Mega Meatless Keftedakia: Αφράτα και λαχταριστά θα σας θυμίσουν γεύσεις από παλιά, στην πιο σύγχρονη υγιεινή εκδοχή τους

Mega Meatless Keftedakia: Αφράτα και λαχταριστά θα σου θυμίσουν γεύσεις από παλιά, αλλά στην πιο σύγχρονη υγιεινή εκδοχή τους Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL 

Η λέξη «γιαγιά» σου φέρνει πάντα στο μυαλό μια σειρά από μυρωδιές και γεύσεις που σε συνδέουν με μια άλλη εποχή. Τότε που η κουζίνα γινόταν χώρος έκφρασης όλης της φροντίδας και της αγάπης μέσα από χαρακτηριστικά φαγητά.

Τα κεφτεδάκια της γιαγιάς ήταν αυτή η γεύση που σε ενθουσίαζε και ήθελες να καταβροχθίσεις πριν ακόμα κρυώσουν. Σημείο κατατεθέν του καθημερινού τραπεζιού, αλλά και της γιορτής αυτό το φαγητό είναι από εκείνα που δεν μπορείς να αποχωριστείς, αφού το παιδί μέσα σου τα αναζητά κάθε τόσο σαν μια γευστική ανάμνηση της λατρεμένης γιαγιάς.

Η περίοδος της νηστείας έρχεται να «σπάσει» για λίγο αυτή τη σχέση και σε αναγκάζει να μείνεις μακριά από τις λαχταριστές σφαιρικές μπουκιές που συγκεντρώνουν μικρούς και μεγάλους γύρω από το οικογενειακό τραπέζι. Όμως κάθε φορά που μια σχέση περνάει δύσκολες στιγμές, έρχεται μια άλλη γνωριμία να σε γοητεύσει.

Τα Mega Meatless Κεφτεδάκια είναι η εναλλακτική γεύση που δημιουργείται από συστατικά 100% φυτικής προέλευσης και σου δίνουν τη λύση κάθε φορά που αναπολείς την παραδοσιακή μαγειρική της παλιάς νοικοκυράς, αλλά δεν μπορείς να την απολαύσεις είτε γιατί είναι Σαρακοστή, είτε γιατί έχεις αποκτήσει νέες διατροφικές συνήθειες. Αφράτα και λαχταριστά, τα Mega Meatless αποτελούν την ελληνική απάντηση στην plant based διατροφή και μέσα από την καινοτομία της γεύσης τους συμβαδίζουν με τις πιο healthy επιλογές της σύγχρονης εποχής, ενώ ταυτόχρονα σου προσφέρουν την υψηλή θρεπτική τους αξία. 

Mega Meatless Keftedakia: Αφράτα και λαχταριστά θα σου θυμίσουν γεύσεις από παλιά, αλλά στην πιο σύγχρονη υγιεινή εκδοχή τους Facebook Twitter

Φτιαγμένα από όσπρια υψηλής πρωτεϊνικής αξίας, χωρίς πρόσθετα σόγιας (soy free) χωρίς γλουτένη (gluten free) και με χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, αλάτι και κορεσμένα λιπαρά, τα Meatless κεφτεδάκια είναι μια πλήρης πηγή πρωτεϊνών και αποκτούν τη δική τους θέση στην καθημερινή διατροφή όλης της οικογένειας. Αφράτα και πεντανόστιμα θα σε συστήσουν σε έναν κόσμο που προτείνει καινούργιες διατροφικές συνήθειες, σέβεται τους φυσικούς πόρους και το περιβάλλον δημιουργώντας αγαπημένα πιάτα με έναν εντελώς νέο, υγιεινό και κυρίως καινοτόμο τρόπο.

Και επειδή οι σύγχρονοι ρυθμοί δεν σου επιτρέπουν να το «παίξεις» παλιά νοικοκυρά που πλάθει με υπομονή και τηγανίζει με μαεστρία χωρίς να υπολογίζει τον χρόνο, τα Meatless κεφτεδάκια ετοιμάζονται σε λίγα λεπτά και προσφέρονται ολόφρεσκα στους αγαπημένους σου. Η Megas Yeeros, η κορυφαία εταιρία παραγωγής Γύρου στον κόσμο υπογράφει την υψηλή ποιότητα αλλά και τη μοναδική γεύση της εναλλακτικής αυτής πρότασης που θα λατρέψεις αν είσαι vegan, αθλητής με ιδιαίτερες ανάγκες για πρωτεΐνη ή αν απλώς νιώθεις πως θέλεις να ακολουθήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής.

Μόλις τα δοκιμάσεις θα καταλάβεις πως αυτή η γεύση μπορεί να έκανε τη γιαγιά σου να αφήσει για λίγο στην άκρη τη δική της συνταγή.

Τα Mega Meetless Κεφτεδάκια θα τα βρεις σε σύγχρονες eco-friendly συσκευασίες σε επιλεγμένα super market και σημεία πώλησης τροφίμων. https://map.megameatless.com/.

https://www.facebook.com/megameatless

https://www.instagram.com/megameatless/

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Χίλιες φορές μακαρόνια παρά σπανακόρυζο»

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / «Χίλιες φορές μακαρόνια παρά σπανακόρυζο»

Ο Κύριος Ρεμί στοχάζεται πάνω στα όρια της κριτικής εστιατορίων, μαγειρεύει τέσσερις παστιτσάδες μέσα στην εβδομάδα και δεν έχει κάτι προσωπικό με το σπανακόρυζο. Απλώς δεν είναι μακαρονάδα!
ΡΕΜΙ
«Όταν παραγγέλνεις delivery μαναβική, θα σου φέρουν ό,τι πιο άγουρο υπάρχει»

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / «Όταν παραγγέλνεις delivery μαναβική, θα σου φέρουν ό,τι πιο άγουρο υπάρχει»

Ο κύριος Ρεμί τρώει σπίτι του πιο συχνά απ' ότι νομίζεις, προτείνει να παίρνεις καλύτερες φακές και λέει αυτό που ξέρουμε όλοι και δεν λέμε για το delivery.
ΡΕΜΙ
Από τη Νεμέα στην Καλιφόρνια: Ο Άρης Τσέλεπος ταξιδεύει στην καρδιά του αμερικανικού κρασιού

Το κρασί με απλά λόγια / Από τη Νεμέα στην Καλιφόρνια: Ο Άρης Τσέλεπος ταξιδεύει στην καρδιά του αμερικανικού κρασιού

Ο χαρισματικός οινοποιός Άρης Τσέλεπος μεταφέρει την Υρώ Κολιακουδάκη-Dip WSET και τον Παναγιώτη Ορφανίδη στη Napa Valley και στα αμπέλια της Καλιφόρνιας μέσα από μια συναρπαστική συζήτηση για το κρασί και τα μαθήματα που μπορεί να αντλήσει η Ελλάδα από μια από τις πιο εμβληματικές οινοπαραγωγικές περιοχές του κόσμου.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
Θύμηση, μια νέα κρεμερία στο Παγκράτι

Γεύση / Θύμηση: Ο Νίκος και ο πατέρας του έφεραν ξανά το γαλακτοπωλείο στο Παγκράτι

Παίρνει στοιχεία από τα παλιά γαλακτοπωλεία αλλά δεν στέκεται εκεί. Προσθέτει γλυκά –λευκά, όπως αυτά που του αρέσουν– και πίτες. Αυτή η κρεμερία είναι μία από τις καλύτερες ιδέες που έχουμε δει στο χώρο της ζαχαροπλαστικής φέτος.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Τα σαλιγκάρια και ένα λάθος αιώνων που οφείλει να διορθωθεί

Nothing Days / Τα σαλιγκάρια και ένα λάθος αιώνων που οφείλει να διορθωθεί

Από την πιο αρχαία καλλιέργεια στην ιστορία μέχρι τις γκουρμέ, ακριβές εκδοχές τους, τα σαλιγκάρια κατέληξαν από βασική τροφή να γίνουν υποτιμημένη και σπάνια, και η αφορμή για τοξικά σχόλια στα social media.
M. HULOT
Οι γεύσεις του καλοκαιριού που φυλάξαμε για το χειμώνα

Γεύση / Φρυγανισμένα, λιόκαφτα, παστά, ξιδάτα: Έτσι μένει η γεύση του καλοκαιριού

Η τέχνη της συντήρησης των τροφών πάει χιλιάδες χρόνια πίσω και έχει ακόμα λόγο ύπαρξης γιατί μεταμορφώνει τα υλικά σε κάτι άλλο. Και αυτό το «άλλο» έχει γαστρονομική και συναισθηματική αξία.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Το πρώτο ελληνικό ουίσκι: Όταν μια παρέα φίλων εμφιάλωσε το όνειρό της

Radio Lifo / Aυτό είναι το πρώτο ελληνικό ουίσκι

Μια ομάδα εννέα φίλων, χωρίς καμία επαγγελματική σχέση με την ποτοποιία, κατάφερε με πείσμα και πολλή αγάπη για το ουίσκι να δημιουργήσει το πρώτο ελληνικό single malt whisky. Δύο από αυτούς, ο Γιάννης Χριστοφορίδης και ο Ντίνος Οικονομόπουλος, μιλούν στη Μερόπη Κοκκίνη γι' αυτό το «ταξίδι» από το κριθάρι και το νερό του Ταΰγετου μέχρι τα βαρέλια vinsanto και τις αμέτρητες δυσκολίες.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
«Το 2025 είναι εξαιρετική χρονιά για τον οινολόγο, ο καλλιεργητής όμως κλαίει»

Το κρασί με απλά λόγια / «Το 2025 είναι εξαιρετική χρονιά για τον οινολόγο, ο καλλιεργητής όμως κλαίει»

Πώς κύλησε ο φετινός τρύγος σε διαφορετικές γωνιές του κόσμου; Από τον βορρά ως τον νότο της Ελλάδας, αλλά και σε εμβληματικές περιοχές όπως το Μπορντώ, η Βουργουνδία και η Μεντόζα, οι Έλληνες οινολόγοι καταθέτουν την εμπειρία τους και μιλούν για τις προκλήσεις που φέρνει η κλιματική αλλαγή.
THE LIFO TEAM
Το Χάνι της Ρέρεσης είναι ένα από τα τελευταία της Ελλάδας

Γεύση / Παγόνια, αντίκες και μαγειρευτά σε ένα χάνι που αντέχει στον χρόνο

Το Χάνι της Ρέρεσης, ένα από τα τελευταία της Ελλάδας, παραμένει ανοιχτό για ταξιδιώτες και ντόπιους, με την κυρία Νίτσα να κρατά ζωντανή την παράδοση της φιλοξενίας σε ένα μαγειρείο που θυμίζει λαογραφικό μουσείο.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ