Mega Meatless Keftedakia: Αφράτα και λαχταριστά θα σας θυμίσουν γεύσεις από παλιά, στην πιο σύγχρονη υγιεινή εκδοχή τους

Mega Meatless Keftedakia: Αφράτα και λαχταριστά θα σου θυμίσουν γεύσεις από παλιά, αλλά στην πιο σύγχρονη υγιεινή εκδοχή τους Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL 

Η λέξη «γιαγιά» σου φέρνει πάντα στο μυαλό μια σειρά από μυρωδιές και γεύσεις που σε συνδέουν με μια άλλη εποχή. Τότε που η κουζίνα γινόταν χώρος έκφρασης όλης της φροντίδας και της αγάπης μέσα από χαρακτηριστικά φαγητά.

Τα κεφτεδάκια της γιαγιάς ήταν αυτή η γεύση που σε ενθουσίαζε και ήθελες να καταβροχθίσεις πριν ακόμα κρυώσουν. Σημείο κατατεθέν του καθημερινού τραπεζιού, αλλά και της γιορτής αυτό το φαγητό είναι από εκείνα που δεν μπορείς να αποχωριστείς, αφού το παιδί μέσα σου τα αναζητά κάθε τόσο σαν μια γευστική ανάμνηση της λατρεμένης γιαγιάς.

Η περίοδος της νηστείας έρχεται να «σπάσει» για λίγο αυτή τη σχέση και σε αναγκάζει να μείνεις μακριά από τις λαχταριστές σφαιρικές μπουκιές που συγκεντρώνουν μικρούς και μεγάλους γύρω από το οικογενειακό τραπέζι. Όμως κάθε φορά που μια σχέση περνάει δύσκολες στιγμές, έρχεται μια άλλη γνωριμία να σε γοητεύσει.

Τα Mega Meatless Κεφτεδάκια είναι η εναλλακτική γεύση που δημιουργείται από συστατικά 100% φυτικής προέλευσης και σου δίνουν τη λύση κάθε φορά που αναπολείς την παραδοσιακή μαγειρική της παλιάς νοικοκυράς, αλλά δεν μπορείς να την απολαύσεις είτε γιατί είναι Σαρακοστή, είτε γιατί έχεις αποκτήσει νέες διατροφικές συνήθειες. Αφράτα και λαχταριστά, τα Mega Meatless αποτελούν την ελληνική απάντηση στην plant based διατροφή και μέσα από την καινοτομία της γεύσης τους συμβαδίζουν με τις πιο healthy επιλογές της σύγχρονης εποχής, ενώ ταυτόχρονα σου προσφέρουν την υψηλή θρεπτική τους αξία. 

Mega Meatless Keftedakia: Αφράτα και λαχταριστά θα σου θυμίσουν γεύσεις από παλιά, αλλά στην πιο σύγχρονη υγιεινή εκδοχή τους Facebook Twitter

Φτιαγμένα από όσπρια υψηλής πρωτεϊνικής αξίας, χωρίς πρόσθετα σόγιας (soy free) χωρίς γλουτένη (gluten free) και με χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, αλάτι και κορεσμένα λιπαρά, τα Meatless κεφτεδάκια είναι μια πλήρης πηγή πρωτεϊνών και αποκτούν τη δική τους θέση στην καθημερινή διατροφή όλης της οικογένειας. Αφράτα και πεντανόστιμα θα σε συστήσουν σε έναν κόσμο που προτείνει καινούργιες διατροφικές συνήθειες, σέβεται τους φυσικούς πόρους και το περιβάλλον δημιουργώντας αγαπημένα πιάτα με έναν εντελώς νέο, υγιεινό και κυρίως καινοτόμο τρόπο.

Και επειδή οι σύγχρονοι ρυθμοί δεν σου επιτρέπουν να το «παίξεις» παλιά νοικοκυρά που πλάθει με υπομονή και τηγανίζει με μαεστρία χωρίς να υπολογίζει τον χρόνο, τα Meatless κεφτεδάκια ετοιμάζονται σε λίγα λεπτά και προσφέρονται ολόφρεσκα στους αγαπημένους σου. Η Megas Yeeros, η κορυφαία εταιρία παραγωγής Γύρου στον κόσμο υπογράφει την υψηλή ποιότητα αλλά και τη μοναδική γεύση της εναλλακτικής αυτής πρότασης που θα λατρέψεις αν είσαι vegan, αθλητής με ιδιαίτερες ανάγκες για πρωτεΐνη ή αν απλώς νιώθεις πως θέλεις να ακολουθήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής.

Μόλις τα δοκιμάσεις θα καταλάβεις πως αυτή η γεύση μπορεί να έκανε τη γιαγιά σου να αφήσει για λίγο στην άκρη τη δική της συνταγή.

Τα Mega Meetless Κεφτεδάκια θα τα βρεις σε σύγχρονες eco-friendly συσκευασίες σε επιλεγμένα super market και σημεία πώλησης τροφίμων. https://map.megameatless.com/.

https://www.facebook.com/megameatless

https://www.instagram.com/megameatless/

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτή την Κυριακή του Πάσχα που θα στήσει ο Άνταμ Κοντοβάς δεν την έχουμε ξαναζήσει

Γεύση / Αυτή την Κυριακή του Πάσχα που θα στήσει ο Άνταμ Κοντοβάς δεν την έχουμε ξαναζήσει

Σε ανοιχτές φωτιές και σε υπαίθριες κουζίνες στην παραλία του W Costa Navarino ο σεφ θα ετοιμάσει ένα εναλλακτικό και fusion πασχαλινό τραπέζι, σερβίροντας ένα μενού μοναδικό, του στυλ του, πέρα από τα συνηθισμένα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Η Madame Ginger προτείνει Πασχαλινό μενού χωρίς κρέας – Και με ποια κρασιά θα το συνοδεύσετε

Το κρασί με απλά λόγια / Η Madame Ginger προτείνει ένα πασχαλινό μενού χωρίς κρέας και μερικά ταιριαστά κρασιά

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης συζητούν με την food blogger Μαριλού Παντάκη για τη σχέση της με το κρασί και για όλες εκείνες τις συνταγές της που προτείνει για ένα πεντανόστιμο πασχαλινό τραπέζι δίχως κρέας – εννοείται ότι υπάρχουν προτάσεις σε κρασιά προκειμένου να τις συνοδεύσετε.
THE LIFO TEAM
Με τα δάχτυλα και στη μέση

Γεύση / Πιάτα που μπαίνουν στη μέση και τρώγονται με τα χέρια

Ο σεφ Κώστας Παλυβός μοιράζεται τις συνταγές του για τις κροκέτες μουσακά, το πιτόγυρο παστιτσάδα και άλλα πιάτα του που είναι για να μοιράζονται, που μας δίνουν τη χαρά του να τσιμπολογάμε με τα χέρια μέσα από το πιάτο, και ας λαδωθούμε λίγο.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Στο Αφαία στο Θησείο

Γεύση / Για μπίρα, κρασί χύμα και μακαρόνια με κιμά στο Αφαία στο Θησείο

Αν αναρωτιέστε «πού βγαίνει η μισή Αθήνα τώρα;», αυτοί που ψάχνουν ό,τι νέο ανοίγει και το επισκέπτονται πρώτοι, τότε να ξέρετε πως πάνε σε ένα μοντέρνο καφενείο, σε ένα χαλαρό μαγαζί που τα κάνει όλα προσεγμένα και από τα τραπέζια του βλέπουμε τα τρένα να περνούν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Τα αντισυμβατικά μαθήματα μαγειρικής που παραδίδονται τώρα στην Αθήνα

Γεύση / Μαθήματα «αυθόρμητης μαγειρικής» στην Αθήνα

Κάποιοι πάνε στο μάθημα με ένα υλικό που έχουν σπίτι τους και δεν ξέρουν πώς να το αξιοποιήσουν, άλλοι γεμίζουν με γυάλινα βαζάκια τους πάγκους της κουζίνας τους ενώ μαθαίνουν πώς να βάλουν τις ζυμωμένες τροφές στην καθημερινή τους διατροφή. Αυτήν τη στιγμή στην πόλη παραδίδονται αυθόρμητα μαθήματα μαγειρικής, που ενισχύουν τη φαντασία και δεν υπακούν σε συνταγές και γραμμάρια.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
«Σε όλα τα σπίτια μού ζητούσαν να φτιάχνω μόνο τα φαγητά που ήξερα»: Μια Ανδριώτισσα μαγείρισσα αφηγείται

Nothing Days / «Σε όλα τα σπίτια μού ζητούσαν να φτιάχνω μόνο τα φαγητά που ήξερα»: Μια Ανδριώτισσα μαγείρισσα αφηγείται

Η Χαρίκλεια Δανιόλου μαγειρεύει από μικρό παιδί. Μαγείρεψε στη θρυλική ταβέρνα του Περτέση στις Στραπουριές και σε σπίτια πλουσίων, ενώ σήμερα μαγειρεύει στην ταβέρνα της, τα Σκαλάκια, στη Χώρα της Άνδρου. Το ανδριώτικο φαγητό ήταν η αφορμή για να μας αφηγηθεί όλη της τη ζωή.
M. HULOT
Koutsou & Co: Ένα μαγειρείο όπου θα τρώμε τα «κλεμμένα» και τα «βρώμικα»

Γεύση / Ένα νέο μαγειρείο σε μια στοά στο Σύνταγμα θα σερβίρει τα «κλεμμένα» και τα «βρόμικα»

Η Αργυρώ Κουτσού το έχει βάλει σκοπό να μας σερβίρει κομμάτια από τα ψάρια και τα κρέατα που δεν φτιάχνονται συνήθως στα μαγειρεία, συνταγές του Ιονίου και πολίτικα φαγητά, ενώ θα τηγανίζει και τέλεια κεφτεδάκια με πατάτες στο Koutsou & Co.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Πεθαίνετε για κρητική στάκα; Μπορείτε να τη φτιάξετε σπίτι σας

Γεύση / Πεθαίνετε για κρητική στάκα; Μπορείτε να τη φτιάξετε σπίτι σας

Λένε ότι η υπομονή είναι αρετή και η αλήθεια είναι πως η στάκα τη χρειάζεται. Ο Κρητικός σεφ Μιχάλης Χάσικος αποκαλύπτει τα μυστικά για να πετύχουμε τη δυναμωτική τροφή των βοσκών και να την απολαύσουμε πάνω σε ζυμωτό ψωμί, με αυγά μάτια και τηγανητές πατάτες, για να απογειώσουμε με αυτή ψητά λαχανικά, χόρτα και ζυμαρικά.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Ergon Bakehouse:

Γεύση / Η πιο ελαφριά και αφράτη πίτσα της πόλης σερβίρεται στο Ergon Bakehouse

Στο νέο πολυεπίπεδο πρότζεκτ Ergon Bakehouse Athens όλα μυρίζουν ζυμάρι. Εδώ θα βρείτε έναν φούρνο με πολύχρωμα ψωμιά, όσα χρειάζεστε για τα δικά σας ξεφουρνίσματα στο σπίτι, αλλά και ένα χαλαρό μέρος για να φάτε κάτι εύκολο και νόστιμο στο κέντρο, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Και έρχονται και άλλα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Δέκα διευθύνσεις για λαχταριστό μπακαλιάρο με σκορδαλιά

Γεύση / Εννέα μέρη για λαχταριστό μπακαλιάρο με σκορδαλιά

Η 25η Μαρτίου είναι μία από τις τρεις μέρες της Μεγάλης Τεσσαρακοστής που επιτρέπεται το ψάρι, το λάδι και το κρασί. Δεν ξέρω πόσο μεγάλη είναι η πίστη σας, ξέρω μόνο πόσο ευλαβικά αγαπάμε όλοι τον μπακαλιάρο σκορδαλιά και πόσο καλά ξέρουμε να τιμούμε τις γαστρονομικές παραδόσεις.
ΔΩΡΑ ΜΑΣΤΟΡΑ