Οι meatlovers έχουν τη δική τους θέση στο καθημερινό delivery

Οι meatlovers έχουν τη δική τους θέση στο καθημερινό delivery Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Ένα από τα θέματα της παραμονής στο σπίτι είναι το καθημερινό μαγείρεμα. Και παρ' ότι 2-3 φαγητά βγαίνουν εύκολα και καταναλώνονται ευχάριστα, έρχονται εκείνες οι στιγμές που θέλεις αυτό το ιδιαίτερο, το ξεχωριστό, εκείνο που θα ετοιμάσει κάποιος άλλος για σένα χωρίς να ασχοληθείς με τίποτα άλλο, παρά μόνο με την απόλαυσή του.

Ειδικά αν ανήκεις στην κατηγορία των meatlovers γνωρίζεις καλά πως κάποιες συνταγές μπορείς να τις βρεις μόνο στις κουζίνες των αγαπημένων σου food spots. Τα στέκια της Αθήνας που φημίζονται για αυτές τις συνταγές βρίσκονται εδώ για να ικανοποιήσουν ακριβώς αυτή την ανάγκη και το efood αναλαμβάνει να στις παραδώσει στην πόρτα του σπιτιού με το delivered by efood που αλλάζει το καθημερινό μενού στο σπίτι.

Ολόφρεσκα κρέατα από ένα λαχταριστό χοιρινό μέχρι τρυφερή πάπια, μοναδικές κοπές που αλλάζουν τη γεύση, δημιουργικές σως που αναδεικνύουν κάθε συνταγή, αλλά και παραδοσιακές γεύσεις στα κάρβουνα είναι όλα όσα θα βρεις στις σελίδες του efood.

Ακόμα και αυτή την περίοδο που η ζωή μας έχει αλλάξει και η καθημερινότητα έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες τίποτα δεν θα σε κρατήσει μακριά από τις αγαπημένες σου γεύσεις. Ειδικά τώρα, όλα όσα σε ευχαριστούν αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία και έρχονται στο σπίτι σου για να σου θυμίσουν πως εκεί έξω τα αγαπημένα σου στέκια φροντίζουν να σου προσφέρουν στιγμές απόλαυσης και αυθεντικής ευχαρίστησης. Και το efood γίνεται ίσως ο πιο πολύτιμος αγγελιαφόρος της ζωής στο σπίτι.

Spit Jack
Το λατρεμένο στέκι του κέντρου ετοιμάζει καθημερινά ολόφρεσκα πιάτα που έχεις αγαπήσει και σου προσφέρει γεύσεις για καθημερινές στιγμές ή για ξεχωριστές περιστάσεις στο σπίτι. Η ψητή πάπια, τα μοσχαρίσια μάγουλα γάλακτος και το σιγομαγειρεμένο αρνίσιο κότσι είναι κάποιες από τις επιλογές που πρέπει σίγουρα να δοκιμάσεις. Το Spit Jack φέρνει στον χώρο σου μια αυθεντική εμπειρία κρεατοφαγίας.

Οι meatlovers έχουν τη δική τους θέση στο καθημερινό delivery Facebook Twitter

Το Ψαρονέφρι
Τα Βόρεια Προάστια γνωρίζουν πολύ καλά τις γεύσεις που προσφέρει το Ψαρονέφρι και τώρα μπορούν να τις απολαύσουν στο σπίτι για να θυμηθούν την αξία ενός αυθεντικού grill house. Τα αρνίσια παϊδάκια είναι στα must try, αλλά όλες οι επιλογές σε μπριζόλες, λουκάνικα ή μπιφτέκια είναι το ίδιο απολαυστικές. Το πιο πιθανό είναι ότι θα καταλήξεις σε «μια απ' όλα» για να φέρεις σπίτι σου το καπνιστό άρωμα του ψητού κρέατος.

Οι meatlovers έχουν τη δική τους θέση στο καθημερινό delivery Facebook Twitter

BAR.B.Q
Οι ψαγμένοι meatlovers δε χρειάζεται να στερηθούν καμιά από τις γεύσεις που έχουν αγαπήσει στο Bar.B.Q, το ατμοσφαιρικό spot της Ν. Σμύρνης. Τατάκι μοσχαρίσιου φιλέτου, mini tacos με ψαρονέφρι ή λαχταριστά burgers (μην παραλείψεις να δοκιμάσεις το Italian smash burger) είναι κάποιες από τις must επιλογές που θα δημιουργήσουν ένα διαφορετικό μενού. Για καθημερινή απόλαυση ή ειδικές περιστάσεις το Bar.B.Q θα έρθει στον χώρο σου για να δημιουργήσει στιγμές γευστικής απόλαυσης.

Οι meatlovers έχουν τη δική τους θέση στο καθημερινό delivery Facebook Twitter

Κουκουνάρι
Το στέκι του Χολαργού έχει γεύσεις για κάθε στιγμή που θέλεις να απολαύσεις πιάτα βασισμένα στη μεσογειακή παράδοση σε μια από τις πιο ποιοτικές εκδοχές τους. Ανάμεσα σε εκείνα που θα παραγγείλεις οπωσδήποτε είναι το ζουμερό χοιρινό κότσι, το κοντοσούβλι κοτόπουλο, αλλά και τα μοσχαρίσια μάγουλα με πουρέ λαχανικών, ενώ εξαιρετικές είναι και οι επιλογές της σχάρας που ψήνονται αριστοτεχνικά. Το Κουκουνάρι φέρνει στο σπίτι σου την απόλαυση του κρέατος και είναι αδύνατο να αντισταθείς.

Οι meatlovers έχουν τη δική τους θέση στο καθημερινό delivery Facebook Twitter

Ιορδάνης
Ένα πλούσιο μενού που περιλαμβάνει ορεκτικά, σαλάτες και φυσικά μοναδικές επιλογές από πιάτα βασισμένα στο κρέας προσφέρει ο γνωστός Ιορδάνης του Χαλανδρίου. Από τα χοιρινά καλαμάκια, μέχρι το λουκάνικο που φέρει το όνομά του κι από τα παϊδάκια (διάλεξε ανάμεσα σε αρνί ή κοτόπουλο) μέχρι το περίφημο κεμπάπ, ό,τι κι αν επιλέξεις μπορείς να περιμένεις μόνο την τέλεια γεύση που γνωρίζεις εδώ και χρόνια.

Οι meatlovers έχουν τη δική τους θέση στο καθημερινό delivery Facebook Twitter

Τα πιο γνωστά στέκια κρεατοφαγίας έρχονται στην πόρτα σου και φέρνουν αγαπημένες γεύσεις, έτσι ακριβώς όπως τις έχεις συνηθίσει. Το efood σου προσφέρει τις καλύτερες επιλογές και φροντίζει να τις φέρει στον χώρο σου. Οι μέρες του lockdown έχουν την γεύση που παραγγέλνεις.

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι γεύσεις του καλοκαιριού που φυλάξαμε για το χειμώνα

Γεύση / Φρυγανισμένα, λιόκαφτα, παστά, ξιδάτα: Έτσι μένει η γεύση του καλοκαιριού

Η τέχνη της συντήρησης των τροφών πάει χιλιάδες χρόνια πίσω και έχει ακόμα λόγο ύπαρξης γιατί μεταμορφώνει τα υλικά σε κάτι άλλο. Και αυτό το «άλλο» έχει γαστρονομική και συναισθηματική αξία.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Το πρώτο ελληνικό ουίσκι: Όταν μια παρέα φίλων εμφιάλωσε το όνειρό της

Radio Lifo / Aυτό είναι το πρώτο ελληνικό ουίσκι

Μια ομάδα εννέα φίλων, χωρίς καμία επαγγελματική σχέση με την ποτοποιία, κατάφερε με πείσμα και πολλή αγάπη για το ουίσκι να δημιουργήσει το πρώτο ελληνικό single malt whisky. Δύο από αυτούς, ο Γιάννης Χριστοφορίδης και ο Ντίνος Οικονομόπουλος, μιλούν στη Μερόπη Κοκκίνη γι' αυτό το «ταξίδι» από το κριθάρι και το νερό του Ταΰγετου μέχρι τα βαρέλια vinsanto και τις αμέτρητες δυσκολίες.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
«Το 2025 είναι εξαιρετική χρονιά για τον οινολόγο, ο καλλιεργητής όμως κλαίει»

Το κρασί με απλά λόγια / «Το 2025 είναι εξαιρετική χρονιά για τον οινολόγο, ο καλλιεργητής όμως κλαίει»

Πώς κύλησε ο φετινός τρύγος σε διαφορετικές γωνιές του κόσμου; Από τον βορρά ως τον νότο της Ελλάδας, αλλά και σε εμβληματικές περιοχές όπως το Μπορντώ, η Βουργουνδία και η Μεντόζα, οι Έλληνες οινολόγοι καταθέτουν την εμπειρία τους και μιλούν για τις προκλήσεις που φέρνει η κλιματική αλλαγή.
THE LIFO TEAM
Το Χάνι της Ρέρεσης είναι ένα από τα τελευταία της Ελλάδας

Γεύση / Παγόνια, αντίκες και μαγειρευτά σε ένα χάνι που αντέχει στον χρόνο

Το Χάνι της Ρέρεσης, ένα από τα τελευταία της Ελλάδας, παραμένει ανοιχτό για ταξιδιώτες και ντόπιους, με την κυρία Νίτσα να κρατά ζωντανή την παράδοση της φιλοξενίας σε ένα μαγειρείο που θυμίζει λαογραφικό μουσείο.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
47’ στο Hygge με την Anne Meurling

Γεύση / Hygge: Ένας φούρνος που μυρίζει θαλπωρή στην Ιπποκράτους

Με νοσταλγία για τις συνταγές της πατρίδας της, μια Σουηδέζα φτιάχνει ψωμί, γλυκά, αέρινο βούτυρο και άψογη μηλόπιτα, δημιουργώντας ατμόσφαιρα βόρειας Ευρώπης - μόλις δυο βήματα από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας.
M. HULOT
«Μα πώς γεμίζει αυτή η τρύπα;»: Πριν από 40 χρόνια, τα «Δυο Λουξ» ξάφνιασαν τα Χανιά

Θρυλικά Μπαρ / «Μα πώς γεμίζει αυτή η τρύπα;»: Πριν από 40 χρόνια, τα «Δυο Λουξ» ξάφνιασαν τα Χανιά

Ξέρετε πολλές τσαγερί που να έχουν εξελιχθεί σε ολοήμερα στέκια, να έχουν μισθώσει λεωφορεία για να δουν οι θαμώνες τους μια έκθεση σε άλλον νομό ή να βγάζουν μια βάρκα γεμάτη με μελομακάρονα για κέρασμα στον δρόμο; Και όμως, αυτό το μέρος υπάρχει και έχει ξενυχτήσει γενιές στο λιμάνι των Χανίων.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Χταπόδι με σύκα: Μια για πολλούς άγνωστη και σίγουρα απρόσμενη συνταγή

Γεύση / Χταπόδι με σύκα: Μια για πολλούς άγνωστη και σίγουρα απρόσμενη συνταγή

«Όπου υπάρχουν συκιές, λίγο πιο πέρα αρχίζουν τα βότσαλα και μετά η Μεσόγειος και μετά το χταπόδι. Και κάπου, σ’ ένα πανηγυρικό τραπέζι, συναντώνται το χταπόδι και τα σύκα. Μαγειρεμένο το χταπόδι, μαγειρεμένα και τα λιόκαφτα, ξερά σύκα».
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Η ιεροτελεστία του πανηγυρικού πιλαφιού του Δεκαπενταύγουστου στο Καρπάθιο

Γεύση / Tα πιλάφια του Δεκαπενταύγουστου: Έτσι τιμούν τη μεγάλη γιορτή σε Κάσο και Κάρπαθο

Ακολουθώντας τελετουργικό χρόνων, στήνουν καζάνια πάνω σε φωτιές και φτιάχνουν πιλάφι, κρέας κοκκινιστό και τηγανητές πατάτες για να τιμήσουν τη μεγαλύτερη γιορτή του καλοκαιριού.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ