Mega Meatless Keftedakia: Αφράτα και λαχταριστά θα σας θυμίσουν γεύσεις από παλιά, στην πιο σύγχρονη υγιεινή εκδοχή τους

Mega Meatless Keftedakia: Αφράτα και λαχταριστά θα σου θυμίσουν γεύσεις από παλιά, αλλά στην πιο σύγχρονη υγιεινή εκδοχή τους Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL 

Η λέξη «γιαγιά» σου φέρνει πάντα στο μυαλό μια σειρά από μυρωδιές και γεύσεις που σε συνδέουν με μια άλλη εποχή. Τότε που η κουζίνα γινόταν χώρος έκφρασης όλης της φροντίδας και της αγάπης μέσα από χαρακτηριστικά φαγητά.

Τα κεφτεδάκια της γιαγιάς ήταν αυτή η γεύση που σε ενθουσίαζε και ήθελες να καταβροχθίσεις πριν ακόμα κρυώσουν. Σημείο κατατεθέν του καθημερινού τραπεζιού, αλλά και της γιορτής αυτό το φαγητό είναι από εκείνα που δεν μπορείς να αποχωριστείς, αφού το παιδί μέσα σου τα αναζητά κάθε τόσο σαν μια γευστική ανάμνηση της λατρεμένης γιαγιάς.

Η περίοδος της νηστείας έρχεται να «σπάσει» για λίγο αυτή τη σχέση και σε αναγκάζει να μείνεις μακριά από τις λαχταριστές σφαιρικές μπουκιές που συγκεντρώνουν μικρούς και μεγάλους γύρω από το οικογενειακό τραπέζι. Όμως κάθε φορά που μια σχέση περνάει δύσκολες στιγμές, έρχεται μια άλλη γνωριμία να σε γοητεύσει.

Τα Mega Meatless Κεφτεδάκια είναι η εναλλακτική γεύση που δημιουργείται από συστατικά 100% φυτικής προέλευσης και σου δίνουν τη λύση κάθε φορά που αναπολείς την παραδοσιακή μαγειρική της παλιάς νοικοκυράς, αλλά δεν μπορείς να την απολαύσεις είτε γιατί είναι Σαρακοστή, είτε γιατί έχεις αποκτήσει νέες διατροφικές συνήθειες. Αφράτα και λαχταριστά, τα Mega Meatless αποτελούν την ελληνική απάντηση στην plant based διατροφή και μέσα από την καινοτομία της γεύσης τους συμβαδίζουν με τις πιο healthy επιλογές της σύγχρονης εποχής, ενώ ταυτόχρονα σου προσφέρουν την υψηλή θρεπτική τους αξία. 

Mega Meatless Keftedakia: Αφράτα και λαχταριστά θα σου θυμίσουν γεύσεις από παλιά, αλλά στην πιο σύγχρονη υγιεινή εκδοχή τους Facebook Twitter

Φτιαγμένα από όσπρια υψηλής πρωτεϊνικής αξίας, χωρίς πρόσθετα σόγιας (soy free) χωρίς γλουτένη (gluten free) και με χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, αλάτι και κορεσμένα λιπαρά, τα Meatless κεφτεδάκια είναι μια πλήρης πηγή πρωτεϊνών και αποκτούν τη δική τους θέση στην καθημερινή διατροφή όλης της οικογένειας. Αφράτα και πεντανόστιμα θα σε συστήσουν σε έναν κόσμο που προτείνει καινούργιες διατροφικές συνήθειες, σέβεται τους φυσικούς πόρους και το περιβάλλον δημιουργώντας αγαπημένα πιάτα με έναν εντελώς νέο, υγιεινό και κυρίως καινοτόμο τρόπο.

Και επειδή οι σύγχρονοι ρυθμοί δεν σου επιτρέπουν να το «παίξεις» παλιά νοικοκυρά που πλάθει με υπομονή και τηγανίζει με μαεστρία χωρίς να υπολογίζει τον χρόνο, τα Meatless κεφτεδάκια ετοιμάζονται σε λίγα λεπτά και προσφέρονται ολόφρεσκα στους αγαπημένους σου. Η Megas Yeeros, η κορυφαία εταιρία παραγωγής Γύρου στον κόσμο υπογράφει την υψηλή ποιότητα αλλά και τη μοναδική γεύση της εναλλακτικής αυτής πρότασης που θα λατρέψεις αν είσαι vegan, αθλητής με ιδιαίτερες ανάγκες για πρωτεΐνη ή αν απλώς νιώθεις πως θέλεις να ακολουθήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής.

Μόλις τα δοκιμάσεις θα καταλάβεις πως αυτή η γεύση μπορεί να έκανε τη γιαγιά σου να αφήσει για λίγο στην άκρη τη δική της συνταγή.

Τα Mega Meetless Κεφτεδάκια θα τα βρεις σε σύγχρονες eco-friendly συσκευασίες σε επιλεγμένα super market και σημεία πώλησης τροφίμων. https://map.megameatless.com/.

https://www.facebook.com/megameatless

https://www.instagram.com/megameatless/

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το Αμύνταιο είναι το El Dorado της ελληνικής αμπελουργίας»

Το κρασί με απλά λόγια / «Το Αμύνταιο είναι το El Dorado της ελληνικής αμπελουργίας»

Σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης η εμβληματική προσωπικότητα του ελληνικού κρασιού, ο Άγγελος Ιατρίδης, εξηγεί ότι πήγε στο Αμύνταιο πριν από τριάντα χρόνια επειδή είδε ότι θα άντεχε στην κλιματική αλλαγή και μιλάει για τη μεγάλη ανάπτυξη του Κτήματος Άλφα από τα 4.000 στρέμματα στα 14.000.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
Η εποχή του Ευχέλαιου της μεσογειακής διατροφής ή Τα μυστήρια της εποχής της ελιάς

Γεύση / Ελιές με χταπόδι: Στο Αιγαίο τις φτιάχνουν απλά, όπως τις μαντινάδες

Κολυμπάτες, ελίδια, κλαστάδες, σταφιδολιές, ψαρολιές, κουροπολιές, νερατζολιές: όπως και να την πεις, η ελιά παραμένει ένα μικρό σύμβολο του μεσογειακού πολιτισμού. Mε το χταπόδι πώς ταιριάζει;
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Ποιος μισεί τα μακαρόνια με κιμά;

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Ρεμί / Ποιος μισεί τα μακαρόνια με κιμά;

Ο κύριος Ρεμί πιστεύει πως όταν δοκιμάζεις κάτι που είχες καιρό στο μυαλό σου, συχνά απογοητεύεσαι. Εκτός κι αν πρόκειται για ένα ζυγούρι με χυλοπίτες που θα μπορούσε να τρώει και αποκλεισμένος με χιονοθύελλα σε βουνό, και να μην τον νοιάζει.
ΡΕΜΙ
Gimjang αλά ελληνικά

Γεύση / Έτσι γίνεται το κίμτσι. Η κορεάτικη κοινότητα μάς έμαθε τα μυστικά

Tο περασμένο Σάββατο, η Πρεσβεία της Κορέας προσκάλεσε 30 Έλληνες και Ελληνίδες να συμμετάσχουν σε ένα ιδιαίτερο πρότζεκτ αφιερωμένο στο κίμτσι, το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο σε συνεργασία με την κορεάτικη κοινότητα της Ελλάδας.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
Στο Άθος δεν παίζουν με την φωτιά. Ξέρουν

Γεύση / Στο Άθος δεν παίζουν με την φωτιά. Ξέρουν

Σε ένα αδιέξοδο δρομάκι στον Κολωνό βρίσκεται ένα εστιατόριο στημένο γύρω από τη φωτιά και τη μνήμη. Προσφέρει ένα μενού δεκαοκτώ πιάτων, πολύπλοκο, αλλά αυθεντικό. Δοκιμάστε το αρνί μαγειρεμένο σε νταβά, και θα καταλάβετε.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ