21.5.2025 Γεύση 5 στάσεις για απολαυστικό street food εντός (και εκτός) Αθηνών Λίνα Ιντζεγιάννη 21.5.2025 Λαχταριστά burgers και καλοκαιρινές μακαρονάδες που αποδεικνύουν ότι το γρήγορο γεύμα δεν είναι πάντα και πρόχειρο. ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ
16.5.2025 Οδηγός Γεύσης Μαραμπού: Γεύσεις που σε κάνουν να ανακαλύπτεις κομμάτια του εαυτού σου Λίνα Ιντζεγιάννη 16.5.2025 Στο Μπαραμπού υπάρχει πάντα κάτι νέο να δοκιμάσεις. ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ
16.5.2025 Οδηγός Γεύσης Μπαλκόνι στις Κυκλάδες: Γεύσεις που μυρίζουν Αιγαίο σε ένα μπαλκόνι του Βύρωνα Λίνα Ιντζεγιάννη 16.5.2025 Το Μπαλκόνι στις Κυκλάδες μπορεί να βρίσκεται στον Βύρωνα, αλλά στρέφει το βλέμμα προς το Αιγαίο, φέρνοντας στο πιάτο μας ό,τι πιο φρέσκο από την καθημερινή ψαριά. ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ
16.5.2025 Οδηγός Γεύσης Ella: Η ενδιαφέρουσα πλευρά της ελληνικής κουζίνας Λίνα Ιντζεγιάννη 16.5.2025 Tο Ella έχει άποψη και δεν χρειάζεται να τη φωνάζει. ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ
16.5.2025 Οδηγός Γεύσης Manu: Ψαροφαγία με σεβασμό στη φύση Λίνα Ιντζεγιάννη 16.5.2025 Το εστιατόριο του Κεραμεικού δείχνει σεβασμό στη φύση και αναδεικνύει μέσα από την κουζίνα του όλα τα δώρα που εκείνη μας προσφέρει απλόχερα. ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ
16.5.2025 Οδηγός Γεύσης Amber: Η σύγχρονη ελληνική κουζίνα συναντά το sushi Λίνα Ιντζεγιάννη 16.5.2025 «Amber» σημαίνει «κεχριμπάρι» και δεν είναι ένα ακόμα all-day. Είναι ένας χώρος με χαρακτήρα που αξίζει το όνομά του. ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ
16.5.2025 Οδηγός Γεύσης Bolivar Beach Club: Το καλοκαίρι στην Αθήνα έχει κόκκους από άμμο και ρυθμό από αξέχαστα πάρτι Λίνα Ιντζεγιάννη 16.5.2025 Καθώς πέφτει ο ήλιος, το stage του Bolivar μεταμορφώνεται, φιλοξενώντας και φέτος ένα καυτό line-up για να δώσει στο καλοκαίρι μας τη διασκέδαση που χρειαζόμαστε. ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ
16.5.2025 Οδηγός Γεύσης Mezze Athens: H σύγχρονη εκδοχή του μεζεδοπωλείου στο κέντρο της πόλης Λίνα Ιντζεγιάννη 16.5.2025 Το Mezze Athens έρχεται για να δώσει ένα νέο νόημα στο σύγχρονο μεζεδοπωλείο. ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ
16.5.2025 Οδηγός Γεύσης Choureal: Το προφιτερόλ-θρύλος γεμίζεται με παγωτό και σύντομα έρχεται στη Γλυφάδα Λίνα Ιντζεγιάννη 16.5.2025 Από το 2014 το Choureal φτιάχνει tailor made προφιτερόλ όχι μόνο μπροστά σου αλλά και μαζί σου, αφού εσύ επιλέγεις τη γέμιση και το topping του αγαπημένου γλυκού, δημιουργώντας συνδυασμούς-κόλαση. ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ
16.5.2025 Οδηγός Γεύσης Το Καπλάνι: Η Κρήτη όπως πρέπει να τη γεύεσαι, αυθεντικά και μερακλίδικα Λίνα Ιντζεγιάννη 16.5.2025 Το Καπλάνι είναι το μέρος που αγαπάς για τα οικογενειακά τραπέζια, τα ραντεβού με φίλους ή εκείνες τις γιορτές που θέλεις να απολαμβάνεις όπως πρέπει, με τσικουδιά να ρέει και την καρδιά να γεμίζει ευγνωμοσύνη. ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ
16.5.2025 Οδηγός Γεύσης Polpo: Γεύση που μιλάει στην καρδιά σου Λίνα Ιντζεγιάννη 16.5.2025 Η ομάδα του Polpo –ή μάλλον η οικογένεια που κρατάει την παράδοση της ψαροφαγίας– δεν επαναπαύεται ποτέ. ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ
16.5.2025 Οδηγός Γεύσης Γίδι: Ελληνική κρεατοφαγία και σύγχρονα πιάτα στην ίδια φιλόξενη αυλή Λίνα Ιντζεγιάννη 16.5.2025 Η χασαποταβέρνα της λεωφόρου Τατοΐου παραμένει σταθερή αξία για παρεΐστικες στιγμές που μπαίνουν στη μέση τα πιάτα ώστε να δοκιμάσουν όλοι απ’ όλα και οι γευστικοί πολιτισμοί σμίγουν κάτω από την ίδια αγάπη για καλό φαγητό. ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ
16.5.2025 Οδηγός Γεύσης ASTERIA Γλυφάδας: Κοσμοπολίτικες στιγμές στην αθηναϊκή ριβιέρα Λίνα Ιντζεγιάννη 16.5.2025 Τα ASTERIA Γλυφάδας είναι μια μοναδική απόδραση από την πόλη. ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ
16.5.2025 Οδηγός Γεύσης V-1935 Roof Garden: Τέχνη και επιστήμη συνδυάζονται για να ξανασυστήσουν τη γεύση της πίτσας Λίνα Ιντζεγιάννη 16.5.2025 Το V-1935 φωτίζει την ιταλική κουζίνα στα καλύτερά της και δεν το λέμε μόνο εμείς αλλά και όλοι όσοι έχουν δοκιμάσει ακόμα και μια απλή μαργαρίτα. ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ
16.5.2025 Οδηγός Γεύσης Armando: Το πρωί καφές και πρωινό, το βράδυ πίτσα και κοκτέιλ Λίνα Ιντζεγιάννη 16.5.2025 Το Armando είναι το νέο στέκι που μόλις πριν από 2 μήνες εμφανίστηκε στον Κεραμεικό και σε κάνει να θέλεις απλώς να «αράξεις με ένα κοκτέιλ και μια πίτσα για τσίμπημα». ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ
16.5.2025 Οδηγός Γεύσης Casa Bianca: Μια τρατορία που χτίζει γευστικές ιστορίες Λίνα Ιντζεγιάννη 16.5.2025 Από το 2016, η τρατορία του Χαϊδαρίου φτιάχνει τις δικές της γευστικές ιστορίες σε έναν χώρο που από μόνος του αφηγείται την ιταλική παράδοση. ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ
16.5.2025 Οδηγός Γεύσης Osteria Mamma: Το ιταλικό που ξαναχτίζει τη σχέση μας με τη γειτονική κουζίνα Λίνα Ιντζεγιάννη 16.5.2025 Το Osteria Mamma έρχεται να χτίσει από την αρχή τη σχέση μας με την ιταλική παράδοση και το κάνει με έναν τρόπο αυθεντικό, αφιερωμένο σε όσους ακόμα ψάχνουν τις νέες γευστικές συγκινήσεις. ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ
16.5.2025 Οδηγός Γεύσης Μουσουρλού: Ροκ, μεζέδες και παράδοση Λίνα Ιντζεγιάννη 16.5.2025 Ένα γαστροκαφενείο που είναι η χώρα των θαυμάτων, του μεζέ και της νοστιμιάς. ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ
16.5.2025 Οδηγός Γεύσης Η Ήπειρος: Σερβίρει αχνιστή την ελληνική παράδοση Λίνα Ιντζεγιάννη 16.5.2025 Η Ήπειρος ανάβει φωτιά τα ξημερώματα και σερβίρει ελληνική παράδοση από τις 6:30 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα. Όσοι πιστοί της γεύσης, προσέλθετε. ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ
16.5.2025 Οδηγός Γεύσης Ρακί Μεζέ Athens: Η νέα πνοή της παράδοσης στην πλατεία Αγίας Ειρήνης Λίνα Ιντζεγιάννη 16.5.2025 Το Ρακί Μεζέ Athens είναι ένα μοντέρνο μεζεδοπωλείο που τιμά την ελληνική γεύση χωρίς να εγκλωβίζεται στην παράδοση. ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ