MindTheBox: Ένα κουτί με όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε μία fine dining συνταγή από καταξιωμένους chef

MindTheBox: Ένα κουτί με όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε μία fine dining συνταγή από καταξιωμένους chef Facebook Twitter
0

 

Το MindTheBox προσγειώθηκε στην πραγματικότητά μας την καλύτερη στιγμή. Ή μάλλον, τη στιγμή εκείνη που μας έχουν λείψει πραγματικά τα εστιατόρια και το καθ' όλα προσεγμένο φαγητό που μας προσφέρουν. Ουσιαστικά, ο λόγος δημιουργίας του ήταν ακριβώς αυτός. Να μπορεί ο καθένας να μαγειρεύει, καθημερινά, συνταγές που μέχρι πρότινος μπορούσε να απολαύσει μόνο σε κάποιο εστιατόριο και να προσφέρει στους αγαπημένους του premium πιάτα, που έχουν δημιουργηθεί από τα καλύτερα συστατικά.

12 και 3 κουτιά με λαχταριστά πιάτα

Κάθε κουτί του MindTheBox περιέχει όλα τα υλικά που θα χρειαστεί κάποιος για να υλοποιήσει μια fine dining συνταγή που έχουν δημιουργήσει καταξιωμένοι chef. Οι επιλογές που προσφέρονται είναι στο σύνολό τους δεκαπέντε με τρεις απ' αυτές να έχουν δημιουργηθεί για τις γιορτινές μέρες. Οι chef που υπογράφουν τις συνταγές έχουν αφοσιωθεί στο fine dining και έχουν μεγάλη πορεία στην εστίαση. Ο Δημήτρης Σταμούδης, ο Άγγελος Μπακόπουλος, ο Γιάννης Κοσμαδάκης, ο Γιώργος Στυλιανουδάκης, ο Τσίκας Παναγιώτης, η Εύα Παρακεντάκη, η Κωνσταντίνα Φάκλαρη και ο Γιώργος Τσαπάρας κλήθηκαν να δημιουργήσουν πιάτα που μπορεί ο καθένας να φτιάξει στο σπίτι του, ακολουθώντας τα βήματα της συνταγής που βρίσκεται μέσα στο κάθε box ή και παρακολουθώντας το video με τον Chef να μαγειρεύει και να μοιράζει ταυτόχρονα πολύτιμα tips και συμβουλές. Όλες οι συνταγές είναι εμπνευσμένες και έχουν σκοπό να σπάσουν την ρουτίνα της καθημερινής μαγειρικής και να φέρουν άλλον αέρα στην κουζίνα μας.

MindTheBox: Ένα κουτί με όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε μία fine dining συνταγή από καταξιωμένους chef Facebook Twitter

Το πολύτιμο περιεχόμενο

Κάθε υλικό που βρίσκεται μέσα στο MindTheBox είναι επιλεγμένο με μεγάλη φροντίδα. Η ομάδα του MindTheBox προμηθεύεται, καθημερινά, τα φρέσκα λαχανικά που χρειάζεται κάθε παραγγελία από τους καλύτερους παραγωγούς. Τίποτα δεν βρίσκεται τυχαία στο box. Από το αλάτι μέχρι το κρασί, το ξύδι ή τους ζωμούς, όλα προέρχονται από τους πιο εκλεκτούς προμηθευτές ή μαγειρεύονται για χάρη του. Την μεγάλη διαφορά, όμως, στο premium Food Box την κάνουν τα κρέατα διαφόρων κοπών, τα οποία είναι επιλογές από μικρές φάρμες του εξωτερικού που έχουν όλες τις πιστοποιήσεις που χρειάζονται και αποτελούν πρότυπα εκτροφής και ασφάλειας.

MindTheBox: Ένα κουτί με όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε μία fine dining συνταγή από καταξιωμένους chef Facebook Twitter

Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το MindTheBox είναι πολλά. Αρχικά, δεν έχετε να σκεφτείτε τι να μαγειρέψετε κάθε μέρα ή τι να βάλετε στο κέντρο του τραπεζιού σας μια γιορτινή μέρα. Επιπλέον, κερδίζετε πολύτιμο χρόνο από την καθημερινότητά σας αφού δε χρειάζεται να επισκεφτείτε διάφορα μαγαζιά για να προμηθευτείτε τις πρώτες ύλες. Κάθε Box περιέχει με ακρίβεια τα συστατικά που χρειάζεται κάθε συνταγή. Έτσι, τίποτα δεν πάει χαμένο και δε γεμίζετε το ψυγείο σας με υλικά μαναβικής που, ουσιαστικά, δε χρειάζεστε. Η ακρίβεια στις ποσότητες των υλικών σας απαλλάσσει και από την διαδικασία ζυγίσματος και υπολογισμού όσων χρειάζονται. Ακόμη, έχετε την καλύτερη λύση για κάθε κάλεσμα με φίλους και κάθε Κυριακάτικο τραπέζι.

Τρία βήματα για να ξεκινήσετε την μαγειρική

Η διαδικασία για να παραγγείλετε το MindTheBox είναι πολύ απλή. Επιλέγετε το box που ικανοποιεί τις γαστρονομικές σας διαθέσεις μπαίνοντας στο www.mindthebox.gr, σημειώνετε τις ώρες και τον τόπο που θέλετε να παραλάβετε το box και στη συνέχεια μαγειρεύετε την συνταγή σας, είτε διαβάζοντας τα βήματά της από την κάρτα που θα βρείτε ανάμεσα στα συστατικά, είτε παρακολουθώντας το videο του chef σε link στο οποίο θα έχετε πρόσβαση με την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

MindTheBox: Ένα κουτί με όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε μία fine dining συνταγή από καταξιωμένους chef Facebook Twitter

Μια μοναδική εμπειρία

Το MindTheBox αλλάζει την διάθεση που έχετε για την μαγειρική και σας εμπνέει να μαγειρεύετε πιο προσεκτικά και με μεγαλύτερο κέφι. Μετά, σας εκπαιδεύει στο να διακρίνετε και να επιλέγετε τις καλύτερες πρώτες ύλες που θέλετε να έχετε στο τραπέζι σας.

Παραγγείλαμε το MindTheBox και μαγειρέψαμε μαζί του. Φτιάξαμε τα Μάγουλα Μοσχαριού Γάλακτος με πουρέ σελινόριζας και pesto μυρωδικών και απολαύσαμε όσο τίποτα άλλο την διαδικασία μαγειρέματος. Το αποτέλεσμα, μάλιστα, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Εκτός από υπέροχη γεύση, το φαγητό που φτιάξαμε ήταν για περισσότερα από 4 άτομα. Το κρέας έλιωνε στο στόμα, ο πουρές ήταν απαλός και νόστιμος και το pesto, αποκαλυπτικό.

MindTheBox: Ένα κουτί με όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε μία fine dining συνταγή από καταξιωμένους chef Facebook Twitter


Το καλύτερο είναι πως το MindTheBox πρόκειται να ανανεώνει συνεχώς το menu του με διάφορες συνταγές, ανάλογα με την εποχή και τις ειδικές περιστάσεις. Έτσι, θα μπορείτε να δοκιμάζετε συνεχώς νέες γεύσεις και να εντυπωσιάζετε την οικογένεια και τους φίλους σας με πιάτα που αντιγράφουν την καλαισθησία και την μαγειρική έμπνευση των πιο premium εστιατορίων της χώρας, τις οποίες μπορείτε να φτιάξετε πολύ εύκολα στην κουζίνα του σπιτιού σας.

Παραγγείλτε το MindTheBox των ρεβεγιόν σας και κάντε ακόμα πιο όμορφη τη γιορτή.


www.mindthebox.gr

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραπέζι κάτω από την κληματαριά

Γεύση / Τραπέζια κάτω από βαθύσκιωτες κληματαριές. Αυτό είναι το καλοκαίρι

Σκάροι με μπάμιες μαγειρεμένα στον χυμό των ανώριμων σταφυλιών από την κληματαριά της αυλής μας, σκορπιοί μακαρονάδα με ρόγες των ώριμων τσαμπιών, καθώς και αρνάκι κοκκινιστό με γλυκόξινες αγουρίδες. Αυτές είναι οι γεύσεις που αξίζουν τον ίσκιο της κληματαριάς.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, το ελληνικό κρασί θα ήταν διαφορετικό

Το κρασί με απλά λόγια / Αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, το ελληνικό κρασί θα ήταν διαφορετικό

Ένα podcast από την Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και τον Παναγιώτη Ορφανίδη αφιερωμένο σε έναν πιονέρο του ελληνικού αμπελώνα, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.
THE LIFO TEAM
Τα μυστήρια της κουζίνας του λιμανιού

Γεύση / Mε τα«δώρα» του λιμανιού θα μαγειρέψεις τα ωραιότερα φαγητά

Κάβουρες από τα βαθιά νερά, φλογάτες σκορπίνες, μαγιάτικα στον φούρνο και άλλα ψάρια που δεν φτάνουν στον πάγκο του ιχθυοπώλη. Η βόλτα στο λιμάνι είναι πηγή έμπνευσης για τους σπιτικούς μάγειρες.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Γλυκιά Σύρος: Ζαχαροπλάστες, συνταγές και μνήμες από το παρελθόν της Ερμούπολης

Γεύση / Γλυκιά Σύρος: Παραδοσιακά ζαχαροπλαστεία και συνταγές από την Ερμούπολη

Αμυγδαλωτά, χαλβαδόπιτες, νουγκατίνες, σφολιάτσες και πολλά ακόμη παραδοσιακά γλυκά, μαζί με μια ιστορία 200 χρόνων, αναδεικνύουν την Ερμούπολη σε βασίλισσα της ζαχαροπλαστικής.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Η Ταβέρνα «Πλάτων» στο Βούπερταλ

Γεύση / «Kάθε φορά που μυρίζω ούζο, θυμάμαι την ταβέρνα Πλάτων στο Βούπερταλ»

Ο Παύλος και η Ελένη, μετανάστες στη Γερμανία, δημιούργησαν μια αυθεντική ελληνική ταβέρνα, που εδώ και τρεις δεκαετίες σερβίρει απλά αλλά πεντανόστιμα πιάτα και είναι διάσημη για τον λεπτοκομμένο χειροποίητο γύρο της.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η αγκινάρα

Γεύση / «Ο καλύτερος μεζές είναι η κεφαλή της άγριας αγκινάρας»

Χοιρινό με αγκιναρόφυλλα κοκκινιστά στη Σητεία, κεφαλές αγκινάρας γεμιστές με ρύζι στην Κάσο και αγκινάρες-μουσακά στην Άνδρο: η αγκινάρα δίνει τόσο πολλά τη στιγμή που διεκδικεί μόνο το ελάχιστο.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Aspasia: Πώς η Σταυριανή Ζερβακάκου έστησε ένα εστιατόριο-προορισμό

Γεύση / Aspasia: Ένα εστιατόριο που ανταμείβει κάθε στροφή του δρόμου προς τη Μάνη

Στο απόγειο της φήμης της, η Σταυριανή Ζερβακάκου αποφάσισε να επιστρέψει σε έναν τραχύ τόπο και να στήσει ένα εστιατόριο-προορισμό σε έναν μικρό ορεινό οικισμό, αξιοποιώντας στην κουζίνα της όσα άγρια της δίνει το μέρος.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ