Mega Meatless Keftedakia: Αφράτα και λαχταριστά θα σας θυμίσουν γεύσεις από παλιά, στην πιο σύγχρονη υγιεινή εκδοχή τους

Mega Meatless Keftedakia: Αφράτα και λαχταριστά θα σου θυμίσουν γεύσεις από παλιά, αλλά στην πιο σύγχρονη υγιεινή εκδοχή τους Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL 

Η λέξη «γιαγιά» σου φέρνει πάντα στο μυαλό μια σειρά από μυρωδιές και γεύσεις που σε συνδέουν με μια άλλη εποχή. Τότε που η κουζίνα γινόταν χώρος έκφρασης όλης της φροντίδας και της αγάπης μέσα από χαρακτηριστικά φαγητά.

Τα κεφτεδάκια της γιαγιάς ήταν αυτή η γεύση που σε ενθουσίαζε και ήθελες να καταβροχθίσεις πριν ακόμα κρυώσουν. Σημείο κατατεθέν του καθημερινού τραπεζιού, αλλά και της γιορτής αυτό το φαγητό είναι από εκείνα που δεν μπορείς να αποχωριστείς, αφού το παιδί μέσα σου τα αναζητά κάθε τόσο σαν μια γευστική ανάμνηση της λατρεμένης γιαγιάς.

Η περίοδος της νηστείας έρχεται να «σπάσει» για λίγο αυτή τη σχέση και σε αναγκάζει να μείνεις μακριά από τις λαχταριστές σφαιρικές μπουκιές που συγκεντρώνουν μικρούς και μεγάλους γύρω από το οικογενειακό τραπέζι. Όμως κάθε φορά που μια σχέση περνάει δύσκολες στιγμές, έρχεται μια άλλη γνωριμία να σε γοητεύσει.

Τα Mega Meatless Κεφτεδάκια είναι η εναλλακτική γεύση που δημιουργείται από συστατικά 100% φυτικής προέλευσης και σου δίνουν τη λύση κάθε φορά που αναπολείς την παραδοσιακή μαγειρική της παλιάς νοικοκυράς, αλλά δεν μπορείς να την απολαύσεις είτε γιατί είναι Σαρακοστή, είτε γιατί έχεις αποκτήσει νέες διατροφικές συνήθειες. Αφράτα και λαχταριστά, τα Mega Meatless αποτελούν την ελληνική απάντηση στην plant based διατροφή και μέσα από την καινοτομία της γεύσης τους συμβαδίζουν με τις πιο healthy επιλογές της σύγχρονης εποχής, ενώ ταυτόχρονα σου προσφέρουν την υψηλή θρεπτική τους αξία. 

Mega Meatless Keftedakia: Αφράτα και λαχταριστά θα σου θυμίσουν γεύσεις από παλιά, αλλά στην πιο σύγχρονη υγιεινή εκδοχή τους Facebook Twitter

Φτιαγμένα από όσπρια υψηλής πρωτεϊνικής αξίας, χωρίς πρόσθετα σόγιας (soy free) χωρίς γλουτένη (gluten free) και με χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, αλάτι και κορεσμένα λιπαρά, τα Meatless κεφτεδάκια είναι μια πλήρης πηγή πρωτεϊνών και αποκτούν τη δική τους θέση στην καθημερινή διατροφή όλης της οικογένειας. Αφράτα και πεντανόστιμα θα σε συστήσουν σε έναν κόσμο που προτείνει καινούργιες διατροφικές συνήθειες, σέβεται τους φυσικούς πόρους και το περιβάλλον δημιουργώντας αγαπημένα πιάτα με έναν εντελώς νέο, υγιεινό και κυρίως καινοτόμο τρόπο.

Και επειδή οι σύγχρονοι ρυθμοί δεν σου επιτρέπουν να το «παίξεις» παλιά νοικοκυρά που πλάθει με υπομονή και τηγανίζει με μαεστρία χωρίς να υπολογίζει τον χρόνο, τα Meatless κεφτεδάκια ετοιμάζονται σε λίγα λεπτά και προσφέρονται ολόφρεσκα στους αγαπημένους σου. Η Megas Yeeros, η κορυφαία εταιρία παραγωγής Γύρου στον κόσμο υπογράφει την υψηλή ποιότητα αλλά και τη μοναδική γεύση της εναλλακτικής αυτής πρότασης που θα λατρέψεις αν είσαι vegan, αθλητής με ιδιαίτερες ανάγκες για πρωτεΐνη ή αν απλώς νιώθεις πως θέλεις να ακολουθήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής.

Μόλις τα δοκιμάσεις θα καταλάβεις πως αυτή η γεύση μπορεί να έκανε τη γιαγιά σου να αφήσει για λίγο στην άκρη τη δική της συνταγή.

Τα Mega Meetless Κεφτεδάκια θα τα βρεις σε σύγχρονες eco-friendly συσκευασίες σε επιλεγμένα super market και σημεία πώλησης τροφίμων. https://map.megameatless.com/.

https://www.facebook.com/megameatless

https://www.instagram.com/megameatless/

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα μυστήρια της κουζίνας του λιμανιού

Γεύση / Mε τα«δώρα» του λιμανιού θα μαγειρέψεις τα ωραιότερα φαγητά

Κάβουρες από τα βαθιά νερά, φλογάτες σκορπίνες, μαγιάτικα στον φούρνο και άλλα ψάρια που δεν φτάνουν στον πάγκο του ιχθυοπώλη. Η βόλτα στο λιμάνι είναι πηγή έμπνευσης για τους σπιτικούς μάγειρες.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Γλυκιά Σύρος: Ζαχαροπλάστες, συνταγές και μνήμες από το παρελθόν της Ερμούπολης

Γεύση / Γλυκιά Σύρος: Παραδοσιακά ζαχαροπλαστεία και συνταγές από την Ερμούπολη

Αμυγδαλωτά, χαλβαδόπιτες, νουγκατίνες, σφολιάτσες και πολλά ακόμη παραδοσιακά γλυκά, μαζί με μια ιστορία 200 χρόνων, αναδεικνύουν την Ερμούπολη σε βασίλισσα της ζαχαροπλαστικής.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Η Ταβέρνα «Πλάτων» στο Βούπερταλ

Γεύση / «Kάθε φορά που μυρίζω ούζο, θυμάμαι την ταβέρνα Πλάτων στο Βούπερταλ»

Ο Παύλος και η Ελένη, μετανάστες στη Γερμανία, δημιούργησαν μια αυθεντική ελληνική ταβέρνα, που εδώ και τρεις δεκαετίες σερβίρει απλά αλλά πεντανόστιμα πιάτα και είναι διάσημη για τον λεπτοκομμένο χειροποίητο γύρο της.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η αγκινάρα

Γεύση / «Ο καλύτερος μεζές είναι η κεφαλή της άγριας αγκινάρας»

Χοιρινό με αγκιναρόφυλλα κοκκινιστά στη Σητεία, κεφαλές αγκινάρας γεμιστές με ρύζι στην Κάσο και αγκινάρες-μουσακά στην Άνδρο: η αγκινάρα δίνει τόσο πολλά τη στιγμή που διεκδικεί μόνο το ελάχιστο.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Aspasia: Πώς η Σταυριανή Ζερβακάκου έστησε ένα εστιατόριο-προορισμό

Γεύση / Aspasia: Ένα εστιατόριο που ανταμείβει κάθε στροφή του δρόμου προς τη Μάνη

Στο απόγειο της φήμης της, η Σταυριανή Ζερβακάκου αποφάσισε να επιστρέψει σε έναν τραχύ τόπο και να στήσει ένα εστιατόριο-προορισμό σε έναν μικρό ορεινό οικισμό, αξιοποιώντας στην κουζίνα της όσα άγρια της δίνει το μέρος.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Η άνοιξη και το καλοκαίρι της ρίγανης

Γεύση / H ρίγανη που δίνει γεύση στα καλοκαίρια μας

Είναι το πιο δημοφιλές μυριστικό της Aνατολικής Μεσογείου και δίνει ιδέες για μερικά από τα πιο αντιπροσωπευτικά καλοκαιρινά εδέσματα, όπως η ριγανάδα, ο ντάκος, η χωριάτικη σαλάτα και οι ριγανάτες σαρδέλες.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ