιμάσει κάποιος άλλος για σένα χωρίς να ασχοληθείς με τίποτα άλλο, παρά μόνο με την απόλαυσή του.

Ειδικά αν ανήκεις στην κατηγορία των meatlovers γνωρίζεις καλά πως κάποιες συνταγές μπορείς να τις βρεις μόνο στις κουζίνες των αγαπημένων σου food spots. Τα στέκια της Αθήνας που φημίζονται για αυτές τις συνταγές βρίσκονται εδώ για να ικανοποιήσουν ακριβώς αυτή την ανάγκη και το efood αναλαμβάνει να στις παραδώσει στην πόρτα του σπιτιού με το delivered by efood που αλλάζει το καθημερινό μενού στο σπίτι.

Ολόφρεσκα κρέατα από ένα λαχταριστό χοιρινό μέχρι τρυφερή πάπια, μοναδικές κοπές που αλλάζουν τη γεύση, δημιουργικές σως που αναδεικνύουν κάθε συνταγή, αλλά και παραδοσιακές γεύσεις στα κάρβουνα είναι όλα όσα θα βρεις στις σελίδες του efood.

Ακόμα και αυτή την περίοδο που η ζωή μας έχει αλλάξει και η καθημερινότητα έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες τίποτα δεν θα σε κρατήσει μακριά από τις αγαπημένες σου γεύσεις. Ειδικά τώρα, όλα όσα σε ευχαριστούν αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία και έρχονται στο σπίτι σου για να σου θυμίσουν πως εκεί έξω τα αγαπημένα σου στέκια φροντίζουν να σου προσφέρουν στιγμές απόλαυσης και αυθεντικής ευχαρίστησης. Και το efood γίνεται ίσως ο πιο πολύτιμος αγγελιαφόρος της ζωής στο σπίτι.

Spit Jack
Το λατρεμένο στέκι του κέντρου ετοιμάζει καθημερινά ολόφρεσκα πιάτα που έχεις αγαπήσει και σου προσφέρει γεύσεις για καθημερινές στιγμές ή για ξεχωριστές περιστάσεις στο σπίτι. Η ψητή πάπια, τα μοσχαρίσια μάγουλα γάλακτος και το σιγομαγειρεμένο αρνίσιο κότσι είναι κάποιες από τις επιλογές που πρέπει σίγουρα να δοκιμάσεις. Το Spit Jack φέρνει στον χώρο σου μια αυθεντική εμπειρία κρεατοφαγίας.

Οι meatlovers έχουν τη δική τους θέση στο καθημερινό delivery Facebook Twitter

Το Ψαρονέφρι
Τα Βόρεια Προάστια γνωρίζουν πολύ καλά τις γεύσεις που προσφέρει το Ψαρονέφρι και τώρα μπορούν να τις απολαύσουν στο σπίτι για να θυμηθούν την αξία ενός αυθεντικού grill house. Τα αρνίσια παϊδάκια είναι στα must try, αλλά όλες οι επιλογές σε μπριζόλες, λουκάνικα ή μπιφτέκια είναι το ίδιο απολαυστικές. Το πιο πιθανό είναι ότι θα καταλήξεις σε «μια απ' όλα» για να φέρεις σπίτι σου το καπνιστό άρωμα του ψητού κρέατος.

Οι meatlovers έχουν τη δική τους θέση στο καθημερινό delivery Facebook Twitter

BAR.B.Q
Οι ψαγμένοι meatlovers δε χρειάζεται να στερηθούν καμιά από τις γεύσεις που έχουν αγαπήσει στο Bar.B.Q, το ατμοσφαιρικό spot της Ν. Σμύρνης. Τατάκι μοσχαρίσιου φιλέτου, mini tacos με ψαρονέφρι ή λαχταριστά burgers (μην παραλείψεις να δοκιμάσεις το Italian smash burger) είναι κάποιες από τις must επιλογές που θα δημιουργήσουν ένα διαφορετικό μενού. Για καθημερινή απόλαυση ή ειδικές περιστάσεις το Bar.B.Q θα έρθει στον χώρο σου για να δημιουργήσει στιγμές γευστικής απόλαυσης.

Οι meatlovers έχουν τη δική τους θέση στο καθημερινό delivery Facebook Twitter

Κουκουνάρι
Το στέκι του Χολαργού έχει γεύσεις για κάθε στιγμή που θέλεις να απολαύσεις πιάτα βασισμένα στη μεσογειακή παράδοση σε μια από τις πιο ποιοτικές εκδοχές τους. Ανάμεσα σε εκείνα που θα παραγγείλεις οπωσδήποτε είναι το ζουμερό χοιρινό κότσι, το κοντοσούβλι κοτόπουλο, αλλά και τα μοσχαρίσια μάγουλα με πουρέ λαχανικών, ενώ εξαιρετικές είναι και οι επιλογές της σχάρας που ψήνονται αριστοτεχνικά. Το Κουκουνάρι φέρνει στο σπίτι σου την απόλαυση του κρέατος και είναι αδύνατο να αντισταθείς.

Οι meatlovers έχουν τη δική τους θέση στο καθημερινό delivery Facebook Twitter

Ιορδάνης
Ένα πλούσιο μενού που περιλαμβάνει ορεκτικά, σαλάτες και φυσικά μοναδικές επιλογές από πιάτα βασισμένα στο κρέας προσφέρει ο γνωστός Ιορδάνης του Χαλανδρίου. Από τα χοιρινά καλαμάκια, μέχρι το λουκάνικο που φέρει το όνομά του κι από τα παϊδάκια (διάλεξε ανάμεσα σε αρνί ή κοτόπουλο) μέχρι το περίφημο κεμπάπ, ό,τι κι αν επιλέξεις μπορείς να περιμένεις μόνο την τέλεια γεύση που γνωρίζεις εδώ και χρόνια.

Οι meatlovers έχουν τη δική τους θέση στο καθημερινό delivery Facebook Twitter

Τα πιο γνωστά στέκια κρεατοφαγίας έρχονται στην πόρτα σου και φέρνουν αγαπημένες γεύσεις, έτσι ακριβώς όπως τις έχεις συνηθίσει. Το efood σου προσφέρει τις καλύτερες επιλογές και φροντίζει να τις φέρει στον χώρο σου. Οι μέρες του lockdown έχουν την γεύση που παραγγέλνεις.

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μα πώς γεμίζει αυτή η τρύπα;»: Πριν από 40 χρόνια, τα «Δυο Λουξ» ξάφνιασαν τα Χανιά

Θρυλικά Μπαρ / «Μα πώς γεμίζει αυτή η τρύπα;»: Πριν από 40 χρόνια, τα «Δυο Λουξ» ξάφνιασαν τα Χανιά

Ξέρετε πολλές τσαγερί που να έχουν εξελιχθεί σε ολοήμερα στέκια, να έχουν μισθώσει λεωφορεία για να δουν οι θαμώνες τους μια έκθεση σε άλλον νομό ή να βγάζουν μια βάρκα γεμάτη με μελομακάρονα για κέρασμα στον δρόμο; Και όμως, αυτό το μέρος υπάρχει και έχει ξενυχτήσει γενιές στο λιμάνι των Χανίων.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Χταπόδι με σύκα: Μια για πολλούς άγνωστη και σίγουρα απρόσμενη συνταγή

Γεύση / Χταπόδι με σύκα: Μια για πολλούς άγνωστη και σίγουρα απρόσμενη συνταγή

«Όπου υπάρχουν συκιές, λίγο πιο πέρα αρχίζουν τα βότσαλα και μετά η Μεσόγειος και μετά το χταπόδι. Και κάπου, σ’ ένα πανηγυρικό τραπέζι, συναντώνται το χταπόδι και τα σύκα. Μαγειρεμένο το χταπόδι, μαγειρεμένα και τα λιόκαφτα, ξερά σύκα».
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Η ιεροτελεστία του πανηγυρικού πιλαφιού του Δεκαπενταύγουστου στο Καρπάθιο

Γεύση / Tα πιλάφια του Δεκαπενταύγουστου: Έτσι τιμούν τη μεγάλη γιορτή σε Κάσο και Κάρπαθο

Ακολουθώντας τελετουργικό χρόνων, στήνουν καζάνια πάνω σε φωτιές και φτιάχνουν πιλάφι, κρέας κοκκινιστό και τηγανητές πατάτες για να τιμήσουν τη μεγαλύτερη γιορτή του καλοκαιριού.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Agora symi

Γεύση / Agora: Η πιο γραφική ανηφόρα της Σύμης οδηγεί σε μια κουζίνα με χαρακτήρα

Σε ένα μικρό μπαλκόνι με θέα τα παστέλ αρχοντικά της Σύμης, ο Χρήστος Σιδηρόπουλος σερβίρει μια ελληνική κουζίνα που συνομιλεί με το παρελθόν χωρίς να το αντιγράφει – μιλάει χαμηλόφωνα, αλλά ακούγεται καθαρά.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Οι ανθοί της cucina povera

Γεύση / Κολοκυθανθοί: Τα λουλούδια της φτωχής αλλά σοφής κουζίνας

Τα άνθη που είτε βουτιούνται στο κουρκούτι είτε γίνονται τροφαντός ντολμάς κρύβουν φθαρτή ομορφιά και μεγάλη γευστική παράδοση — πολύ πριν ο οδηγός Michelin αναδείξει τάσεις σαν το zero waste και το «από το χωράφι στο τραπέζι».
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Αμπέλι, άστρα και συναίσθημα: Ο Θοδωρής Κοντογιάννης και η βιοδυναμική οινοποίηση

Το κρασί με απλά λόγια / Αμπέλι, άστρα και συναίσθημα: Ο Θοδωρής Κοντογιάννης και η βιοδυναμική οινοποίηση

Πώς επηρεάζει η αστρονομία τις καλλιεργητικές πρακτικές στο αμπέλι; Η Υρώ Κολιακουδάκη και ο Παναγιώτης Ορφανίδης σε μια συζήτηση με τον Θοδωρή Κοντογιάννη για τη σχέση του ανθρώπου με τη γη, την τεχνολογία και το κρασί, έξω από τα συνηθισμένα.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ
Οι ιδιαίτερες γεύσεις του καλοκαιριού στο Αιγαίο

Γεύση / Σαρδέλες Καλλονής, Φούσκες, Σκίζα. Αυτή είναι η γεύση του Αιγαίου

Οι μένουλες Καρπάθου, το σπινιάλο Καλύμνου, η σκίζα της Μήλου και η μόστρα της Μυκόνου: Από τον ιωδιούχο αφρό του Αιγαίου ως τα μητάτα των Κυκλάδων, η γεύση του καλοκαιριού αποτυπώνεται σε προϊόντα που φέρουν την ιστορία και το φως των νησιών.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ